Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

Mane pavadino krikštamotės vardu.
Atsakyti
mano maziaus vardas ir taip sventasis smile.gif krikstysim liepos 2 d.,tai net nezinau ar reikia antro svento vardo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2005 06 21, 22:16)
mano maziaus vardas ir taip sventasis  smile.gif krikstysim liepos 2 d.,tai net nezinau ar reikia antro svento vardo ax.gif

Nebūtina, nebent patys norėtumėt. smile.gif
Atsakyti
sakykit, mamos, radau biblijoje gražų, gerais darbais pasižymėjusios moters vardą, bet tai turbūt dar nereiškia,kad jis šventas? ph34r.gif
Atsakyti
Radau šventųjų sąraše thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 06 29, 14:52)
Radau šventųjų sąraše thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ale, net jei būtum ir neradus, bet tas biblinis vardas pakankamai pozityvaus, kilnaus ir visokio kitokio gero žmogaus vardas, nieko nebūtų nutikę, jei tame sąraše jo ir nebūtų. Nes biblinis vardas (žinoma jei tai yra "geriečio" vardas) taip pat yra tinkamas. Rinkti šventojo vardą yra rekomendacija, o ne griežtas įsakymas tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turite kur pažiurėti ar MIRETA šventas ar ne,ORESTAS kiek žiūrėjau šventas.
Atsakyti
čia yra kelios nuorodos užsienio kalbom

http://vilkaviskis.l.../rodyti.html,59
Atsakyti
Ir dar čia..vardai su trumpais gyvenimo aprašymais (anglų kalba) smile.gif Ir čia...
Miretos šventųjų indekse (internetiniame) neužtikau, o Orestas tikrai yra - gyveno imperatoriaus Diokleciano laikais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 birželio 2005 - 22:06
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 29, 18:49)
Ale, net jei būtum ir neradus, bet tas biblinis vardas pakankamai pozityvaus, kilnaus ir visokio kitokio gero žmogaus vardas, nieko nebūtų nutikę, jei tame sąraše jo ir nebūtų. Nes biblinis vardas (žinoma jei tai yra "geriečio" vardas) taip pat yra tinkamas. Rinkti šventojo vardą yra rekomendacija, o ne griežtas įsakymas  tongue.gif

Nu Tabita tikrai gerietė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mes savo panelyte krikštysim prosto marija. vakar sedėjo su uošviais ir alvojom galvojom. paskui sugalvojom kad tas antras vardas figūruos tik krikšto dokumentuose ir nevadinsim savo dukros dviem vardais. aš aišku norėčiau kokio įmantresnio nei prosto marija, bet.... gal iki krikštynų persigalvosiu ir trenksiu kumščiu į stalą ir pasakysiu bus taip ir ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Vyras paliko teise man rinkti kriksto varda, tad su kriksto tevais nutarem, kad vaika pavadinsim jo tetes vardu ax.gif
Atsakyti