Įkraunama...
Įkraunama...

Reinkarnacija

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 19, 14:26)
Nu tai mes niekingos žemės kirmėlės, norime išsiaiškinti kas yra kas, ko gi mums, ne žmonėms tikėtis dabar? bigsmile.gif

QUOTE(Nura @ 2015 06 19, 14:30)
Yra žmonės, yra vyrai, yra moterys ir esame mes - arkliai bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O kodel save kirmelems ir arkliams priskirete ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 19:38)
nu ka zinau, kas tas Ram ir kokios lyties, ar ono, kaip ir turejo but pries Dievo klaida... koks skirtumas, neidomu sitas. tiesiog noriu issiaiskinti, kaip cia turi but ir kur ta perskaityt biggrin.gif nes va pagimdziau vaika, suklydau nerealiai, o dar nenumiriau, gal sita reiktu daryt, kad teisibe butu? nes numirt yra super, o gimdyt blogai. nu tai reik issiaiskinti. Ram cia ne prie ko, tiesiog labai sudomino biggrin.gif

Man Ram, atrodo labai nusivyles zmonemis zmogutis, nes panasu, kad labai daug kas is jo-s saiposi, bet manau pries Dieva jo-s siela tikrai tyresnei nei cia daugumos rasanciu ax.gif

As linkiu Ram stiprybes 4u.gif Gimimas -ne klaida, tai savotiska pamoka, patirtis 4u.gif
Atsakyti
arkliai del to, kad as zvengiu cia uzejus, o kirmeles, nu tai kas mes daugiau, jei jau tik Dievo klaidos, kurias jis ispazino kazkam tai. vat idomu kam ir kaip ten buvo, kad Dievas turejo pasiaiskinti.
Rivjera, cia kaip tik vien tik Tu narstai Ram ir svarstai kas jai/jam yra ir kodel. mum neidomu. mum idomi informacija tiktai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 19, 15:18)
Prasidejo Ram kauleliu narstymas  g.gif
Zmogus parase savo nuomone, dabar butinai reikia is to saipytis  doh.gif ?

Niekas kaulų nenarsto ir nesišaipo. Kiekvienas priima pasauli savaip. Gerbiu žmonių nuomones, bet kai žmogus pradeda kalbėti ne savo žodžiais, tai labai norisi sužinoti kieno jie. Negi Jūs nenorėtumėte perskaityti tos pačios Biblijos originalo? Aš norėčiau. Gal po to krikščione tapčiau? Čia be ironijos, jei ką.
Žmogus nebūtų Homo sapiens, jei nenorėtų žinoti iš kur atėjo ir kur eina. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 19, 20:53)
Man Ram, atrodo labai nusivyles zmonemis  zmogutis, nes panasu, kad labai daug kas is jo-s saiposi, bet manau pries Dieva jo-s siela tikrai tyresnei nei cia daugumos rasanciu  ax.gif

O aš jį/ją priimu kaip žmogų, besidomintį įvairiom "gyvenimo filosofijom". Su tokiais įdomu bendrauti ir visiškai nesvarbu ar sutampa nuomonės ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 19, 21:07)
arkliai del to, kad as zvengiu cia uzejus

Visad maniau, kad esu karvė, o šiandien supratau, kad ir aš - arklys thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kas lengvai prieinama, tankiausiai nera tiesa, tiesa paprastai buna uzslepta, jos zmonems neduoda. Svarbu paciam savyje issiaiskinti ko norime is gyvenimo, ka mes cia aplamai veikiame. Atsakymai yra, bet juos reikia kaip delione, po atskira fragmenta rinkti. Tiesa,va nerandu kaip zmones klonuodavo vaikus, tik radau tiek, kad kiekvienas zmogus galejo klonuoti du vaikus. Ir dar, manau zinote Vilniaus herba. Tai va, tokie zmones, kurie ant peties nesiodavosi zmona, jie is tikro gyveno ir ne tieksenai. Radau tokiu atveju aprasyma Kaukazo kalnu tautu aprasymuose. Tarp ju vaiku nebudavo, bet atejus laikui, vyras kazkur dingdavo. Tokie auksti budavo tik vyrai, apie tokias moterys aprasymu neradau. Cia uzsukau tam, kad gal atsiras kas nors, kas kazka daugiau zino.
Atsakyti
jauc, niekas cia nieko nezinos, ka tamsta zinote, zinos tik tam tikrose istaigose. schiza ir tiek. nebejuokinga sad.gif o maniau pasilinksminsiu... tikejausi, kad gal kokia nauja sekta...pfff... zlugo visos viltys rolleyes.gif

tarp kitko, galiu pasiulyti Ram viena tokia vieta internete, kur gali rastis zinanciu apsciai visokiu nerisliu kliedesiu. sviesos keliu tas puslapis vadinasi, ten raso vienas toks diedas su google isvertes ka randa jam idomaus, o komentatoriu tarpe yra uch kokiu asmianibiu. ten irgi tokio lygmens idejos, tik uzveskit tema po bet kuriuo irasu ir tuoj pasipils savos chebros mintys, tokios pat padrikos ir tokios pat "slaptos" ir t.t. nes jei kas uzsiveda, tai visi schizikai komentuoja, diskutuoja kiekvienas su savim, o jei niekas neuzveda, tai daug skaitanciu, bet visi tyli. ten geras puslapis, irgi einu pazvengt kartais. as tam ir gyvenu, kad pasilinksmint. galit rast bendraminciu. nu ta prasme, bendrakliedesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 birželio 2015 - 22:10
Dilgyne, nenoreciau, nes kaip jus pati parasete, tai kazkieno kito nuomone, o jos Dievas tikrai nerase biggrin.gif Biblija, labai gerai parasyta mulkinimui , valdymui, smegenu plovimui biggrin.gif
As Taves ne necitavau, nes tavo poste ir nebuvo pasaipos 4u.gif

