Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 23, 07:46)
as siais metais atsigavau po savaites rolleyes.gif tada ir .....pervaziavome i kita viesbuti,kad toliau gulineti ant kitu gultu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakyk, o kodėl į kitą viešbutį persikėlėt? Nenumatytos aplinkybės ar atsibodo Delphin?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 23, 08:46)
Smagu,kad patiko Kapadokijos nuotraukytes wub.gif tiesa pirmas fotoreportazo blynas pasviles,be komentaru blush2.gif
O apie Delphinus butinai parasysiu,tik vakar atrusiavome foto mirksiukas.gif kur kuriam viesbuciui priklauso mirksiukas.gif

Tokie vaizdai kaip kapadokijos ar šiaip gamtovaizdžiai man tai nereikalingi jokie komentarai, nuotraukos pačios kalba už save. Va apie viešbučius tai labai norėsiu ir komentarų blush2.gif
Nes pas mus delfinai, amara doce vita, ic hotels green palace ir dar keli vieni iš renkamiausių kaip sprendžiam kur kitą met važiuosim biggrin.gif
šiemet sudurniavom ir nulėkėm į Egitpą, na smagu pasižiūrėt, vieną kart tikrai vertą nuvažiuot bet ne daugiau schmoll.gif aš turkinlige sergu wub.gif
Atsakyti
Manavgat miestas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Viesbutyje:
user posted image

user posted image

user posted image

Prie Antalijos krioklio:
user posted image

user posted image
Atsakyti
laba diena smile.gif paskaiciau visa tema, bet kazkaip neradau manes dominanciu klausimu smile.gif Noreciau, kad kas nors suteiktu issamesne informacija apie Kemera :)gal galetumet patarti ?? yra galimybe apsistoti paciame Kemero mieste ir uz Kemero (Kiris miestelyje). Norejau suzinoti, kas gero yra Kemero mieste? yra kokios parduotuveles ,turgus ir pan ?smile.gif gal kas keliavot taxi? tai kokia mazdaug butu kaina;)gal labiau apsimoketu apsistoti uz miesto esanciam viesbutyje (7km) iki centro.
Nenoretume visas dienas praleisti viesbucio teritorijoje wink.gif todel, gal galetumete (kas buvo) parasyt ka vertetu aplankyti ? kaip supratau vertetu aplankyt Pamukale (gal zinot kaina pas vietinius gidus), taip pat Kadapija ar Mira demre Kekova... ar verta vaziuoti i iskyla su monoticklais ar dzipais? ar ispudinga ?? verta demesio ar pan... suprantu,kad forume dauguma atsizvelgia pagal vaiku poreikius ir dauguma laiko praleidzia prie baseino. taciau, mes vaziuojame be vaiku:) taip pat idomu... keliones uzsisakote pas vietinius... tai jas perkate Kemero miestelyje, ar viesbucio teritorijose prekiaujanciose firmose ?? smile.gif)
buciau dekinga, jei parasytumete viska, ka gero matete kemero mieste smile.gif aciuuu is anksto wink.gif
Atsakyti
Mūsų pirmoji kelionė į Turkiją buvo prieš 1,5 metų netoli Kusadasi, tiksliau - Özdere.
Buvome tikrai nerealiame viešbuty Paloma Sultan, maistas- fantastiškas, gausus pasirinkimas, baseinai irgi keli, vienas toks nerealus, kur atrodo, kad į jūrą įplauksi, nors iš tikrųjų jis aukštai ant kalno bigsmile.gif .
Bet aš čia norėjau apie mūsų ekskursijas papasakoti. Mes buvome 10 žmonių kompanija, tad apsiskaičiavome, kad į Pamukkale mums daug geriau apsimoka išsinuomavus mikriuką patiems važiuoti. Tą ir padarėme! Nes man pavyzdžiui, ten gido nereikėjo - daug informacijos galima rasti internete, o svarbiau vaizdai! Tiesa - atstumas mums buvo apie 200 km.
O į Efesą mums buvo tik 35 km ir kadangi ten vykti norėjome tik trise, tai pasiėmėme taksi vairuotoją, kuris mus ten nuvežė, o vietoj prisiplakėme tai prie vienos ekskursantų grupės, tai prie kitos, ėjome tokiu tempu, kokiu norėjome, taksistas mūsų laukė, nes buvome sutarę, kiek laiko būsime. Taip apvežė visas pagrindines Efeso lankytinas vietas.
Man tokios ekskursijos labai patiko!
Atsakyti
QUOTE(sauleja22 @ 2009 09 24, 17:11)
laba diena smile.gif paskaiciau visa tema, bet kazkaip neradau manes dominanciu klausimu smile.gif Noreciau, kad kas nors suteiktu issamesne informacija apie Kemera :)gal galetumet patarti ?? yra galimybe apsistoti paciame Kemero mieste ir uz Kemero (Kiris miestelyje). Norejau suzinoti, kas gero yra Kemero mieste? yra kokios parduotuveles ,turgus ir pan ?smile.gif gal kas keliavot taxi? tai kokia mazdaug butu kaina;)gal labiau apsimoketu apsistoti uz miesto esanciam viesbutyje (7km) iki centro.
Nenoretume visas dienas praleisti viesbucio teritorijoje wink.gif todel, gal galetumete  (kas buvo) parasyt ka vertetu aplankyti ?  kaip supratau vertetu aplankyt Pamukale (gal zinot kaina pas vietinius gidus), taip pat Kadapija ar Mira demre Kekova... ar verta vaziuoti i iskyla su monoticklais ar dzipais?  ar ispudinga ?? verta demesio ar pan... suprantu,kad forume dauguma atsizvelgia pagal vaiku poreikius ir dauguma laiko praleidzia prie baseino. taciau, mes vaziuojame be vaiku:)  taip pat idomu... keliones uzsisakote pas vietinius... tai jas perkate Kemero miestelyje, ar viesbucio teritorijose prekiaujanciose firmose ?? smile.gif)
buciau dekinga, jei parasytumete viska, ka gero  matete kemero mieste smile.gif aciuuu is anksto wink.gif

