O, tai Kemer Resort ten rusu ar vokeciu daugiau?

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 31, 16:55)
na jis ramus, kuo ir traukia, nes dauguma kaip trukuma jam rase, kad nera diskotekos, o as tame maciau pliusa, na su mazais vaikais tai man privalumas B
Martyna, mes pernai kai buvom, buvo rusu buvo viena seima tik, tai kazkaip neteko susidaryt ispudzio, o vokieciai man patiko

Dar prisiminiau, mum ilsintis atostogauti savaitgaliui atveze bijau sumeluoti 3 autobusus turkiuku paaugliu (12-16 metu), va kas ten daresi

QUOTE(Daisy @ 2010 01 31, 15:20)
na jis ramus, kuo ir traukia, nes dauguma kaip trukuma jam rase, kad nera diskotekos, o as tame maciau pliusa, na su mazais vaikais tai man privalumas B
taip is bendro vaizdo susidaro,kad pakankamai ramus.
Na is kitos puses jei ir butu diskoteka,tai ji man nei karto nei viename viesbutyje netrukde

QUOTE(Daisy @ 2010 01 31, 16:20)
Dar prisiminiau, mum ilsintis atostogauti savaitgaliui atveze bijau sumeluoti 3 autobusus turkiuku paaugliu (12-16 metu), va kas ten daresi
siaubas kazkoks,

Mums vienas vakaras pagerintas irgi pernai buvo

na mes kai Sidėj buvom a le vokiškame viešbutyje (tikrai daug vokiečių ten buvo), tai sakyčiau ganėtinai snobiškas buvo požiūris į ne vokiečius svečius, matyt tie vokiečiai ten kibirais arbatpinigius kasa, ar kaip, nežinau, bet mus lietuvius ten daugmaž kaip šiukšles traktavo. nebenorėčiau į pilną vokiečių viešbutį. aišku, dar nebuvau pilname rusų

Kitoj saly esu buves viesbutyje, kur turbut 90 proc vokieciu ilsejosi. Galiu pasakyti, kad garso buvo laaabai nemazai
Cia turbut netautybeje esme, bet viesbucio politikoje (seimyninis ar orentuotas i linksmybes ar pan). Triuksma gali kelti ir 10 rusaiciu, ir 5 vokieciai, ir trys lietuviai geriantis lietuviska absoliuta bei uzkandziaujantys lasiniais. Paprastai viesbuciai paskirsto triuksma, lauke muzika garsiau groja iki tam tikros valandos, paskui bandoma uzsibuvusius lebautojus nukreipti arba i uzdaras patalpas, arba i tolimesnes nuo miegamuju patalpu teritoriju vietas. Ir tik poilsiautoju mentaliteto klausimas, ar jis pagalvos apie kitus, ar rekaus po langais gilios nakties metu.
Papildyta:
Ten tautu makalyne; rusai, ukrainieciai, zydai, lietuviai, lenkai....

Papildyta:
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 01 31, 16:17)
Ten tautu makalyne; rusai, ukrainieciai, zydai, lietuviai, lenkai....
QUOTE(Rucelie @ 2010 01 31, 17:46)
na mes kai Sidėj buvom a le vokiškame viešbutyje (tikrai daug vokiečių ten buvo), tai sakyčiau ganėtinai snobiškas buvo požiūris į ne vokiečius svečius, matyt tie vokiečiai ten kibirais arbatpinigius kasa, ar kaip, nežinau, bet mus lietuvius ten daugmaž kaip šiukšles traktavo. nebenorėčiau į pilną vokiečių viešbutį. aišku, dar nebuvau pilname rusų 

Mes kazkaip su tuo nesusidurem, nors puse atostogu buvom vieninteliai ne vokieciai viesbutyje ir dar vokiskai nei bumbum

Gal kas buvot kemere amara club marine?

QUOTE(Mamyte-Julia @ 2010 01 31, 21:36)
as buvau pavasari Kemer resorte, tai daugiausia buvo skandinavu, tada sekantys pagal gausa buvo rusai. viena rusu kompanija ( visi is vienos darbovietes) ju gal kokie 15, jei ne daugiau buvo, tai buvo tokia pagerinta, pradedavo pusrycius nuo nemazo kiekio tekilos, bet is principo, tai jie man nemaise, triuksmingi, bet lyg ir nepiktybiniai

O as laikausi savo nusistatymo, kad svarbiausia, jog kuo maziau lietuviu butu. Rudeni man nemenkas burys tautieciu viesbutyje ne itin patiko.
Susiruosiau vaziuoti i Royal Wings. Dabar skaitau viska ka tik randu apie sita viesbuti. Pagrindiniai pliusai ir minusai lyg ir kazkiek jau zinomi (is jusu komentaru), bet apie dvi detales perskaiciau priestaringai: vieni sako, kad neduoda svieziu sulciu, kiti gi teigia, kad duoda. Taip pat viename laiske teigiama, kad zalumos nedaug, kitame rasoma atvirksciai. Kaip yra is tikruju ?
QUOTE(NOKIA @ 2010 01 31, 19:29)
Gal kas buvot kemere amara club marine? 

taip buvau, jokiu priekaistu

viesbutis viskas iskaiciuota

papludimys

teritorija

QUOTE(Gintaras.U @ 2010 01 31, 22:23)
Susiruosiau vaziuoti i Royal Wings. Dabar skaitau viska ka tik randu apie sita viesbuti. Pagrindiniai pliusai ir minusai lyg ir kazkiek jau zinomi (is jusu komentaru), bet apie dvi detales perskaiciau priestaringai: vieni sako, kad neduoda svieziu sulciu, kiti gi teigia, kad duoda. Taip pat viename laiske teigiama, kad zalumos nedaug, kitame rasoma atvirksciai. Kaip yra is tikruju ?
svieziu sulciu neduoda tikrai