Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Amade @ 2010 01 12, 15:34)
o kokia temperatura buna geguzes vidury?  g.gif  Mane domina Kemeras konkreciai  ax.gif jau tikiuosi bus daugiau nei kokie +24?  g.gif

pries pora metu buvom geguzes antroj pusej Kemere buvo ~30 4u.gif nes vaikas anksti keldavosi eidavom apie 9ryte i pleza terometras viesbutyje 27 rodydavo 4u.gif

nors pernai jei nemaisau keliautojai gavo nemazai lietaus 4u.gif
Atsakyti
jei gerai pamenu mes pernai buvom gegužės 16-26 lygtais. gavom dvi dienas lietaus (gana nemažai lijo), temperatūra dieną pakankama, bet vakarais reikdavo bliuskučių. vanduo irgi galėtų būti šiltesnis. šiemet bandysim vėliau važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 01 12, 14:56)
geriau geguzes menesi, ypac geguzes antroje puseje, tada ir juroje bus faina maudytis, ir orai geri bus tiksliai thumbup.gif

as geguzes 15 vaziavau. lietu palikau isvaziuojant po savaites, o kol buvau, tai berods viena diena lynojo, bet per miestuka su sortais ir maikute vaiksciojau, be skecio. buvo +30 ir daugiau. vakarais megztuka uzsimesdavau, budavo mazdaug +24/+25 silumos. vanduo man tiko. Kas keisciausia, kai po to vaziavau rugseji, tai buvo dienu, kai ilisti i vandeni buvo tas pats kaip ir geguzi. matyt temperaturu skirtumai panasus, todel ir toks pojutis. gal kokios sroves, nezinau, bet buvo taip. Buvau ir birzelio viduryje Kemere. Labiausia patiko geguze. Tik viesbutyje tai man ryskiai dar tik ruosesi sezonui.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 01 12, 18:00)
as geguzes 15 vaziavau. lietu palikau isvaziuojant po savaites, o kol buvau, tai berods viena diena lynojo, bet per miestuka su sortais ir maikute vaiksciojau, be skecio. buvo +30 ir daugiau. vakarais megztuka uzsimesdavau, budavo mazdaug +24/+25 silumos. vanduo man tiko. Kas keisciausia,  kai po to vaziavau rugseji, tai buvo dienu, kai ilisti i vandeni buvo tas pats kaip ir geguzi. matyt temperaturu skirtumai panasus, todel ir toks pojutis. gal kokios sroves, nezinau, bet buvo taip. Buvau ir birzelio viduryje Kemere.  Labiausia patiko geguze. Tik viesbutyje tai man ryskiai dar tik ruosesi sezonui.

Tuo paciu laiku buvom, bet nei as, nei vyras nebuvom uzsideje jokiu megztuku, nors ir naktimis sededavom lauke, dukrai buvau uzdejus plona tik kad ilgom rankovem. Tikiuosi ir siemet geguze bus toks oras thumbup.gif
Atsakyti
as planavau kovo men.vaziuoti,gimtadienio proga biggrin.gif tai paskaicius kad balandi salta,tai apie kova net negalvoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proffessionnel: 13 sausio 2010 - 10:11
QUOTE(proffessionnel @ 2010 01 13, 11:10)
as planavau kovo men.vaziuoti,gimtadienio proga  biggrin.gif  tai paskaicius kad balandi salta,tai apie kova net negalvoti  verysad.gif

Jei važiuoji jūroj maudytis, tada tikrai ne kas smile.gif O kovą nėra šalta, apie + 20 ir daugiau gali būti
Atsakyti
Katalogų ir aš laukiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Mes planuojam po liepos 20 važiuoti - vyras tuo metu atostogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 01 13, 16:00)
Katalogų ir aš laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Mes planuojam po liepos 20 važiuoti - vyras tuo metu atostogaus mirksiukas.gif

oi, as irgi laukiu bigsmile.gif tik kad as zinau, kad tikrai i Kemera noriu, o viesbutis man Valery beach labai patiko ax.gif tai gal net i ten pat ir varytume biggrin.gif na, bet paziuresim, bet tikrai pasirinksiu kazkuri is papludimyje esanciu viesbuciu wub.gif
ar geguzes gale nesureiksmint papludimio artumo? g.gif nes kiek prisimenu Liepos menesi, tai tame karsty kulniuot dar kelis simtus metru i papludimi nebutu jegu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 13 sausio 2010 - 16:11
QUOTE(Amade @ 2010 01 13, 16:10)
oi, as irgi laukiu  bigsmile.gif  tik kad as zinau, kad tikrai i Kemera noriu, o viesbutis man Valery beach labai patiko  ax.gif  tai gal net i ten pat ir varytume  biggrin.gif na, bet paziuresim, bet tikrai pasirinksiu kazkuri is papludimyje esanciu viesbuciu  wub.gif
ar geguzes gale nesureiksmint papludimio artumo?  g.gif nes kiek prisimenu Liepos menesi, tai tame karsty kulniuot dar kelis simtus metru i papludimi nebutu jegu  doh.gif  biggrin.gif

mes ir i kemera vaziuojam i simena sun club thumbup.gif man super tas viesbutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 13, 20:57)
mes ir i kemera vaziuojam i simena sun club  thumbup.gif  man super tas viesbutis  4u.gif

bet jis nuo pacio Kemero tolokai g.gif Man tai ir patiko labiausiai paciam mieste gyvent rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 13, 17:10)
oi, as irgi laukiu  bigsmile.gif  tik kad as zinau, kad tikrai i Kemera noriu, o viesbutis man Valery beach labai patiko  ax.gif  tai gal net i ten pat ir varytume  biggrin.gif na, bet paziuresim, bet tikrai pasirinksiu kazkuri is papludimyje esanciu viesbuciu  wub.gif
ar geguzes gale nesureiksmint papludimio artumo?  g.gif nes kiek prisimenu Liepos menesi, tai tame karsty kulniuot dar kelis simtus metru i papludimi nebutu jegu  doh.gif  biggrin.gif

O kaip pats viesbutis? Girdejau, kad triuksmingas labai? I kuria puse gavot kambarius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 01 14, 11:22)
O kaip pats viesbutis? Girdejau, kad triuksmingas labai? I kuria puse gavot kambarius?  ax.gif

na, musu langai ir buvo i ta triuksmingaja puse, bet man kazkaip diskomforto nekele schmoll.gif nes liepos men langus laikem uzdare, kondiske ijunge, tai to triuksmo labai nesigirdejo. g.gif Jei miegot atsidarisu balkona, tai tada gal blogiau butu, bet as siaip nesu labai jautri ivairiam triuksmui, tai man cia nebuvo minusas schmoll.gif
Man pats viesbutis labai patiko - jaukus, nedidelis, visus gyventojus per pora dienu isimeni biggrin.gif labai jauku vakarieniaut prie baseino, nes pesciuju takelis eina ne palei stalus, o uz kokiu 15 metru, nes pastebejau, kad kitu viesbuciu staliukai palei pesciuju taka sudeti, tai Valery Beach jauciasi toks jaukumas, kad kiekvienas praeinantis nespokso ka valgai ax.gif
Atsakyti