QUOTE(Eima @ 2009 10 21, 14:23)
Jei labai bėga per galinę sienelę ir kosti, nusipirk geltoną Actifed`ą sirupą, jis ir stabdo tą bėgimą nosiaryklėj. Bent jau duok išgert prieš naktį, jis migdo, bet ir vaikas ramiau miegos, ne taip kosės nes sumažės bėgimas. Šalia pridėk atsikosėjimui ką turi - Antitusinum, Tartephedreel, Pertusin Forte, Hedelix ar dar ką parašyk turi. Įsiklausyk į kosulį - iš kur jis kyla - ar gerklėj ties kakliuku, ar po juo, ar atrodo net iš skrandžio, ar kaip iš "dėžės".
šiam momentui turiu Actifedą žalią. bet MB parneš vyresniajai Hexapneumino sirupo - jis nuo naktinio kosulio. atsikosėjimui turiu Stodal sirupą ir Brontex lašus. kosti tai lyg iš krūtinės arba giliai iš kakliuko
QUOTE(Viksvaite @ 2009 10 21, 15:32)
Vakar Misis mane apibarė už tokį patį kuklumą, nes savaitę savarankiškai gydžiau vaiką ir neišgydžiau. Sakė "skambinkit, juk iš 10 karto priskambinsit. Arba SMS rašykit".
Kantrybės ir šiek tiek landumo, Krika
Viksvaite, ir jis yra mane taip apibaręs
QUOTE(Laura_k @ 2009 10 21, 15:44)
Krika, tai tu skambink Misiui o ne vaziuok pas ji
bet jei man gydymas nepaskirtas, kaip aš galiu skambinti? aš suprantu jei ėjau su registracija, gavau gydymą, o tada ir prasideda važiavimas 5 min, ar skambinėjimas.
o dabar

Jei negali pakeisti situacijos, pakeisk požiūrį į ją