Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

Niugi gal kas turite pasirodyti savo darbelių ar idėjų? 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, gal patarsite, koks natūralus medis labiau tinka katėms laipiojimui g.gif
galvoju, kad reikia gal minkštesnio, kad nagučiai geriau įsikambintų... gal galite patarti? mirksiukas.gif (rezgu mintį laipynę iš natūralaus medžio daryti g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daigelis: 06 rugsėjo 2010 - 14:04
Nežinau, ar reikia minkštesnio. Mūsiškė per porą metų ąžuolo kamiene griovius iškasė. Vis viena kasdien nagus galanda, karstosi. O ir neslysta, neatrodo, kad būtų kieta jai.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 09 06, 18:20)
Nežinau, ar reikia minkštesnio. Mūsiškė per porą metų ąžuolo kamiene griovius iškasė. Vis viena kasdien nagus galanda, karstosi. O ir neslysta, neatrodo, kad būtų kieta jai.

geras 4u.gif matai pasirodo kaip... unsure.gif
dėkoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
daigeli, maniškis laipioja į pušį. Tai tikrai visas medis subraižytas, laipioja kaip vijurkas smile.gif tik kai nagucius nukarpau, tai jau sunkiau, slysta, bet vis tiek varineja kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 09 07, 12:46)
daigeli, maniškis laipioja į pušį. Tai tikrai visas medis subraižytas, laipioja kaip vijurkas smile.gif tik kai nagucius nukarpau, tai jau sunkiau, slysta, bet vis tiek varineja kaip reikalas biggrin.gif

net smagu skaityti - įsivaizduoju džiaugsmingai belakstantį kacių wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,kiek kainuoja medzegeles (kailiukai) ,nes galvojau is kilimines pukuotos dangos, kad tvirciau butu daryt,bet sumele ne menka man tada gaunas. dabar reik pasiskaiciuot .
Atsakyti
QUOTE(eglute25 @ 2010 09 11, 07:02)
sveikos 4u.gif ,kiek kainuoja medzegeles (kailiukai) ,nes galvojau is kilimines pukuotos dangos, kad tvirciau butu daryt,bet sumele ne menka man tada gaunas. dabar reik pasiskaiciuot .

Kalvariju turguje yra didele audiniu parduotuve ten (man atrodo) pigiausios medagos. Kailiukai buvo nuo 9-12 lt uz metra.

Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2010 09 11, 13:25)
Kalvariju turguje yra didele audiniu parduotuve ten (man atrodo) pigiausios medagos. Kailiukai buvo nuo 9-12 lt uz metra.

aš irgi ten pirkau biggrin.gif
Tikrai geros kainos ir didelis pasirinkimas. Parduotuvė "Žalia stotelė", II aukštas (kailiukai laiptinėje) mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif ACIU, o klijus kokius naudoti reik?
Atsakyti
pagaliau radau sia temuke
taip noriu pabandyt pati pasidaryt draskykle ir taip idomu kas kaip ir ka...
o cia siaip gal kam idomu akis paganyt, gal minciu kokiu kils.....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image