QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 02, 09:27)
nep..sk kitiems proto dėl virtualybės ar realybės ir nelįsk ten, kur nerauki. Niekas nenukenčia, nei vaikai, nei šeima, nei seksas su vyru, nei verslas. Kol rašau šią žinutę, jau užsidirbau. Ir neklausiu, kiek nukenčia tavo interesai, šeima, draugai, kaip anie verkia, kol tu čia dalyvauji forume ar forumuose. Nes man giliai px.
Papildyta:

vaikai mokinukai pas tave? tikrai TAU pliues/minus 35, o žodynas... subjektyvi, net nemaniau, kad tai reaguosi...juk čia SM , o ne
real life...kam tos emocijos? visų pirma, kad p....protą, reik man turėt su kuo,

kam taip įsižeidei, ar ant kažko pataikiau?... žinau, tą facebook ir jis man nepatinka, tai ką jau aš apipelkėjusi...yra daug kam net iš 16mečių nepatinka, ...nu ir...tai pagal stratifikuosi žmones, pagal technologijų madas? bet čia net ne mano išvados, kad virtual life silpnina ryšį tarp gyvų žmonių... tuomet reik sušaudyt mokslininbkus, kurie atlieka tokius tyrimus...
p.sd. nu vat ir įrodymas...kad virtual sm žinutės tau tokios realios, kad užsiplieskei...bet mes pamirštam, kad postai neturi tono...už posto vaizduojamės gyvą žmogų, gyvą fizionomiją, kurią noris iškoliot...pastarąją sm, į kurią taip sureagavai, net visai neutraliai parašiau, linksmos nuotaikos...gaila kad eilinis pykčio proveržis, kaip jų pilna SM....