Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(diasaja @ 2010 01 25, 20:43)
Tai gavosi kaip vėlyvos thumbup.gif

Na, taip kai vėliau pražydo tai dar labiau akį džiugino, nes jau kitos buvo nužydėjusios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 25, 21:11)
Na, taip kai vėliau pražydo tai dar labiau akį džiugino, nes jau kitos buvo nužydėjusios bigsmile.gif

O kada žydėjo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 25, 22:07)
O kada žydėjo?

Liepos gale bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 26, 11:52)
Liepos gale bigsmile.gif

tai puiku thumbup.gif Tuo metu pas mane jau buvo pati pabaiga lelijų žydėjimo smile.gif
Atsakyti
VYSNIAUSKU GELES PRIIMA UZSAKYMUS SIMTAZIEDEMS LELIJOMS. CIA NE REKLAMA,
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 26, 14:47)
tai puiku thumbup.gif Tuo metu pas mane jau buvo pati pabaiga lelijų žydėjimo smile.gif

Būtų žydėjusios dar ir rugpjūtį mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 01 30, 21:52)
VYSNIAUSKU GELES PRIIMA UZSAKYMUS SIMTAZIEDEMS LELIJOMS. CIA NE REKLAMA,

super thumbup.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Aš visada maniau, kad jie lelijas parduoda vasaros pabaigoje ax.gif Vakar suskubau išsiųsti užsakymą,šiandien tikrinuos el.pašto dėžutę ji dar tuščia,merginos pagal idėją turiu sulaukti iš jų patvirtinimo ane?O gal jie laiko neturi atrašinėti ,gal pinigus pervesti ir psio.
Papildyta:
Akurat,pažiūrėjau jų tinklapį, paštu jie siunčia tik rugsėjį o jei ne paštu tai reiškia gali ir pavasarį?
Atsakyti
Tokią turėjau tai nusivyliau , nes pamerkta pilnai nepražydo ir atrodė kaip nužydėjusi, kol paskutiniai žiedlapiai išsiskleidė pirmieji suvyto unsure.gif Nuotraukoje ji man visad atrodė puiki, o realiai gan paprasta ax.gif
Atsakyti
Visko gali būti gal ir bereikalo užsisakiau 2 .Virugie o kas jai atsitiko pražuvo? kad rašote turėjau.Aš net spirgu dėl lelijų o siuntimus pradės tik rugsėjį.Iki rugsėjo gali jos ir nebelikti, nors pagal idėją, turėtų neišparduoti palikti iš anksto užsisakiusiems.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 31, 13:55)
Tokią turėjau tai nusivyliau , nes pamerkta pilnai nepražydo ir atrodė kaip nužydėjusi, kol paskutiniai žiedlapiai išsiskleidė pirmieji suvyto unsure.gif Nuotraukoje ji man visad atrodė puiki, o realiai gan paprasta ax.gif

Iš tikrųjų taip - tik žiedų daug vienu metu žydi (bet taip gali žydėti ne pas visas schmoll.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 01 31, 13:50)
Aš net spirgu dėl lelijų o siuntimus pradės tik rugsėjį.Iki rugsėjo gali jos ir nebelikti, nors pagal idėją, turėtų  neišparduoti palikti iš anksto užsisakiusiems.... g.gif

jeigu išsiuntei ir pinigus, tai gali būti rami, kad gausi. Aš pas juos buvau liepos mėnesį, tai jau šimtažiedės nepardavinėjo, nes sakė, kad visos iš anksto užsakytos. Kiek žinau, jie ir į parodas atveža užsakytas gėles. gali pasiskambinti ir susitarti smile.gif
Atsakyti