Įkraunama...
Įkraunama...

Mano veja 2

QUOTE(gozė @ 2011 05 13, 10:14)
Vat ir man idomu  ax.gif

palaukit kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2011 05 13, 10:53)
palaukit kelias dienas

Aciu, palauksime 4u.gif
jolab, kad reik naujos zoliapjoves doh.gif darbininkas isgabeno is sandeliuko senaja- o ji nesikuria unsure.gif krapstesi abudu su vyru , krapstesi, atrado, kad nebepataisoma doh.gif
Atsakyti
Gaila, kad niekas nepatariate verysad.gif Na, tikesimes, kad vis tik sudygs musu veja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2011 05 13, 09:39)
Sveiki,

Pas mus pievoje yra pridygusių "piratinių" aviečių. Ar galima kažkuo jas išpurkšti nenumarinant pačios žolės?
purskem piktzoles su Nufarm MCPA, buvo tarp ju ir avieciu "piratiniu", tai nuleipo ir sitos  4u.gif
Nufarm

Labai ačiū smile.gif Bandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikenas @ 2011 05 16, 11:17)
Labai ačiū smile.gif Bandysiu ir aš smile.gif

Vakar veją nupurškėm Banvel-iu,nakti ir dieną lyja lietus:((ar galiu dar papildomai nupurkkšt- NUFARM MCPA?nes pienių-jūra:(
Atsakyti
jeigu nupurskete ir 4-6 h nelijo tai papildomai purskti nereikia. Banvel puikiai susitvarkys. pilna banvelo norma 2,0l/ha, kas butu 20ml/1arui .
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2011 05 16, 16:05)
jeigu nupurskete ir 4-6 h nelijo tai papildomai purskti nereikia. Banvel puikiai susitvarkys. pilna banvelo norma 2,0l/ha, kas butu 20ml/1arui .

ačiū už informaciaj:)))tik aš manau,kad padariau per silpna tirpalą-aš 10ml atskiedziau 3l vandens
Atsakyti
Sveiki,

Uzvakar pasejom zole, o siandien pamatem labai daug skruzdziu urveliu, takeliu bei kupsteliu ir aisku pilna skruzdziu. Kazi ar galima isbarstyti po visa plota ant seklu tuos miltukus nuo skruzdziu? sudygs zole? nepakenks?
Atsakyti
Gal kas patarsite... Vyras pasejo veja ir suvolavo. Isbarscius sekla nieko nebegrebste. Tai dabar neramina, kad viskas pavirsiuje ale pabarstyta ir tiek g.gif Mums patare, kad nera skirtumo ir taip sudygs...
Bet ar nereiketu pasejus sugrebstyti, kad sekla sulystu i zeme? Juk kad ir laistant viskas susiplaus ir nebus tolygiai unsure.gif Ir is viso ar sudygs??? g.gif
Cia jau Gusha panasiai klause rolleyes.gif
Tutikute va del skruzdziu ir man idomu, nes siandiena aptikom pora skruzdelynu kur veja uzseta g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soledad: 22 gegužės 2011 - 23:30
QUOTE(Soledad @ 2011 05 23, 00:24)
Gal kas patarsite... Vyras pasejo veja ir suvolavo. Isbarscius sekla nieko nebegrebste. Tai dabar neramina, kad viskas pavirsiuje ale pabarstyta ir tiek g.gif Mums patare, kad nera skirtumo ir taip sudygs...
Bet ar nereiketu pasejus sugrebstyti, kad sekla sulystu i zeme? Juk kad ir laistant viskas susiplaus ir nebus tolygiai unsure.gif Ir is viso ar sudygs??? g.gif
Cia jau Gusha panasiai klause  rolleyes.gif
Tutikute va del skruzdziu ir man idomu, nes siandiena aptikom pora skruzdelynu kur veja uzseta g.gif

Aciu  4u.gif

jeigu tokia liutis kaip pas mus dabar tai plaukia seklos..., per gera liuti ir prigrebliavus buna isplauna, o jei dar nuolydis.
Atsakyti
O del skruzdziu naikinimo ar galetu kas atsakyti? ax.gif tiksliau ar galima tuos miltelius pilti ant pasetos vejos kuri dar nesudygus, kad nebutu taip, jog po to nesudygs zolyte nuo tos chemijos g.gif
Atsakyti
Aciu Vyckaju 4u.gif Tai va siandien palijo normaliai, viskas suplauta bile kaip doh.gif Ka daryt tokiu atveju kai susiplove?
Bet pagrindinis klausimas - ar sudygs ta veja, jeigu sekla ant pavirsiaus???
Tutikute jeigu cia niekas neatsako, tai gal perkant ta chemija pasakys ar galima ar ne g.gif Mums irgi ta pati problema, tai tikrai idomu kaip ten yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soledad: 23 gegužės 2011 - 23:33