Jei imi mazai zvaigzduciu, tai gal tada Kemeras geriau (na ir berods praktiskai visi mazazvaigzdziai ir yra Kemere), gali bent jau pasivaikstineti vakarais. taip dare vyro sesuo. jei imi daugiau zv, tai kam i ta kemera? Kiris aplamai visai arti Kemero, tai aplankysite viena-du kartus ir per akis. Mes varome i kemera, nes vaistome i klubus, kitos priezasties ten gyventi as nematau. nebent pabuvus vienur, galima sekanti karta jau apsistoti kitur. manyciau, kad vietiniu agenturu rasite ir Kirise, esu tuo isitikinusi, bet pakomentuos geriau zinantys. agenturos manau bus ne viesbucio teritorijoje, o uz jos, bent jau as kitaip nesusiduriau. jau daug kartu sakiau, kad visai salia kemero yra keletas lankytinu vietu, i kurias verta nuvaziuoti patiems, issinuomavus auto. Nuo Kiris reiktu vaziuoti toliau tuo paciu pagrindiniu keliu tolyn nuo kemero. Ekskursijos visos tikriausiai idomios, ziurint kas jums labiau patinka. Kainu nebezinau. taciau dabar jie dalina lankstinukus su kainomis, na ir ne kazin ka nuo ju ir benuleidzia, kiek supratau. Man privaloma dalis yra pirtis su pilingu ir masazu biggrin.gif . Kemero mieste yra tik pesciuju gatve, nedidukas moonlight parkas ir "rumsiskes" salia jo, na ir keli klubai (trys didieji). nieko daugiau ka verta pamatyti ir kur verta nueiti. Kemera rekomenduoju tik tiems, kas pasirenka mazai zvaigzduciu.
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2009 09 24, 14:29)
Mūsų pirmoji kelionė į Turkiją buvo prieš 1,5 metų netoli Kusadasi, tiksliau - Özdere.

Kaip patiko Kusadasi,gal galite placiau papasakoti 4u.gif norejau siais metais i Kusadasi,bet.....nemete kainu per isankstines nuolaidas siais metais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 24, 19:21)
Kaip patiko Kusadasi,gal galite placiau papasakoti 4u.gif norejau siais metais i Kusadasi,bet.....nemete kainu per isankstines nuolaidas siais metais doh.gif

Aš važiavau ne iš Lietuvos... Tame viešbutyje daugiausia buvo prancūzakalbių. Vieną kartą per vakarinį šou vedantysis labai net negražiai išvijo vokiečius iš salės...
Bet man kas - aš ir taip, ir taip suprantu ax.gif .

