Niugi gal kas turite pasirodyti savo darbelių ar idėjų?

mergaitės, gal patarsite, koks natūralus medis labiau tinka katėms laipiojimui
galvoju, kad reikia gal minkštesnio, kad nagučiai geriau įsikambintų... gal galite patarti?
(rezgu mintį laipynę iš natūralaus medžio daryti
)

galvoju, kad reikia gal minkštesnio, kad nagučiai geriau įsikambintų... gal galite patarti?

Nežinau, ar reikia minkštesnio. Mūsiškė per porą metų ąžuolo kamiene griovius iškasė. Vis viena kasdien nagus galanda, karstosi. O ir neslysta, neatrodo, kad būtų kieta jai.
QUOTE(Arven @ 2010 09 06, 18:20)
Nežinau, ar reikia minkštesnio. Mūsiškė per porą metų ąžuolo kamiene griovius iškasė. Vis viena kasdien nagus galanda, karstosi. O ir neslysta, neatrodo, kad būtų kieta jai.
geras

dėkoju

daigeli, maniškis laipioja į pušį. Tai tikrai visas medis subraižytas, laipioja kaip vijurkas
tik kai nagucius nukarpau, tai jau sunkiau, slysta, bet vis tiek varineja kaip reikalas

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 09 07, 12:46)
daigeli, maniškis laipioja į pušį. Tai tikrai visas medis subraižytas, laipioja kaip vijurkas
tik kai nagucius nukarpau, tai jau sunkiau, slysta, bet vis tiek varineja kaip reikalas 

net smagu skaityti - įsivaizduoju džiaugsmingai belakstantį kacių

sveikos
,kiek kainuoja medzegeles (kailiukai) ,nes galvojau is kilimines pukuotos dangos, kad tvirciau butu daryt,bet sumele ne menka man tada gaunas. dabar reik pasiskaiciuot .

QUOTE(eglute25 @ 2010 09 11, 07:02)
sveikos
,kiek kainuoja medzegeles (kailiukai) ,nes galvojau is kilimines pukuotos dangos, kad tvirciau butu daryt,bet sumele ne menka man tada gaunas. dabar reik pasiskaiciuot .

Kalvariju turguje yra didele audiniu parduotuve ten (man atrodo) pigiausios medagos. Kailiukai buvo nuo 9-12 lt uz metra.
QUOTE(Nereali @ 2010 09 11, 13:25)
Kalvariju turguje yra didele audiniu parduotuve ten (man atrodo) pigiausios medagos. Kailiukai buvo nuo 9-12 lt uz metra.
aš irgi ten pirkau

Tikrai geros kainos ir didelis pasirinkimas. Parduotuvė "Žalia stotelė", II aukštas (kailiukai laiptinėje)

pagaliau radau sia temuke
taip noriu pabandyt pati pasidaryt draskykle ir taip idomu kas kaip ir ka...
o cia siaip gal kam idomu akis paganyt, gal minciu kokiu kils.....

Papildyta:

Papildyta:

taip noriu pabandyt pati pasidaryt draskykle ir taip idomu kas kaip ir ka...
o cia siaip gal kam idomu akis paganyt, gal minciu kokiu kils.....

Papildyta:

Papildyta: