Manau kad man irgi tinka sitas skyrelis.
Ypac dabar, rudeni, man vel labai sustiprejo depresija, ir ima siaubinga panika, nerimas, ir noras skubiai kazka daryti. Nors su tokiom nuotaikom tikrai nieko gero nesigaus.
Mane labai suzlugde pirmoji santuoka, iskart po vestuviu supratau, kad nieko gero nesigaus, tiesiog negalejau patiketi kad tai vyksta su manim. Visda galvojau kad man taip neatsitiks, smurtas psichologinis bei fizinis, baime, paverte mane i kazkokia viskuo nusivylusia, verkiancia , ikritusiom akim dziusna. Bet laime radau jegu nuo viso to pabegti. Tiesa tada jauciausi dar blogiau, vienisa, be namu, be vilties, be nieko, atrode gyvenimas baigtas. Skyrybos buvo labai sunkios, nes vyras priestaravo jom. Bet issiskyriau. Tuo pat metu ivyko dar vienas siaubingas dalykas - mire man be galo artimas zmogus - mano senelis. As ji be proto mylejau, jis man buvo kaip tevas ( nes augau be tevo ) ir dar artimesnis, pas ji rasdavau siluma, ramybe, supratima, paguoda, patarima, dziaugsma.
Tai kad sutikau dabartini savo vyra laikau stebuklu. Ir vis dar negaliu juo patiketi

.
Nuo skyrybu praejo 2 metai. Bet vis dar negaliu po ju atsigauti. Nuo depresijos gydausi jau metus. Taip pat jau metai kai darausi visus tyrimus del nepastojimo, ir nieko

.
Taigi galvoju gal vis tik priezastis yra psichologine.
As labai bijau kad vel mano gyvenimas gali sugriuti, kad vel galiu viska prarasti, ir kartais man atrodo, kad kol tos baimes neatsikratysiu, kol nepatikesiu savim, tai man nieko gero nesigaus kad ir ka bedaryciau.
Atsiprasau kad taip issipleciau, bet kazkaip labai uzejo noras issiliet