Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(maugle @ 2009 10 23, 12:13)
Labai paprasta apie maisto papildus autistiskiems vaikams:
http://www.mpe.lt/lt/mpe/duk

Aha, šitą klausimą aš uždaviau tongue.gif Paisirodo, jau atsakė smile.gif Visai šauniai atsakė, neatmestinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 23 spalio 2009 - 17:37
QUOTE(Ice @ 2009 10 23, 18:34)
Aha, šitą klausimą aš uždaviau  tongue.gif

lotuliukas.gif pagavai mane

Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2009 10 23, 19:12)
lotuliukas.gif pagavai mane

Tai kad tu mane pagavai, tiksliau, mano klausimą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2009 10 22, 15:53)
Nanuk, man panašiai.
Pagrindinė indikacija - persileidimas, kraujavimas, gimdos ir jos priedų patologijos ir kt. priežastys.

Geriau negalvoti apie neigiamybes. Nes jau mano nėštumas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kaip kitos sako, kad gimdytų ir gimdytų... Mano mintys gi visai kitokios.

Va va, man panasiai buvo. drinks_cheers.gif
Toks ir paaiskinimas tos echo begalybes. Is pradziu itare kad gali buti negimdinis, praechoskopavo kiurai kol dar kiausinelis keliavo i gimda, Dievuleliau, tikrai to daba nedaryciau. verysad.gif Po to ir ligonineje gulejau 2 kartus, o siaip beveik visa nestuma namie praleidau, tik gulint apsiramindavo gimda, jei ilgiau vaiksciojau is karto saremiai, sakes.

QUOTE(Ice @ 2009 10 22, 22:13)
Mums darė 2 kartus vaisiaus ir vieną kartą įsitikinimui, kai pastojau, kai jau širdelė plakė. Gyd. Černius iš KMUK, pas kurį lankiausi ir kuris padėjo vaikeliui užgimti buvo labai skeptiškai nusiteikęs prieš UG "nėra ko ten lįsti, jei nėra būtino reikalo" - va taip jis sakė.

Labai teisingai sake. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2009 10 23, 18:34)
Aha, šitą klausimą aš uždaviau  tongue.gif Paisirodo, jau atsakė  smile.gif Visai šauniai atsakė, neatmestinai.

geras klausimas ir geras atsakymas, gal ir forume sudalyvauti būti neblogai, jei gydytoja ten pakomentuotų mūsų pamastymus apie autistukų gydymą visokiom dietom ir medikamentais
Atsakyti
Užvedžiau tam forume naują temą, tik gaila visas pavadinimas netilpo lotuliukas.gif iš "autistukų" liko tik "a" lotuliukas.gif bet gal suprasit:
http://www.mpe.lt/lt/mpe/forum
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 22, 18:37)
Nesupratau - tai sumažino jau lengvatas ir pašalpas neįgaliųjų ar dar tik ruošiasi tai daryti???

sake mazins nuonauju metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 10 24, 15:03)
sake mazins nuonauju metu blink.gif

tai kol mes tą pašalpą gausim - tai beliks tik ašaras gauti unsure.gif
Atsakyti
Cezi, kazkaip labai trumpai ir neaiskiai ten... g.gif bijau kad nesupras kokia patirtimi dalintis siulai. Ar cia as nematau viso posto nes neuzsiregistravus?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2009 10 24, 15:18)
tai kol mes tą pašalpą gausim - tai beliks tik ašaras gauti  unsure.gif

na kad ir taip didelios sumos jie nemoka
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 10 24, 15:30)
Cezi, kazkaip labai trumpai ir neaiskiai ten...  g.gif  bijau kad nesupras kokia patirtimi dalintis siulai. Ar cia as nematau viso posto nes neuzsiregistravus?

Na, kad aš nežinau ką tu matai neprisiregistravus, bet šiek tiek papildžiau, durniau tai, kad nežinau, kaip pavadinimą ištaisyt, va tas tai nelabai gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 10 24, 16:36)
Na, kad aš nežinau ką tu matai neprisiregistravus, bet šiek tiek papildžiau, durniau tai, kad nežinau, kaip pavadinimą ištaisyt, va tas tai nelabai gerai verysad.gif

ax.gif
Atsakyti