20 laipsnių kaktusams yra per daug. Aš litopsus palikau tokioje temperatūroje, nes nesutilpo ten kur būna 12 laipsnių. 10-12 laipsnių labai tinkama temperatūra kaktusams
Noriu pasigirti gi su savo stapelija, kad ziedeli sukrove, turetu miegoti, gi ziema jau, bet matyt per silta kambary ant palnges tai ir sugalvojo zydeti ir ka as jai padarysiu, tegul zydi sau. Labai dziaugiuos, nes pirma karta matau zieda toki .
Aciu evers, zinok man krove tuos ziedelius, bet jie nudziudavo kaskaip, bet sitas prasiskleide ir dar 2 jau stambeja . Suprasiu si zenkla taip, kad kaktusiukams patinka pas mane
O del kvapo, tai zinok siaip kambaryje nesijaucia, bet vakar prikisau nosi pauostyt, tai nekoks kvapelis .
[quote=Tina*,2009 11 13, 14:25]
Prasiskleide dar daugiau. Bet uztat lithopas miega su savo pumpuru.
Labai gražus drakoniukas,o dar gražesnis su žiedu .O man su juo nepasisekė,labai jau greit nukeipo Kažkuo matyt neįtikau
Tikrai,o kaip šiemet su užsakymais,ar organizuosimės?
ne kaktusais, o avataru garsi būsiu
ir dar noriu paklaust, ar gali būti erkutė ryžos spalvos ir kas geriausiai padeda? perskaičiau rs- nesupratau ko reikia, šitaip susinervinau, nes kažką įtartino radau
ne kaktusais, o avataru garsi būsiu
ir dar noriu paklaust, ar gali būti erkutė ryžos spalvos ir kas geriausiai padeda? perskaičiau rs- nesupratau ko reikia, šitaip susinervinau, nes kažką įtartino radau
O ta erkė gali būti ryža.Bandyk Nimezaliu arba Karate...nors aš viską purškiu Schultz`u tfu tfu tfu lyg ir padeda Bet jei jau radai kažką įtartino,tai purkšt reiktų visus...
O ta erkė gali būti ryža.Bandyk Nimezaliu arba Karate...nors aš viską purškiu Schultz`u tfu tfu tfu lyg ir padeda Bet jei jau radai kažką įtartino,tai purkšt reiktų visus...