QUOTE(Glamour @ 2010 03 23, 23:24)
Ačiū , kad išklausėt, bet gal kam nors šios mintys bus tik į naudą.
Labas vakaras,
kazka panasaus ir as isgyvenau/isgyvenu, nes vienu metu, kai atvirai paselusiai ir beprotiskai auginau tik ta viena ideja, mano vyrui igriso viskas, mano manija vaiko zutbut susilaukti uzspaude ji visai (prisiskaicius buvau visokiu informaciju, kad to ar ano negalima ir jam liepdavau daryt, arba tas ar anas butinas ir vel vel skaitydavau jam lekcijas). Kazkada priejom liepto gala taip, kad nenorejo su manim myletis, nes zinojo, kad manyje tuno tik viena mintis - ka bedaryciau, ypac mylintis - vaikas. Manau, jis jautesi tuomet, kaip seklos donoras ir bus veliau nurasytas, kai jo misija bus atlikta. Per savo manija (kartais ji ir dabar i virsu isnyra) jau buvau keleta kartu mascius ji palikt, nes nenorejau vyro salia saves, kuris nenori su manim ateity to, ko ir as noriu. Bet susilaikiau, nes suvokiau, kad jega nieko neiveiksi, reikia gerumu, pagarba vienas kitam ir meile siekti, nes nemanau, kad velu (iki siol negaliu pamirsti jo zvilganciu akiu, kai buvau pasakius, jog laukiuos, su kokiu pasididziavimu jis vaiksciojo svajodamas apie musu ateiti trise, kol vel mus nutrenkdavo tas suvokimas - jau nera, su kokia neviltim jis i mane ziuredavo, kai negaledavo man padet, kai man skaudedavo tiek fiziskai, tiek psichiskai; kai po tokio eilinio smugio vel sukaupdavau jegas ir vel su viltim laukdavau kito menesio. naujo ciklo). Suvokiau, kad jau nemoku myletis, kaip anksciau - megautis tomis akimirkomis dviese, be tos minties. Noriu ir atgauti vyro pasitikejima, kad netapsiu vel ta isprotejele, kuri nori zutbut vaiko. Suvokiau, kad per ta beprotiskuma pamirsau ir musu abieju poreikius, norus, pagarba savo vyrui kaip partneriui, vyrui, draugui, meiluziui.
Taigi, raminuos ta mintim, kad musu vaikelis pralauks ta krize ir ateis mums visiems palankiausiu laiku ir ji mylincia seima

Reikia tik kantrybes bei ramybes...
Labanakt!