Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 11:57)
turiu biggrin.gif ten pepperoni rase,kad nesutelpa,

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 11:59)
Sea_  - mes jau pradedam dvejintis hihihi.gif

jau tiksliai dvejinatės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 12:59)
Sea_  - mes jau pradedam dvejintis hihihi.gif

nail.gif friends.gif
Atsakyti
reik atsargumo dėlei pereit per visas mainuose dalyvaujančių nuotraukas kūdroje arba efote ir prirašyt - kabinčiausi ant sienos biggrin.gif
būtų didelė pagalba mainų dalyviams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 14:35)
reik atsargumo dėlei pereit per visas mainuose dalyvaujančių nuotraukas kūdroje arba efote ir prirašyt - kabinčiausi ant sienos biggrin.gif

Gera mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 14:35)

lotuliukas.gif aš tą patį norėjau siūlyti. Kažkada metų pradžioje net turėjau išsiaugojusi kelias patikusias foto. O šiandien taip ir padariau (parašiau tokį komentarą).
Atsakyti
noriu ką nors ant greičio nusipirkti doh.gif gal kuri turite nuotolinį bevielį pultą fotikui? Sugalvojau, kad man jo labai reikia, o ebay gyvas velnias tų dalykų. Pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 17, 15:08)
noriu ką nors ant greičio nusipirkti  doh.gif  gal kuri turite nuotolinį bevielį pultą fotikui? Sugalvojau, kad man jo labai reikia, o ebay gyvas velnias tų dalykų. Pasimečiau  g.gif

turime, bet neparduosim biggrin.gif tongue.gif

maniskis tas standartinis Canonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 15:08)
lotuliukas.gif aš tą patį norėjau siūlyti. Kažkada metų pradžioje net turėjau išsiaugojusi kelias patikusias foto. O šiandien taip ir padariau (parašiau tokį komentarą).

tai būtent po Tavo komentaro kūdroje ir parašiau šitą mintį čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 17, 15:08)
noriu ką nors ant greičio nusipirkti  doh.gif  gal kuri turite nuotolinį bevielį pultą fotikui? Sugalvojau, kad man jo labai reikia, o ebay gyvas velnias tų dalykų. Pasimečiau  g.gif

as turiu bevieli canonui ir pora kartu tik pabandytas , man labai su laideliu patinka biggrin.gif nzn kodel biggrin.gif

del savo nuotrauku tai : kad matau siusklele iskart buvau parasius , man labai knietejo isbandyti naktine fotografija , paskutini karta praeitais metais tv boksta fotkinau is rankos biggrin.gif ir norejau bent jau kokybes ...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 15:37)
tai būtent po Tavo komentaro kūdroje ir parašiau šitą mintį čia biggrin.gif

rolleyes.gif susikontaktavom...

Einu į kūdrą parašinėsiu komentarų. (Iš karto užkliuvau už vienos foto su balerinos suknele cry.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 17 lapkričio 2009 - 16:01
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 15:57)
rolleyes.gif susikontaktavom...

Einu į kūdrą parašinėsiu komentarų. (Iš karto užkliuvau už vienos foto su balerinos suknele  cry.gif )

lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi faina tema, tik reik man paskubėt, nes biški išvyką į Londoną turėsiu tame tarpe, tai reik greičiau suktis smile.gif

Wyshnia, važiuosiu į tavo pusę, bet panašu, kad grafikas bus labai įtemptas, nes ir brolis ten, draugės kelios, brolio žmonos gimtadienis, dar kakėdinis shopingas, o dienas būsiu tik dvi doh.gif tai vargu ar pavyks susitikt verysad.gif

Sayonara, užtarėja tu mano wub.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 17 lapkričio 2009 - 17:03