Mes buvome viduryje gegužės, tai buvo tikrai nekaršta, ypač pirmomis dienomis, nes tai yra jau šiaurės -vakarinėje dalyje. Čia temperatūra tikrai žemesnė nei pietuose.
Šiaip ta vieta labiau tinka šeimyniniam ramiam poilsiui, nes nuo visko izoliuota teritorija. Iki miestelio eiti apie porą kilometrų, bet jame vos kelios parduotuvėlės ir nedidelis turgus.
Tačiau jei norite aplankyti Efesą, net gi Pamukkale - tai tikrai labai tinkama vieta (minėjau ankščiau - kodėl).
Šiaip gamta graži - kalnuota. Vienas viešbučio darbuotojas net pasakojo, kad vasaros sezonu jis dirba prie jūros viešbutyje, o žiemą - slidinėjimo instruktoriumi artimiausiuose kalnuose!!! Net kvietė atvykti, labai gyrė žiemos pramogas! mirksiukas.gif
Jūra irgi graži - smaragdo žalumos.
Turkijoj daugiau nebuvau (tik lygiai po mėnesio važiuosiu i pietinę Turkiją), todėl palyginti daugiau negalėčiau. Nebent grįžusi...
Apie patį Kusadasi nieko negaliu papasakoti, nes ten nebuvome.
Atsakyti
Taip Kusadais strategiskai patogi vieta vykti i ekskursijas 4u.gif
Del isvijimo...tai koks cia viesbutis blink.gif kad ir kaip ten butu,bet tokio dalyko neisivaizduoju blink.gif jie kazka padare,kad isvijo ar tiesiog siaip ax.gif
Tai,kaip supratau Kusadasis toks ramus kurortas,su nediduku miesteliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 rugsėjo 2009 - 19:41
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 24, 19:40)
Taip Kusadais strategiskai patogi vieta vykti i ekskursijas 4u.gif
Del isvijimo...tai koks cia viesbutis blink.gif kad ir kaip ten butu,bet tokio dalyko neisivaizduoju blink.gif jie kazka padare,kad isvijo ar tiesiog siaip ax.gif
Tai,kaip supratau Kusadasis toks ramus kurortas,su nediduku miesteliu ax.gif

Viešbutis Paloma Club Sultan Ozdere.
Miestelis, kurį minėjau, kad už 2 km - tai Ozdere. O Kusadasi mes nebuvome. Jis tikrai didesnis, bet jo nemačiau.
Kadangi viešbutis tikrai nelabai didelis (kai rasiu laiko sumažinti nuotraukas, tai kelias įdėsiu iliustracijoms), todėl nėra tautų maišalynės. Bet šiek tiek pakliuvo ir vokiečių, ir britų, tačiau tikrai nesupratau, kodėl tas vakaro vedantysis taip grubiai išprašė vokiečius iš vakarėlio. Gal kad programoje tą vakarą buvo BINGO senukams prancūzams... Nežinau g.gif . Bet kitus vakarus viskas vyko 3 kalbom: anglų, vokiečių ir prancūzų.
Tame pačiame viešbutyje buvo ir nedidelis SPA, kuriame pasinaudojome turkiškos pirties malonumais ax.gif thumbup.gif , o į jūrą galima buvo plaukioti vandens dviračiais.

Tačiau kitam kartui aš dar labai norėčiau nuvažiuoti į Fetiją, Lykia world, nes esu girdėjusi ir atsiliepimus fantastinius, ir vaizdai superiniai, tik kainos gerokai kandžiojasi, ir ten reikia šiltesniu oru važiuoti nei spalio pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2009 09 24, 21:56)
Tačiau kitam kartui aš dar labai norėčiau nuvažiuoti į Fetiją, Lykia world, nes esu girdėjusi ir atsiliepimus fantastinius, ir vaizdai superiniai, tik kainos gerokai kandžiojasi, ir ten reikia šiltesniu oru važiuoti nei spalio pabaiga  mirksiukas.gif

Fetijoj nera ka ziuret. bet salia yra Olu deniz, del kurios galima svaigt ir svaigt, arba uzsimust kaip kartais padaro tie, kurie leidzias nuo kalno i Olu deniz papludimi parasparniais doh.gif
doh.gif
Atsakyti
Merginos, kas galit pasakyt - kiek maždaug kainuoja "kuras" kaljanams Alanijoje (žinau, kad jo būna n rūšių, bet tarkim iš paprastesnių)? Gavom užsakymą jo parvežti, nes čia, sako, jis keliskart brangesnis. Ar tikrai taip?
Atsakyti