O kas del reinkarnacijos 4u.gif Manau, kad sioje temoje bent jau 3 puslapiai visai nutole biggrin.gif

Ram, tave domina idomios legendos, bet netikek jomis 100% mirksiukas.gif
Amariliai, supermama, labai silpnas informacijos saltinis, ne ten jos ieskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rivjiera, ne as ieskau, iesko Ram ir as jai pasakiau kur dar paieskot atitinkamos galima. Man turbut siandien reik nerasyt, nes ka parasau, zmones isvirksciai supranta, nors jau rasau taip paraidziui, jau taip paraidziui, kad tulas kolukietis suprastu, nu niekaip anei niekaip. ainu savo kortas issimesiu, rasyt, nerasyt ir kodel cia as atvirksciai suprantama dabartes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Patiko straipsnis http://gyvbudas.lryt...n=adblockerfeed
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 20, 14:31)

sakyciau, kad poliglote ir nieko cia neirodo, kad gyveno praejusius gyvenimus. Gi ji tas kalbas MOKESI. Taip, super greitai ismoko, bet MOKESI. Va kas kita butu, jei nesimokius, negirdejus, o pvz. karta isgirdus staiga suprastu ka zmones ta kalba kalba.
Atsakyti
Baisiai čia žmonės, vyrai ir moterys nukrypo nuo temos biggrin.gif biggrin.gif Aš tik noriu papasakot, ką man mano mama man sakė, kai paklausiau jos apie reikarnaciją. Sako aš nežinau ar tikėt, nes neatsimenu ankstesnių gyvenimų, yra labai daug klaustukų, o per daug ir nesigilinau. Bet kai buvau maža, mama dirbo, o prižiūrėdavo mane močiutė, tai ji man pasakoja; "Darydavau šeimai valgyt, o tu bėgiodama aplinkui pažiūri ką darau ir pribėgus sakai "Kai aš tarnavau, tai kitaip darydavau" ir paėmus kažką kitaip padarai. Kitą kartą vėl darant valgyt "Kai aš tarnyboj gyvenau, tai va taip dariau" ir vėl kažką kitaip padarau. Bet nekreipdavo tais laikais dėmesio niekas maža ką vaikas šneka, bet močiutė juokais užklausė jau užaugusios mamos ar atsimeni kaip tarnavai ir papasakojo mamai ką ji maža darydavo, aišku ji jau nieko nebeatsiminė. Bet man šitą istoriją pasakoja kaip atsvarą, kad ne netiki reinkarnacija. Kas dabar žino ar ji žaisdavo ir taip sakydavo, bet klausimas iš kur mokėdavo kažką kitaip padaryt nei močiutė visą amžių darius, o ir televizorių tais laikais nebuvo, nebent matė kaip kokios draugės mama ką daro. Na šita istorija liks jau amžinu klausimu, tik gaila, kad nebegalima paklausinėt daugiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(truada @ 2016 05 23, 15:24)
Baisiai čia žmonės, vyrai ir moterys nukrypo nuo temos biggrin.gif biggrin.gif Aš tik noriu papasakot, ką man mano mama man sakė, kai paklausiau jos apie reikarnaciją. Sako aš nežinau ar tikėt, nes neatsimenu ankstesnių gyvenimų, yra labai daug klaustukų, o per daug ir nesigilinau. Bet kai buvau maža, mama dirbo, o prižiūrėdavo mane močiutė, tai ji man pasakoja; "Darydavau šeimai valgyt, o tu bėgiodama aplinkui pažiūri ką darau ir pribėgus sakai "Kai aš tarnavau, tai kitaip darydavau" ir paėmus kažką kitaip padarai. Kitą kartą vėl darant valgyt "Kai aš tarnyboj gyvenau, tai va taip dariau" ir vėl kažką kitaip padarau. Bet nekreipdavo tais laikais dėmesio niekas maža ką vaikas šneka, bet močiutė juokais užklausė jau užaugusios mamos ar atsimeni kaip tarnavai ir papasakojo mamai ką ji maža darydavo, aišku ji jau nieko nebeatsiminė. Bet man šitą istoriją pasakoja kaip atsvarą, kad ne netiki reinkarnacija. Kas dabar žino ar ji žaisdavo ir taip sakydavo, bet klausimas iš kur mokėdavo kažką kitaip padaryt nei močiutė visą amžių darius, o ir televizorių tais laikais nebuvo, nebent matė kaip kokios draugės mama ką daro. Na šita istorija liks jau amžinu klausimu, tik gaila, kad nebegalima paklausinėt daugiau sad.gif

Galėjo mama iš kokios kaimynės taip girdėti. Bet aš taip tik spėju, o kaip iš tiesų yra nežinau smile.gif
Atsakyti