Smiltutes kriksto vardas EMILIJA. Man sitas vardas labai grazus :-)
O mes saviske pakrikstijom tokiu vardu koki turi, t.y. Leja. Siaip jis nera sventas, bet kunigas sake dabar krikstija kokiu nori vardu, nebutinai reikia dar+ kriksto vardo

Nors mano vaiko vardas sventas - Martynas, bet norejom vaikiukui duoti antra varda, kad ji globotu ne vienas, o du sventieji
Taigi dabar jis Martynas - Titas

QUOTE (ewa @ 2004 06 16, 18:49) |
O mes saviske pakrikstijom tokiu vardu koki turi, t.y. Leja. Siaip jis nera sventas, bet kunigas sake dabar krikstija kokiu nori vardu, nebutinai reikia dar+ kriksto vardo ![]() |
Labai gerai!!! Nenoriu as jokio antro vardo duoti. Visvien situ vardu nieks nevadins.
O as tai ir noreciau, kad galima butu pakrikstyti tuo vardu , koks jau yra. Kazi, Pajauta tiks ar ne?
Krikstysim kita savaite, tai pyplys bus Joniuks
pagal data, o mazyle - Onyte (mano mamos vardas)

QUOTE (Renarda @ 2004 04 15, 09:19) |
Anksciau, jei vaikelis turedavo "ne sventa" varda, baznycioje butinai reikedavo isrinkti krikscioniska, bet dabar tai visai nebutina. Nors tu teisi - norisi, kad vaikiukas turetu kuo daugiau globeju... O sventu vardu, tai man rodos labai daug - as rinkdama dukrytai pirmaji varda kaip tik norejau ko nors seno, pagonisko, tai koki grazu varda beimtum, visi krikscioniski atrode ![]() Mes kriksto varda issirinkom neoriginalu, bet uztad mano labai mylimos mociutes garbei - Marija. O be to kaip graziai skamba - Mlda Marija ![]() |
As esu Milda Marija

savaitgali, krikstyjau sesers mergaite, tai ir krikstyjo tuo vardu kuri turi
is viso tuo metu buvo 4 mergaites krikstyjamos ir tik vienai mergaitei buvo parinktas dar vienas vardelis, visos kitos mazyles su tais paciais buvo krikstyjamos.

Kadangi mano vaikelio vardas sventas, tai kito ir nereikejo

Pagaliau savąją dukrą nusprendėm pakrikštyti rugpjūčio mėn. Manau, kad kito vardo nebeieškosim, nes jos vardas yra šventas.
siaip kai rinkausi vaikui varda, tai ziurejau ne tik kad graziai skambetu, bet kad ir grazia reiksme turetu..... kazkaip as tikiu, kad vardas lyg kazkokia formule, kuri uzkoduoja vaiko likima.....
tarkim turiu as drauga vardu Raimondas, o sio vardo reiksme yra likimo gynejas.... ir ka jus manot net baisu, kiek nelaimiu jam likimas leme.....
aisku galima sakyti sutapimas...... o jei tai vardo atnesta lemtis....
tai va, nenoredama eksperimentuoti su savo vaiku, labai atsakingai ziuriu i vardu parinkimus....
ta pati dariau ir kai rinkau krikstaduktei varda, nes mamos ji neturi.... ziurejau ne vien kad graziai skambetu, bet svarbiausia, kad butu ne kokia ten sventa kankine o siaip sventoji ar palaimintoji.... juk ir taip gyvenime kanciu pakaks....
todel ir pasirinkau vaikui vardą Karolis, o krikstaduktei isrinkom kriksto varda Emilija.
tarkim turiu as drauga vardu Raimondas, o sio vardo reiksme yra likimo gynejas.... ir ka jus manot net baisu, kiek nelaimiu jam likimas leme.....
aisku galima sakyti sutapimas...... o jei tai vardo atnesta lemtis....
tai va, nenoredama eksperimentuoti su savo vaiku, labai atsakingai ziuriu i vardu parinkimus....
ta pati dariau ir kai rinkau krikstaduktei varda, nes mamos ji neturi.... ziurejau ne vien kad graziai skambetu, bet svarbiausia, kad butu ne kokia ten sventa kankine o siaip sventoji ar palaimintoji.... juk ir taip gyvenime kanciu pakaks....
todel ir pasirinkau vaikui vardą Karolis, o krikstaduktei isrinkom kriksto varda Emilija.