Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

Na va padidino mano mažiui vaistų dozę ir kažkaip man jo raida pagerėjo, o gal man čia vaidenasi, savaitei gavau biuletenį jo slaugymui, tai šiandien užsimanė, kad mokytojai paskambinčiau ir sužinočiau, kas užduota namų darbam. Pats sėdo ruošti pamokas, nurašė tekstą nuo knygos, paskui pasiėmė pratybas, reikėjo sugalvoti ir parašyti sakinius su žodžiais - šiandien, vakar, rytoj, šeštadienį ir senovėj, tai pirmus du sugalvojau aš ir padiktavau pažodžiui, kitus suglvojo ir užrašė pats, mum tai kosminis šuolis iki šiol savo minties jis tik skiemenį užrašydavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 10, 22:28)
Na va padidino mano mažiui vaistų dozę ir kažkaip man jo raida pagerėjo, o gal man čia vaidenasi, savaitei gavau biuletenį jo slaugymui, tai šiandien užsimanė, kad mokytojai paskambinčiau ir sužinočiau, kas užduota namų darbam. Pats sėdo ruošti pamokas, nurašė tekstą nuo knygos, paskui pasiėmė pratybas, reikėjo sugalvoti ir parašyti sakinius su žodžiais - šiandien, vakar, rytoj, šeštadienį ir senovėj, tai pirmus du sugalvojau aš ir padiktavau pažodžiui, kitus suglvojo ir užrašė pats, mum tai kosminis šuolis iki šiol savo minties jis tik skiemenį užrašydavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu! thumbup.gif
O kaip jam su rytas, vakaras, diena, naktis? Nes maniskiui, tai dar sviesu-diena, tamsu-naktis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2009 11 10, 20:53)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinu! thumbup.gif
O kaip jam su rytas, vakaras, diena, naktis? Nes maniskiui, tai dar sviesu-diena, tamsu-naktis verysad.gif

Šitas nepajudėjo, tas pats kas pas jus, nesvarbu, kad dar tik 6 vakaro, bet jei tamsu reiškia naktis, spec. pedagogei nežinia ką prpasakojo, kad ji man skambino ir klausė ar dokumentus į PPT aš galėsiu nunešt ar jai pačiai reiks, nes pasak vaiko mama vis dirba ir dirba, čia jam taip pasirodė, kad aš daugiau dirbu, o ne temsta greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Beskaitinėdama radau tokia frazę "Autizmas yra neurologinis raidos sutrikimas" tai kodėl jį diagnozuot gali tik psichiatrai????????
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 10, 23:41)
Beskaitinėdama radau tokia frazę "Autizmas yra neurologinis raidos sutrikimas" tai kodėl jį diagnozuot gali tik psichiatrai????????

O kur tu tai radai?
siaip, tai psichiatrija, ne neurologija skaitosi. schmoll.gif
neurologija skaitosi, encefalopatija, hidrocefalija, hidrocefalinis sindromas, epi-aktyvumas, epilepsija... viskas kas fiziskai "matosi" ir vyksta smegenyse.
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 11 11, 07:37)
O kur tu tai radai?
siaip, tai psichiatrija, ne neurologija skaitosi.  schmoll.gif
neurologija skaitosi, encefalopatija, hidrocefalija, hidrocefalinis sindromas, epi-aktyvumas, epilepsija... viskas kas fiziskai "matosi" ir vyksta smegenyse.

NU TAI TIEK IR AŠ SUPRANTU, TODĖL LABAI IR NUSTEBAU
http://www.autizmo.p...ai.lt/Liga.html
Pats pirmas sakinys
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 10, 21:28)

Sveikinu,
Visada smagu kai vaikas šitaip netikėtai nustebina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 11, 10:41)
NU TAI TIEK IR AŠ SUPRANTU, TODĖL LABAI IR NUSTEBAU
http://www.autizmo.p...ai.lt/Liga.html
Pats pirmas sakinys

Na idomiai g.gif
Paziurejau va sita: http://www.autizmo.p...simptomai1.html
maniskiui tinka tik 1 ir 16 simptomai, kitu NERA.
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 11 11, 12:38)
Na idomiai  g.gif

Pas mus deja 11. Kiti jau praėję, kiti dalinai.
Atsakyti
Laba diena. smile.gif

Šiandien jaučiuosi neišsimiegojusi, kažkiek net liūdna. Visokias nesąmones galvoju... Net nežinau, nuo ko pradėti, kur vežti vaiką testams, tyrimams, ar kam ten - kad nustatytų ar jam autizmas. g.gif
Skaitau šią temą nuo pradžių (beigi ankstesnes temas) ir radau Ice pasisakymą apie DISC tyrimą.
QUOTE(Ice @ 2009 10 31, 19:28)
Man neurologė sakė, kad pats neobjektyviausias tyrimas koks tik gali būti, yra DISC tyrimas...
Na mums irgi Kaune jį darė. Aš tai net nesupratau, kad jį mums darė  g.gif Čia buvo pavasarį eilinio apsilankymo pas psichologę metu Kaune raidos centre  unsure.gif

O aš kaip tik kitai savaitei užrašiau mažylį mūsų mieste šiam tyrimui.
Tai va, nebežinau, ar reikia jo, ar nereikia. Nuo ko pradėti.
Turim siuntimą į Kauno klinikas - klausos tyrimui, taip pat į Vilniaus VRC. Nuo ko pradėt ir kur pult? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2009 11 11, 12:39)
Laba diena. smile.gif

Šiandien jaučiuosi neišsimiegojusi, kažkiek net liūdna. Visokias nesąmones galvoju... Net nežinau, nuo ko pradėti, kur vežti vaiką testams, tyrimams, ar kam ten - kad nustatytų ar jam autizmas. g.gif
Skaitau šią temą nuo pradžių (beigi ankstesnes temas) ir radau Ice pasisakymą apie DISC tyrimą.

O aš kaip tik kitai savaitei užrašiau mažylį mūsų mieste šiam tyrimui.
Tai va, nebežinau, ar reikia jo, ar nereikia. Nuo ko pradėti.
Turim siuntimą į Kauno klinikas - klausos tyrimui, taip pat į Vilniaus VRC. Nuo ko pradėt ir kur pult? unsure.gif

nu klausa issitrit neblogai - bent zinost kad vaikas tikrai girdi ar negirdi, o paskui vezciau i VRC Vilniuje - manau ten issamiausiai paaiskins yra jam tas autizmas ar ne ir ka toliau daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 11 11, 11:38)
Na idomiai  g.gif

ten yra dveji paveiksliukai, pagal vienus mum sutapo 9, pagal kitus 5, kai kurie stipriau ppasireiškia, kai kurie mažiau, kai kurie buvo praeitį, kai kurie dabar
Atsakyti