Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

QUOTE(Tajka @ 2012 02 18, 13:54)
Mūsų supermamos auksarankės ir moka viską. Idėjų čia buvo daug ir visokiausių. Bet tokių ko gero dar nebuvo?  ax.gif
http://www.ahiddenhollow.com/

o man asmeniskai negrazu tokios blush2.gif patinka kuo kuklesnes ax.gif Ir valyti gal patogiau paprastas,ir dulkiu maziau g.gif O ir vargu ar prie dizaino daug kam tiktu ,ir tokie griozdiski atrodo blush2.gif nea,ne mano skonio schmoll.gif Man patinka labiau tai,ka MUSU supermamos moka ax.gif

Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 02 18, 23:03)
o man asmeniskai negrazu tokios  blush2.gif patinka kuo kuklesnes ax.gif Ir valyti gal patogiau paprastas,ir dulkiu maziau g.gif O ir vargu ar prie dizaino daug kam tiktu ,ir tokie griozdiski atrodo blush2.gif nea,ne mano skonio schmoll.gif Man patinka labiau tai,ka MUSU supermamos moka ax.gif

Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Aš turbūt laikyčiausi panašios nuomonės. Tas apkarstymas dirbtiniais lapeliais kičiškai atrodo. Nors, katėms gal ir smagu įsivaizduot, kad tikram medyje guli... biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas išduosit, kur Vilniuje tokio kailiuko kaip tie kačių namukai-draskyklės būna apklijuoti galima gaut? Man rodos kailiukas lengviau prisižiūri, plaukus lengviau nurinkt, nes galima ir kiliminę dangą klijuot, bet kai apsivels tai baisu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2012 02 26, 10:47)
Gal kas išduosit, kur Vilniuje tokio kailiuko kaip tie kačių namukai-draskyklės būna apklijuoti galima gaut? Man rodos kailiukas lengviau prisižiūri, plaukus lengviau nurinkt, nes galima ir kiliminę dangą klijuot, bet kai apsivels tai baisu bus smile.gif

kailiukas irgi apsivelia.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 02 26, 10:41)
kailiukas irgi apsivelia.

drinks_cheers.gif

Mes esam turėję su kilimine danga ir su kailiuku dabar turim, tai kailiukas tiesą pasakius labiau apsivelia nei kad kiliminė danga būdavo g.gif
Atsakyti
Na gal ir danga dangai nelygu. Turiu nedidelę su kailiuku, lengviau nusirenka plaukai nei nuo kilimo.
Žodžiu reikia man to kailiuko. Kur gaut? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2012 02 26, 13:23)
Na gal ir danga dangai nelygu. Turiu nedidelę su kailiuku, lengviau nusirenka plaukai nei nuo kilimo.
Žodžiu reikia man to kailiuko. Kur gaut? smile.gif

Jei jum pakeliui Gerosios vilties ziedas,uz statoilo,kiemuose yra audiniu pardutuve.Maciau ten ir su pedutem anksciau kailiuko,kaina bijau pameluot,gal apie 20-30lt kv.m
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2012 02 26, 13:45)
Jei jum pakeliui Gerosios vilties ziedas,uz statoilo,kiemuose yra audiniu pardutuve.Maciau ten ir su pedutem anksciau kailiuko,kaina bijau pameluot,gal apie 20-30lt kv.m

Kiek to Vilniaus, čia viskas pakeliui, dėkui!
Yra, nuo 20 lt/m kaina.
Atsakyti
sveikos. o gal ka sudomintu tokia tasyte

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nidalt: 02 kovo 2012 - 23:48
Norejau paklausti, kur pirkote virve, apviniojimui.
Atsakyti
QUOTE(tylakalbe @ 2012 03 16, 08:44)
Norejau paklausti, kur pirkote virve, apviniojimui.

senukuose
Atsakyti
Meistravome ir mes savaitgalį. Nepatinka kailiukai, tad rinkausi man tinkantį gobeleną, o po apačia - sinteponą. Nagiukai lenda puikiai biggrin.gif
Medžiai iš miško. Virvė Senukų, tik pritrūkom. reikės pabaigt kai nusipirksime. smile.gif

user posted image

Atsakyti