Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar atlaikys mano šeima...

QUOTE(due drops @ 2009 11 01, 05:07)
.pagalvokit kaip jauciasi vaikas,kuris neišsprendes uzdavinio yra vadinamas debilu ir jam grasinama atiduoti i vaiku namus.tai ne smurtas?beja pvz is realaus gyvenimo

Ir cia jau yra ziauru ir bus kompleksas visam gyvenimui? lotuliukas.gif As sakau-susireiksminimas begalinis. irnesakyk.gif Oi, buvau vadinta ir durne, ir beprote, ir negabi, ir psiche, ir negrasinta, o tikrai atiduota auginti mociutei-nu ir ka? Sveika siai dienai, linksma, be kompleksu jokiu biggrin.gif Ir savus sunus tinginiais isvadinu, dykaduoniais, buozem, o kai nesimoko, pasiulyma turiu-uzaugus keliauti i savartyna, bo bemoksliu niekas nepriims net i darbus-kaip cia ivardinti? Ne psichologiniu smurtu? Galit skusti Vaiku teisem ar gaileti ju sunkaus bei suluosinto gyvenimo hihihi.gif

QUOTE(flight @ 2009 11 01, 10:44)
Arba, kaip jaučiasi šnekus ir judrus šešiametis, kuriam, kad netrukdytų plepėdamas, tėvas užklijuoja burną plačia lipnia juosta beveik nuo ausies iki ausies....

Cia jau fizinis smurtas, nemaisykit.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 31, 18:52)
nu įdomu...kažkas vistiek nukenčia...galbūt bendravimas realybėj,,,čia šiaip į pusę mis...o po to žmonės dejuoja atšalimas, susvetimėjimas visuotinis....

Facebook'a atsiversk, ten atrasi seniai nematytų bičiulių, kur bendravimas virtualiai atšviežins santykius bei prisiminimus ir prives prie realybės, nebe tie laikai, praskleisk užpelkėjusias paklodes. O šiaip norėčiau vieną rekomendaciją tau ta tema: nep..sk kitiems proto dėl virtualybės ar realybės ir nelįsk ten, kur nerauki. Niekas nenukenčia, nei vaikai, nei šeima, nei seksas su vyru, nei verslas. Kol rašau šią žinutę, jau užsidirbau. Ir neklausiu, kiek nukenčia tavo interesai, šeima, draugai, kaip anie verkia, kol tu čia dalyvauji forume ar forumuose. Nes man giliai px.
Papildyta:

Pagal žinučių skaičių nario "portfolio" reiškia, kad jis arba turi ką pasakyti viešai, arba neturi ką pasakyti. Apie komentarų turinį ir kt. analizę - kita tema. Dar nemačiau mėgstančio bendrauti žmogaus, kuris virtualioje erdvėje surauktų užpakalį ir neišstenėtų nei vieno sakinio per dieną. Būna nekalbadienių arba būna neįdomios temos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 02, 09:27)
nep..sk kitiems proto dėl virtualybės ar realybės ir nelįsk ten, kur nerauki. Niekas nenukenčia, nei vaikai, nei šeima, nei seksas su vyru, nei verslas. Kol rašau šią žinutę, jau užsidirbau. Ir neklausiu, kiek nukenčia tavo interesai, šeima, draugai, kaip anie verkia, kol tu čia dalyvauji forume ar forumuose. Nes man giliai px.
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaikai mokinukai pas tave? tikrai TAU pliues/minus 35, o žodynas... subjektyvi, net nemaniau, kad tai reaguosi...juk čia SM , o ne real life...kam tos emocijos? visų pirma, kad p....protą, reik man turėt su kuo, lotuliukas.gif kam taip įsižeidei, ar ant kažko pataikiau?... žinau, tą facebook ir jis man nepatinka, tai ką jau aš apipelkėjusi...yra daug kam net iš 16mečių nepatinka, ...nu ir...tai pagal stratifikuosi žmones, pagal technologijų madas? bet čia net ne mano išvados, kad virtual life silpnina ryšį tarp gyvų žmonių... tuomet reik sušaudyt mokslininbkus, kurie atlieka tokius tyrimus...

p.sd. nu vat ir įrodymas...kad virtual sm žinutės tau tokios realios, kad užsiplieskei...bet mes pamirštam, kad postai neturi tono...už posto vaizduojamės gyvą žmogų, gyvą fizionomiją, kurią noris iškoliot...pastarąją sm, į kurią taip sureagavai, net visai neutraliai parašiau, linksmos nuotaikos...gaila kad eilinis pykčio proveržis, kaip jų pilna SM....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 04 lapkričio 2009 - 15:38
Neužsiplieskiau, čia mano kasdieninis bendravimo tonas. wub.gif Man tik įdomu, ko tu tos š virvės dar neištempei, kur labai madinga priminti forume "gal tau pogimdyminė depresija??? unsure.gif " Ar mano vaikų amžius netiko? Nes tai du populiariausi topai per amžių amžius, kai baigiasi diskusijos argumentai. Pirmas tas, kurį paminėjai. Tai taip sena ir nuvalkiota, kad nebeoriginalu ir tiek, pati pradžia buvo "Tako" forume. 4u.gif

Todėl ir sakau, kad kaip pati esi bendraujanti nuo 2003-ųjų, tai "slabnokai" su rezultatais, dėl to ir įgūdžiai pasenę, ir "bajeriai" seni, tikrą antikvarą trauki.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 04, 15:28)
tai "slabnokai" su rezultatais, dėl to ir įgūdžiai pasenę, ir "bajeriai" seni, tikrą antikvarą t

nu kam tie rezultatai net forume kur šiaip ateini paplepėt...aš tikrai negaminu centų ar litų iš sm...nes jei visur tik pagal; kiekį ir skaičių matuosi...ar taip visi mes supuvom jau? tieisog tris du metus išvis nebuvau čia nu ir ką...koks reikalas...kiti atvaro atvaro, prikepa postų sprogsta ir dingsta ir varo toliau tarškėt....

aš pagal aktualumą žiūriu,,,vaikas buvo lll mažas, prisijungiau...vaiko jau nėra mažo, dabar atėjau dėl kitokių temų...o reguliariai duoklę atiduot....SM ne mano stilius...na bet kokiu atveju mes jau ne į temą....
Atsakyti