1. Reiktu nupurksti visas piktzoles
2. Isplanyravus sklypa uzvezti zemes. 10 kub masina arui jei norite 10 cm tinkamo grunto (tiek reiktu minimaliai, geriau butu bent 15cm). 12 kub masina Vilniuje kainuoja 400lt, gal kur ir pigiau buna.
3. Suformuoti nuolydzius
4. Suvoluoti
5. paseti, patresti
6. po 3-4 savaiciu padaryti pirma pjovima.
Technikos reikes: bobact (jei turite daug laiko ir jegu tada karutis

), volas, sejimo masina.
Jei kazka pamirsau, manau mane kiti papildys.
QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 07, 16:12)
Sveiki,
Saziningai perskaiciau visa tema (gaila pirmoji tema neatsidaro) ir matau, kad cia jau "pasikauste" vejininkai sedi

o as "zalia" kaip Jusu zole
Gal kas nors nepatingetu ir ISSAMIAI surasytu nuo ko ir kada reiktu pradeti kurti veja, kuom tresti, kur ir kokius irankius issinuomoti ir kada jau bus rezultatas?
Turim maza lopineli zemes prie namo, kazkur 4 arai bus, dabar vaizdas pro sniega toks, kad smilgos iki keliu kyso
Stai:
Esu "asfalto" vaikas, keliuos i nama is daugiabucio ir apie zole isvis nieko nezinau...nezinau nei nuo ko pradet nei kiek tai gali kainuot. Tiesa bandziau skambinti kas rulonais ta zole kloja tai mazdaug tokiam plotui 6000lt gautusi....man brangu

ir cia be zemes, o as zalio supratimo neturiu kiek ta zeme kainuoja ir kiek jos gali reikti.
Jeigu kas nors netingit, surasykit toki pradziamoksli, kad pirmokeliui butu aisku
ACIU