mažų mocarelos rutulėlių;
juodųjų ir žaliųjų alyvuogių;
vyšninių pomidoriukų;
vytintų pomidorų;
čili pipiro;
konservuotų abrikosų;
salotų;
ciabatta bandelės;
česnako, citrinos sulčių, šviežio baziliko
Rankomis suplėšyti salotų lapus, pjauti vyšninius pomidoriukus pusiau, smulkiau pjaustyti vytintus pomidorus bei konservuotus abrikosus ir labai smulkiai šiek tiek čili pipiro. Visas šias daržoves ir alyvuoges berti į dubenį.
Padažą maišyti iš abrikosų sulčių, česnako ir aliejaus, likusio nuo vytintų pomidorų, įlašinti citrinos sulčių.
Pilti padažą ant daržovių ir lengvai išmaišyti. Salotas serviruoti lėkštėje su mocarelos rutulėliais bei skrudinta ciabatta ir bazilikais.
Mano salotose nėra juodųjų alyvuogių, bet to, jas valgėm su paskrudintu česnakiniu batonu
