Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

O, tai Kemer Resort ten rusu ar vokeciu daugiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 31, 16:55)
visiskai jokiu atsiliepimu negirdejau verysad.gif

na jis ramus, kuo ir traukia, nes dauguma kaip trukuma jam rase, kad nera diskotekos, o as tame maciau pliusa, na su mazais vaikais tai man privalumas B

Martyna, mes pernai kai buvom, buvo rusu buvo viena seima tik, tai kazkaip neteko susidaryt ispudzio, o vokieciai man patiko drinks_cheers.gif nors buvau, skaiciusi, kad jie tai irgi nieko gero.

Dar prisiminiau, mum ilsintis atostogauti savaitgaliui atveze bijau sumeluoti 3 autobusus turkiuku paaugliu (12-16 metu), va kas ten daresi doh.gif siaubas kazkoks, bet gerai, kad jie tik prie snack baro ir kalniuku pagrinde bazavosi, bet tokio chaoso inese, kad laukem kol isvaziuos biggrin.gif Tai net islekem viena diena skubos tvarka i ekskursija, kad dingti is viebucio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 01 31, 15:20)
na jis ramus, kuo ir traukia, nes dauguma kaip trukuma jam rase, kad nera diskotekos, o as tame maciau pliusa, na su mazais vaikais tai man privalumas B

taip is bendro vaizdo susidaro,kad pakankamai ramus.
Na is kitos puses jei ir butu diskoteka,tai ji man nei karto nei viename viesbutyje netrukde ax.gif Kazkaip nesigirdi garsu,matyt protingai "paslepta" nuo ramybes trokstanciu poilsiautoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 01 31, 16:20)
Dar prisiminiau, mum ilsintis atostogauti savaitgaliui atveze bijau sumeluoti 3 autobusus turkiuku paaugliu (12-16 metu), va kas ten daresi doh.gif siaubas kazkoks,

Mums vienas vakaras pagerintas irgi pernai buvo ax.gif Buvo kazkoks ten viebucio pristatymas rusu agenturoms, tai atveze gal 10 rusaiciu apziuret viesbuti vakare ir jos jame nakvojo, tai o siaubeli kas ten daresi lauko bare iki paryciu, vokieciai buvo pakraupe, miegot irgi nelabai isejo, tik su pilnai uzdarytais visais langais lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes kai Sidėj buvom a le vokiškame viešbutyje (tikrai daug vokiečių ten buvo), tai sakyčiau ganėtinai snobiškas buvo požiūris į ne vokiečius svečius, matyt tie vokiečiai ten kibirais arbatpinigius kasa, ar kaip, nežinau, bet mus lietuvius ten daugmaž kaip šiukšles traktavo. nebenorėčiau į pilną vokiečių viešbutį. aišku, dar nebuvau pilname rusų biggrin.gif
Atsakyti
Kitoj saly esu buves viesbutyje, kur turbut 90 proc vokieciu ilsejosi. Galiu pasakyti, kad garso buvo laaabai nemazai smile.gif Cia turbut netautybeje esme, bet viesbucio politikoje (seimyninis ar orentuotas i linksmybes ar pan). Triuksma gali kelti ir 10 rusaiciu, ir 5 vokieciai, ir trys lietuviai geriantis lietuviska absoliuta bei uzkandziaujantys lasiniais. Paprastai viesbuciai paskirsto triuksma, lauke muzika garsiau groja iki tam tikros valandos, paskui bandoma uzsibuvusius lebautojus nukreipti arba i uzdaras patalpas, arba i tolimesnes nuo miegamuju patalpu teritoriju vietas. Ir tik poilsiautoju mentaliteto klausimas, ar jis pagalvos apie kitus, ar rekaus po langais gilios nakties metu.

Papildyta:
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 01 31, 16:17)
O, tai Kemer Resort ten rusu ar vokeciu daugiau?  smile.gif

Ten tautu makalyne; rusai, ukrainieciai, zydai, lietuviai, lenkai....
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 01 31, 17:46)
na mes kai Sidėj buvom a le vokiškame viešbutyje (tikrai daug vokiečių ten buvo), tai sakyčiau ganėtinai snobiškas buvo požiūris į ne vokiečius svečius, matyt tie vokiečiai ten kibirais arbatpinigius kasa, ar kaip, nežinau, bet mus lietuvius ten daugmaž kaip šiukšles traktavo. nebenorėčiau į pilną vokiečių viešbutį. aišku, dar nebuvau pilname rusų  biggrin.gif

Mes kazkaip su tuo nesusidurem, nors puse atostogu buvom vieninteliai ne vokieciai viesbutyje ir dar vokiskai nei bumbum biggrin.gif Receptione net klause kaip mes cia patekom, matyt nemate dar lietuviu buvo ar ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 31 sausio 2010 - 18:14
Gal kas buvot kemere amara club marine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 01 31, 21:36)
aciu uz ats.  4u.gif  dabar zinosiu, kas gali buti  thumbup.gif

as buvau pavasari Kemer resorte, tai daugiausia buvo skandinavu, tada sekantys pagal gausa buvo rusai. viena rusu kompanija ( visi is vienos darbovietes) ju gal kokie 15, jei ne daugiau buvo, tai buvo tokia pagerinta, pradedavo pusrycius nuo nemazo kiekio tekilos, bet is principo, tai jie man nemaise, triuksmingi, bet lyg ir nepiktybiniai biggrin.gif

O as laikausi savo nusistatymo, kad svarbiausia, jog kuo maziau lietuviu butu. Rudeni man nemenkas burys tautieciu viesbutyje ne itin patiko.
Atsakyti
Susiruosiau vaziuoti i Royal Wings. Dabar skaitau viska ka tik randu apie sita viesbuti. Pagrindiniai pliusai ir minusai lyg ir kazkiek jau zinomi (is jusu komentaru), bet apie dvi detales perskaiciau priestaringai: vieni sako, kad neduoda svieziu sulciu, kiti gi teigia, kad duoda. Taip pat viename laiske teigiama, kad zalumos nedaug, kitame rasoma atvirksciai. Kaip yra is tikruju ?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2010 01 31, 19:29)
Gal kas buvot kemere amara club marine? g.gif

taip buvau, jokiu priekaistu 4u.gif kelios foto blush2.gif

viesbutis viskas iskaiciuota biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

papludimys
user posted image

teritorija
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tafi: 31 sausio 2010 - 21:38
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 01 31, 22:23)
Susiruosiau vaziuoti i Royal Wings. Dabar skaitau viska ka tik randu apie sita viesbuti. Pagrindiniai pliusai ir minusai lyg ir kazkiek jau zinomi (is jusu komentaru), bet apie dvi detales perskaiciau priestaringai: vieni sako, kad  neduoda svieziu sulciu, kiti gi teigia, kad duoda. Taip pat viename laiske teigiama, kad zalumos nedaug, kitame rasoma atvirksciai. Kaip yra is tikruju ?

svieziu sulciu neduoda tikrai smile.gif(cia man vienintelis minusas) o zalumos kaip Laroj uztenka biggrin.gif nera ko lygintis Larai su Beleku, kemeru, ar dar ten kuom, nes ten naujas kurortas, pastatytas ant dykvietes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 31 sausio 2010 - 21:34