turime turbut 2008 metu XA modeli: norejau paklausti ar tikrai juose nera amortizatoriu? kazkaip visai nesisupa mum tas vezimas ir galvoju ar mes cia ko nemokam ar cia taip jau yra?
turime turbut 2008 metu XA modeli:
norejau paklausti ar tikrai juose nera amortizatoriu?
kazkaip visai nesisupa mum tas vezimas ir galvoju ar mes cia ko nemokam ar cia taip jau yra?
o galima paklausti apie sportines dalies atlosiuko reguliavima, kazkas lyg ir buvo minejes, kad ji su dirzais reguliuojasi ar nera sudetinga? dar domina kiek kainuotu adapteris maxi cosi kedutei ant remuko, kedute mes turime, beje ar turite visas spalvas is naujos kolekcijos is anskto dekoju
turime turbut 2008 metu XA modeli:
norejau paklausti ar tikrai juose nera amortizatoriu?
kazkaip visai nesisupa mum tas vezimas ir galvoju ar mes cia ko nemokam ar cia taip jau yra?
Na va pykčiausia man kad iš žmogiškos pusės MR apgavo mane, nes jiems dar sakau graiūnose priekiaudavo lyg tai nuleiskit gal dar, o jie tipo ne , mes VIENINTELI, pigiau ner asit
garantija kazkokia duoda bet vat pogarantinis aptarnavimas kainuos o mr ne kalbu is patirties nes draugams 2 metai kaip garantinis buvo pasibaiges o mr pakeite pradurta padanga nemokamai
garantija kazkokia duoda bet vat pogarantinis aptarnavimas kainuos o mr ne kalbu is patirties nes draugams 2 metai kaip garantinis buvo pasibaiges o mr pakeite pradurta padanga nemokamai
Kokia tikimybė, kad pradursi vežimėlio ratą? Niu ir jis tikrai nekainuos 300Lt...
O ir šiaip, manau čia susitarimo su pardavėju reikalas - mokamai ar nemokamai...Nes MR nerašo, kad pogarantinis aptarnavimas nemokamas...atrodo...
Kokia tikimybė, kad pradursi vežimėlio ratą? Niu ir jis tikrai nekainuos 300Lt...
O ir šiaip, manau čia susitarimo su pardavėju reikalas - mokamai ar nemokamai...Nes MR nerašo, kad pogarantinis aptarnavimas nemokamas...atrodo...
nu tai cia tokia pat tikimybe kad ryt i tamsta trenks zaibas gi vezimas ne vien is ratu susideda - bet cia matau beprasmiska kalbet kazkam patinka MR kazkam ne renkasi kiekvienas tai kas jam priimtiniau - as NIEKAD is gariunu nepirkciau vezimo - nepatikima mano akiai bet kaip jau sakiau renkates jus
o del Mr ir gariunu kainos skirtumo - naturalu ten gi bobute tik verslo liudijima issiperka ir stovi. Mr gi imone ir jiems mokesciai gi kitokie o jie juk ir ne labdaros organizacija
nu tai cia tokia pat tikimybe kad ryt i tamsta trenks zaibas gi vezimas ne vien is ratu susideda - bet cia matau beprasmiska kalbet kazkam patinka MR kazkam ne renkasi kiekvienas tai kas jam priimtiniau - as NIEKAD is gariunu nepirkciau vezimo - nepatikima mano akiai bet kaip jau sakiau renkates jus
o del Mr ir gariunu kainos skirtumo - naturalu ten gi bobute tik verslo liudijima issiperka ir stovi. Mr gi imone ir jiems mokesciai gi kitokie o jie juk ir ne labdaros organizacija
koks skirtumas is kur pirkti juk vezimeliai tokie pat ir vezami is ten pat,tik kaina skiriasi,nes ta bobute maziau uzsideda antkainio.ai koks skirtumas,kiekvienas renkames pagal save
idomu kiek X-lander gariunuose kainuoja pas MR atstovus?