Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(liud @ 2009 12 16, 19:01)
sveikos mamytes 4u.gif
turiu klausimuka: ar x-lander vezimuko remui tiktu maxi-cosi auto kedute? girdejau kad lyg ir tinka bet reikia adapteriu. gal kas norsgaletu tiksliai parasyti info. buciau labai dekinga blush2.gif

taip tinka,tik reikia adapterisu nusipirkti.mes turime maxi cosi tai sekmingai naudojam su z-lander remu 4u.gif o adapterius galit isigyti vaiku parduotuvese mes pirkome baby city 50 lt mokejom
Atsakyti
Sian ciupinejau nauja kolekcija smile.gif Patiko...jei dar rankena persimestu - iskart paimciau biggrin.gif Jauciu palukesiu, ir po metu panaudota pirksiu blush2.gif O kol kas apseisiu su savu. Nes X landeris tikrai fainas. Ir spalvyte limituotos kolekcijos mmmmm wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ruda su melynu patiko labai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ar as nerandu, bet kaip uzsisakyti ka nors is MR? g.gif blush2.gif
Atsakyti
mes per šalčius truputuka važiuodavau pasivažynėti po kiemelį ax.gif bet priekiniai ratukai (tie kurie sukinėjasi) užšaldavo ir nesisukynėdavo doh.gif tai tekdavo jėgą panaudot norint pajudėt iš vietos po manevro doh.gif biggrin.gif matyt sutepti su prastu tepalu jie hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 12 19, 19:10)
mes per šalčius truputuka važiuodavau pasivažynėti po kiemelį ax.gif  bet priekiniai ratukai (tie kurie sukinėjasi) užšaldavo ir nesisukynėdavo doh.gif  tai tekdavo jėgą panaudot norint pajudėt iš vietos po manevro doh.gif  biggrin.gif  matyt sutepti su prastu tepalu jie hihihi.gif biggrin.gif

nu mes ir kasdien kazkur iskeldavom nors trumpam tai bedu tame jokiu tik as pati fiksuodavau priekini rata thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 12 19, 21:11)
nu mes ir kasdien kazkur iskeldavom nors trumpam tai bedu tame jokiu tik as pati fiksuodavau priekini rata  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na paskui ir aš užfiksavau ir buvo liuks, tik ant poūkių netaip manevringas vežimukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 12 20, 14:22)
na paskui ir aš užfiksavau ir buvo liuks, tik ant poūkių netaip manevringas vežimukas doh.gif

Sunkiai pravažiuojamais keliais (per sniegą, smėlį, duobes, lipant ant bortelių) patartina fiksuoti ratus, nes sulaužysite vežimą.
Atsakyti
Kazko as cia nesuprantu.... Ar 2010 metu kolecija irgi turi limituotus gaminius? g.gif
Atsakyti
Labas mamytės, noriu pasijungti į diskusiją. Jūs kalbate apie keturračius vežimus, o kaip triračiai XT? Ar stabilūs? Nevirsta?
Dar noriu paklausti jūsų nuomonės. Mano vaikiukas gims kovo mėn., aš galvoju, gal man lopšio nereikia pirkti? Įdėsiu į miegmaišį, o vasarą plačiai sau sportiniame vežime gulės. Su pirmu vaiku aš labai trumpai naudojau lopšį, jis irgi pavasarį gimęs.
Atsakyti
QUOTE(break @ 2010 01 02, 18:19)
Labas mamytės, noriu pasijungti į diskusiją. Jūs kalbate apie keturračius vežimus, o kaip triračiai XT? Ar stabilūs? Nevirsta?
Dar noriu paklausti jūsų nuomonės. Mano vaikiukas gims kovo mėn., aš galvoju, gal man lopšio nereikia pirkti? Įdėsiu į miegmaišį, o vasarą plačiai sau sportiniame vežime gulės. Su pirmu vaiku aš labai trumpai naudojau lopšį, jis irgi pavasarį gimęs.

Mes turim trirati ir i nieka kita nekeisciau telpam visur, susisukam visur. dar ne karto nebuvo kad apvirstu g.gif kad ir kaip bandziau verst.
as vietoj Jusu pirkciau lopsi nes jame vaikiukui kaip bebutu taip bus mieliau. sportinukas gal siek tiek per atviras tokiems ka tik gimusiems varliukams g.gif o lopsi mes naudojom iki 6 menesiu. naudotumem ir dabar tik kad jau tingiu perdet nes uzdejom sportinuka kad ant svenciu vezantis vezima i kita Lt krasta maziau vietos uzimtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(break @ 2010 01 02, 20:19)

Sportinis vežimėlis neturi pilnai gulimos padėties, todėl būtinas lopšys.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 01 02, 18:26)
Sportinis vežimėlis neturi pilnai gulimos padėties, todėl būtinas lopšys.

bet ir sportine gal pakilus kokius tik 5 laipsnius ir tikrai nemanau kad tas kenktu vaikiukui mirksiukas.gif
Atsakyti