Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

sveikos. noriu paklaust, ar galima vaika krykstyt sv. vardu, kuris buvo ta diena? nu pvz, spalio 24gime sv Antanas Marija .... ir mano sunelis Eimantas? nes kiek girdejau negalima krikstyt tuo vardu kada gime ... ta diena, arba tuo vardu diena kai krikstyja... susipainiojau, pati jau nebesuprantu ka parasiau.jei kas suprato parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2008 02 27, 01:23)
sveikos. noriu paklaust, ar galima vaika krykstyt sv. vardu, kuris buvo ta diena? nu pvz, spalio 24gime  sv Antanas Marija .... ir mano sunelis Eimantas? nes kiek girdejau negalima krikstyt tuo vardu kada gime ... ta diena, arba tuo vardu diena kai krikstyja... susipainiojau, pati jau nebesuprantu ka parasiau.jei kas suprato parasykit smile.gif

Bent jau as tai pirma karta girdziu blink.gif Grazus sunaus vardas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Bent jau as tai pirma karta girdziu blink.gif Grazus sunaus vardas tongue.gif lotuliukas.gif

aciu blush-anim-cl.gif o jusu kitoks ??????????????
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mums kazin ar duos kriksto varda ..nes kiek zinau Tomas yra svebtas vardas o musu vardukas kaip tik Tomas ax.gif g.gif
Atsakyti
Gal galetumete parasyti kur rasti Sventuju Mortos ir Kotrynos gyvenimu aprasymus. Neissirenku tarp tu dvieju vardu vaikiukui duoti per krikstynas. Abu grazus ir abieju reiksmes grazios. Sakau kai paskaitysiu apie juos tai ir nuspresiu kuris arciau sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2008 03 03, 16:00)
Gal galetumete parasyti kur rasti Sventuju Mortos ir Kotrynos gyvenimu aprasymus. Neissirenku tarp tu dvieju vardu vaikiukui duoti per krikstynas. Abu grazus ir abieju reiksmes grazios. Sakau kai paskaitysiu apie juos tai  ir nuspresiu kuris arciau sirdies  4u.gif

Perversk cia:
Apie sventuosius:
http://www.bernardin...=categories/425
Jei zinosi data sv. Kotrynos ir sv. Mortos, tai lengviau surasi ju aprasymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anoli* @ 2008 03 04, 14:14)
Perversk cia:
Apie sventuosius:
http://www.bernardin...=categories/425
Jei zinosi data sv. Kotrynos ir sv. Mortos, tai lengviau surasi ju aprasymus 4u.gif

Nezinau datos doh.gif kada kai laiko bus reikes paieskoti nes bijau kad uzsiknisiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip tik mano dukrytes krikstynos arteja. Jos vardas Vilte, ir kunigas praso svento vardo. Mastau apie Gabrieles varda, tik nezinau ar jis sventas?
Atsakyti
Panelytė mūsų Emilė-Marija,o mažiulis dar ne krikštytas,vasarą krikštynos bus rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
o kazi Adomas sventas vardas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TITINA @ 2008 03 06, 18:54)
Sveikutes, kaip tik mano dukrytes krikstynos arteja. Jos vardas Vilte, ir kunigas praso svento vardo. Mastau apie Gabrieles varda, tik nezinau ar jis sventas?

Gabrielė šventas vartas ir labai man gražus. Taip pat patinka Kotryna, Agata. O štai pačiai reikia berniukui ir niekaip neišsirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 03 06, 22:38)
o kazi Adomas sventas vardas?  g.gif

tai aišku, kad šventas..ir be to labai gražus vardas. bigsmile.gif
Atsakyti