Įkraunama...
Įkraunama...

Liposažas=riebalų nusiurbimas?

na butu idomu isgirsti kiap visgi tas efektas g.gif yra ar nera , as kolkas isbandyti negaliu nes gyd neleidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 12 07, 18:01)
na butu idomu isgirsti kiap visgi tas efektas  g.gif  yra ar nera , as kolkas isbandyti negaliu nes gyd  neleidzia  4u.gif

Efektas tikrai yra. As aisku, dariau ivairius masazus, bet esu patenkinta. Palengvejau 4kg, o liemens apimtis sumazejo-7cm. Pilvas tai tikrai pasidare plokstesnis.
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2009 12 06, 20:25)
labas visoms  smile.gif  na va, ką tik po liposažo (+ugninio kremo+įvyniojimo+veido masažo  smile.gif )  po mėnesio galėsiu atraportuoti kokie rezultatai, o pats masažiukas, visas kompleksas tai  thumbup.gif , rekomenduoju! kadangi dėl reklamos čia ką tik prispaudė, tai nesakysiu kas masažavo, bet jei paskaitysit kelis postus aukščiau, tai ir taip suprasit  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus žodžius ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2009 12 07, 20:35)
Efektas tikrai yra. As aisku, dariau ivairius masazus, bet esu patenkinta. Palengvejau 4kg, o liemens apimtis sumazejo-7cm. Pilvas tai tikrai pasidare plokstesnis.

o keliu kartu ?
as va neradau klp visgi kas tikra liposaza darytu braske nedaro nors buvau pas ja 4u.gif ax.gif limfodrenazuj bet va liposazo nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 12 07, 19:16)
o keliu kartu ?
as va neradau klp visgi kas tikra liposaza darytu braske nedaro nors buvau pas ja  4u.gif  ax.gif  limfodrenazuj bet va liposazo nerandu  verysad.gif

Tiksliai nezinau, bet apie 16kartu. Limfodrenazas man irgi labai padeda. Po jo butinai reikia pasportuot. As visada minu elipsini treniruokli 45-60min.
Atsakyti
noriu paklausti liposazas skausmingas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2009 12 07, 23:30)
noriu paklausti liposazas skausmingas ar ne?

Visi apimtis mazinantys masazai yra skausmingi, o liposazo privalumas tas, kad jis padaromas gana intensyviai, bet laiko atzvilgiu padaromas vos ne dvigubai greiciau nei visi kiti (tai ir kancios dvigubai sumazeja mirksiukas.gif ) Paguodziau ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 07 gruodžio 2009 - 22:38
QUOTE(naura14 @ 2009 12 07, 23:36)
Visi apimtis mazinantys masazai yra skausmingi, o liposazo privalumas tas, kad jis padaromas gana intensyviai, bet laiko atzvilgiu padaromas vos ne dvigubai greiciau nei visi kiti (tai ir kancios dvigubai sumazeja  mirksiukas.gif ) Paguodziau ?  ax.gif

tai ir fitness daromas labai intensyviai, o tai kiek laiko trunka liposazas?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2009 12 08, 23:44)
tai ir fitness daromas labai intensyviai, o tai kiek laiko trunka liposazas?

Priklauso nuo apimciu, bet jei darant abi zonas, tai grubiai 1-1,5 val.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 11:23)
Priklauso nuo apimciu, bet jei darant abi zonas, tai grubiai 1-1,5 val.

Tai laiko atzvilgiu, ir fitness masazas trunka nuo 1-1.5val,(taip pat priklausomai nuo apimciu). kiek kartu reikia daryti? auksciau skaiciau, kad 16 kartu(o gal as ka ne taip supratau), o fitness uztenka 10kartu.ir labai idomu kiek sumazeja apimtys?nes per firness masaza jau po 5 kartu 7cm nukrenta(dar zinoma priklauso nuo apimciu), o idomu kiek liposaze?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2009 12 09, 14:14)
Tai laiko atzvilgiu, ir fitness masazas trunka nuo 1-1.5val,(taip pat priklausomai nuo apimciu). kiek kartu reikia daryti? auksciau skaiciau, kad 16 kartu(o gal as ka ne taip supratau), o fitness uztenka 10kartu.ir labai idomu kiek sumazeja apimtys?nes per firness masaza jau po 5 kartu 7cm nukrenta(dar zinoma priklauso nuo apimciu), o idomu kiek liposaze?

Pnasiai ir liposaze. O del kartu, tai standartinis kursas visuose masazuose yra 10, bet jei reikia daugiau, tai kursas issiplecia.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 14:19)
Pnasiai ir liposaze. O del kartu, tai standartinis kursas visuose masazuose yra 10,  bet jei reikia daugiau, tai kursas issiplecia.

o idomu kiek sumazeja apimtys?
Atsakyti