Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 14, 18:52)
na cilindrą tai galima pasižvalgyti santechnikos skyriuje tų plastmasinių vamzdžių, gi visokių būna blush2.gif
apvalių pagalių tai jau nežinau iš kur doh.gif na sako kad nuo kiliminės dangos likusius tuos pagalius išmeta lauk smile.gif  gal kas žino pasisakys šiuo klausimu mirksiukas.gif

santechnikos skyriuje zvalgemes, vamzdziu tai yra tokios skersmens, bet ju ilgis koks metras maziausiai ir kaina didele - apie simta lyg, tai jau kiek brangoka, tuo labiau, kad man tik 30 cm tereikia

QUOTE(daigelis @ 2009 10 14, 19:15)
mes tiesiog vaikštinėdami po Senukus pamatėm sumestus į krūvą tuos apvalius vamzdžius, paklausėm, ar galima paimti, atsakė, kad sočiai, kiek tik norim. Čia buvo sodo prekių skyriuje  ax.gif

ooo, reiks paklaust gal kada prie progos, aciu smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo su vyru daryta medi-laipyne-draskykle biggrin.gif
Nuo medzio nuskusta zieve, isdziovintas. Pritvirtintas (prisuktas) prie grindu ir lubu. Apvyniotas virve. Ir viskas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 10:56)
Nuo medzio nuskusta zieve, isdziovintas. Pritvirtintas (prisuktas) prie grindu ir lubu. Apvyniotas virve. Ir viskas.
user posted image

Super as irgi galvojau saviskiam ka nors tokio padaryti... Tik labai man gaila lupu ir grindu... verysad.gif
Atsakyti
[quote=@zemuoge@,2009 10 20, 09:56]

Vau bigsmile.gif , super thumbup.gif
orginalu, paprasta, gražu ir pigu drinks_cheers.gif
Šaunuoliai first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituuukas: 20 spalio 2009 - 12:28
QUOTE(AnAngel @ 2009 10 20, 09:57)
Super as irgi galvojau saviskiam ka nors tokio padaryti... Tik labai man gaila lupu ir grindu...  verysad.gif

Aciu. man tai grindu buvo labiausiai gaila, bet irnesakyk.gif o lubos pas mus bus remontuojamos, tai irgi tiek to smile.gif

QUOTE(Rituuukas @ 2009 10 20, 12:27)
Vau bigsmile.gif , super thumbup.gif
orginalu, paprasta, gražu ir pigu drinks_cheers.gif
Šaunuoliai first.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 14:48)
Aciu. man tai grindu buvo labiausiai gaila, bet  irnesakyk.gif o lubos pas mus bus remontuojamos, tai irgi tiek to smile.gif
Aciu labai 4u.gif

Manau galima ka nors sugalvoti ir negadinant lubu ir grindu... Bet aciu Jums uz puikia ideja... Malaciai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 20, 09:56)

Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit. mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 10 23, 12:10)
Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit.  mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif

As nepykstu biggrin.gif bet kad net neisivaizduoju kaip turetu atrodyt visas apristas tarkim virve schmoll.gif ir jis ne juodas, o rudas (nuotraukoj per tamsiai atrodo) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 23 spalio 2009 - 15:41
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 10 23, 14:10)
Ideja tai idomi.. bet neisvaizdziai atrodo tongue.gif ta juoda spalva..ir virve kur yra kur nera.. ..tokia mazuma bentvarke. Jus nepikit.  mirksiukas.gif kad taip pasakiau. bet jei daryt (mano nuomone) tai daryt taip,kad visiskai sutvarkytas butu.Nes man jis atrodo nesutvarkytas iki galo. blush2.gif

O man visai nieko,tik reiketu bent pora lentyneliu pritvirtinti,-o ta galima padaryti bet kada,be to ,nebutinai visa virve vynioti,-man dar graziau,kad medis matosi ax.gif,cia jau kiekvienas pagal savo fantazija daro.O kaip pagal jus turetu atrodyti sutvarkyta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameda70: 23 spalio 2009 - 16:20
as gal biski ne i tema, nes pati karstykles gamint nesiruosiu, bet gal kas matete ar yra kalvariju turguje tu nameliu-draskykliu kur nors ir kur ieskoti? nes pas vyriski kur perku kraika, tai tik pats maziausias tas namukas, o norisi kokio didesnio kokiu 3 aukstu, ir aisku kad pigiau nei kikoj butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 10 23, 21:51)
as gal biski ne i tema, nes pati karstykles gamint nesiruosiu, bet gal kas matete ar yra kalvariju turguje tu nameliu-draskykliu kur nors ir kur ieskoti? nes pas vyriski kur perku kraika, tai tik pats maziausias tas namukas, o norisi kokio didesnio kokiu 3 aukstu, ir aisku kad pigiau nei kikoj butu smile.gif

skelbimus pavartykit. va kokių superinių variantų pasitaiko bigsmile.gif draskyklė
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 10 23, 17:17)
O man visai nieko,tik reiketu bent pora lentyneliu pritvirtinti,-o ta galima padaryti bet kada,be to ,nebutinai visa virve vynioti,-man dar graziau,kad medis matosi ax.gif,cia jau kiekvienas pagal savo fantazija daro.O kaip pagal jus turetu atrodyti sutvarkyta? bigsmile.gif

Paprasciausiai galima kilimu tokiu minkstu aptraukt..nesimatys tokie iskilimai,virves perejimas i kitas atsakas..Arba Pakeisti medzio spalva..nes labai kontrastuoja ,ir isriskeja ta virve.. kuri netvarkingai pereina. lentyneles..aisq.jas galima ir veliau primontuoti...
Bet cia mano nuomone.Nereikia jo viso aptraukinet siulu . mirksiukas.gif
Ideja tai labai sauni. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti