Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Sveikutės, paskaičiau ir atsiverčiau žurnalą sodo kraitė Nr.31 ten tiek lelijų kad net širdis apsalo. Na nieko nepasakysi jos man taip patinka 4u.gif Kur jūsų draugai ir pažystami perka UK lelijas? Turiu ir aš daug pažystamų ten , gal išsikaulinsiu kaip nors. Aš pasodinau visą ežią juozapinių lelijų. Tai prašau info ar jos kvepia-smirda biggrin.gif čia kaip kam, kokio dydžio žiedai būna. Pas mamą kaime kažkokia bobutė atnešė, žino kad dukrą pamišusią tuo reikalu turi , tai pakasė kokia 30 cibulių biggrin.gif Suprask negaila jei jau prašai.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2009 10 28, 12:58)
Sveikutės, paskaičiau ir atsiverčiau žurnalą sodo kraitė Nr.31 ten tiek lelijų kad net širdis apsalo. Na nieko nepasakysi jos man taip patinka  4u.gif Kur jūsų draugai ir pažystami perka UK lelijas? Turiu ir aš daug pažystamų ten , gal išsikaulinsiu kaip nors. Aš pasodinau visą ežią juozapinių lelijų. Tai prašau info ar jos kvepia-smirda biggrin.gif  čia kaip kam, kokio dydžio žiedai būna. Pas mamą kaime kažkokia bobutė atnešė,  žino kad dukrą pamišusią tuo reikalu turi , tai pakasė kokia 30 cibulių biggrin.gif Suprask negaila jei jau prašai.

O kam tau UK? Juk LT taip pat daug kas prekiauja puikiomis lelijomis, nebent ten pigiau arba jau daug turi ir LT jau neberandi tau tinkančių. Štai mano lelijos:

http://public.fotki....iasaja/lelijos/
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 28, 21:34)
O kam tau UK? Juk LT taip pat daug kas prekiauja puikiomis lelijomis, nebent ten pigiau arba jau daug turi ir LT jau neberandi tau tinkančių. Štai mano lelijos:

http://public.fotki....iasaja/lelijos/

Labai gražu - prisiminiau vasarą wub.gif
Tiesą sakai, aš užsienyje ieškau, nes jau daug rūšių turiu ir Lietuvoje nelabai randu "kažko", o šiaip tai ir pas mus galima rasti gražių lelijų ir ne taip brangiai mirksiukas.gif
Man juozapinės labai kvepia, o kitiems atvirkščiai - nepatinka jų kvapas.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 28, 21:53)
Labai gražu - prisiminiau vasarą  wub.gif
Tiesą sakai, aš užsienyje ieškau, nes jau daug rūšių turiu ir Lietuvoje nelabai randu "kažko", o šiaip tai ir pas mus galima rasti gražių lelijų ir ne taip brangiai  mirksiukas.gif
Man juozapinės labai kvepia, o kitiems atvirkščiai - nepatinka jų kvapas.

Mano mama sako, kad smirdi. Tai aš jų ir neauginu, bet gal surizikuoti, gal kvapas pasikeitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 28, 22:18)
Mano mama sako, kad smirdi. Tai aš jų ir neauginu, bet gal surizikuoti, gal kvapas pasikeitė lotuliukas.gif

Ar neturi nei vienos kvepiančios lelijos? Miegamajame kvapas gal ir per aštrus, bet lauke, vakare wub.gif wub.gif wub.gif Visas kiemas kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 28, 23:01)
Ar neturi nei vienos kvepiančios lelijos? Miegamajame kvapas gal ir per aštrus, bet lauke, vakare  wub.gif  wub.gif  wub.gif Visas kiemas kvepia  biggrin.gif

Neeee. Neturiu verysad.gif O jau pradedu norėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 28, 23:21)
Neeee. Neturiu verysad.gif O jau pradedu norėti wub.gif

Geri norai thumbup.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 28, 23:22)
Geri norai  thumbup.gif  friends.gif

O aš tikiuosiu, kad mainai gal įvyks blush2.gif Nors pas tave įvairovė, tai och thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 28, 23:25)
O aš tikiuosiu, kad mainai gal įvyks  blush2.gif Nors pas tave įvairovė, tai och thumbup.gif  wub.gif

Apsilankyk vasarą ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 28, 23:32)
Apsilankyk vasarą ir pamatysi  mirksiukas.gif

jau užsisvajojau, kai lelijos pas tave sužydės .... wub.gif O aš su sliekais atvažiuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 29, 01:26)
jau užsisvajojau, kai lelijos pas tave sužydės .... wub.gif O aš su sliekais atvažiuoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na matai Uk tai kai kas nors grįžta namo tai parveža lauktuvių biggrin.gif O tos juozapinės mažesnės negu ažijinės? Ir dar klausimas kodėl rudeny lelijų mažai pardavime, o pavasarį daug. Kažkaip nelabai suprantu. Nes pirkau pirkau, ir likau šiemet be lelijų likau tik su bobutės juozapinėmis. Na manau kad pavasary atsigausiu
Atsakyti