QUOTE(natab @ 2011 06 08, 09:17)
Sveiki
... Zolyte sesim tik po menesio,....ar man neprades dygti visokie "geriai"???? as galvoju pries gryztant vyrui nupurksti visus 4 arus, tada dar supurensim zeme visa ir jau gal bus galima seti? vieni sako, kad jai rundapu nupurksciau, tai puse metu negalima nieko seti. cia istikro taip? gal kas patarsit, kokiais etapais, nes skaiciau, varciau ir nieko gero neradau. Taip pat gal pasakysit kokia sekla geriau naudoti? Busiu dekinga, kas atsakys
piktzoles dygti prades, nupurkskite tada kai piktzoles bus sudyge. raundapas ima tik tai kas zalia, po purskimo nudziuvus piktzolems galite seti nors ta pacia diena.
Del seklu parasykite AZ, paderinsim ko reikia ir padoria kaina

del etapu irgi galesiu parasyt nes nelabai dabar turiu laiko.
Papildyta:
QUOTE(Tutikutė @ 2011 06 08, 10:37)
As ne zinove, bet man aiskino taip: dabar reiktu sulaukti kol isdygs visos piktzoles, tada jas nupurksti ir laukti pora trejeta savaiciu, tada dar kazka padaryti reikia, tik nezinau kaip tai vadinasi

, na kad nebeliktu tu nupurkstu piktzoliu ir tada jau seti

jeigu kazka neteisingai parasiau, tai gal kazkas pataisys mane

p.s. mums vejininkai pasake, kad per tokius karscius reikia laistyti 2val anksti ryte (apie 4-6val) ir valanda vakare (apie 22-23val) bendrai gaunasi 3val laistymo per diena, ar tikrai tiek daug reikia?
Viskas priklauso nuo to kiek vandens per ta laika isliejate todel nezinant siu niuansu sunku sakyti ar daug ar mazai.