Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 23, 17:41)
dar vienos pabaigtuves, dar siltutelis darbelis, bus dovana vaikiukui

Vaikiukui neduociau, kad neapmozotu, per didelis grozis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 23, 18:57)
Vaikiukui neduociau, kad neapmozotu, per didelis grozis.  biggrin.gif

va ir as dabar galvoju-gaila, gal sau pasilikt lotuliukas.gif , bet krize reik nors taip prie seimos biudzeto prisidet, nes perkant didesne suma tektu paklot, nei priemonem ir pagalvelei... tikiuosi kad vaikui patiks, o tai atpirks viska (na mamytei zinau kad patiks lotuliukas.gif )
Atsakyti
Donalita,tas rėmas ,kurį turiu ten didesniems darbeliams,yra mažesnis,45x30cm ,bet irgi tik pločiu mažesnis darbelis,o vertikaliai tai irgi 30cm ,tai mažesniems nei 40cm( į aukštį ) darbeliams nelabai tinka ,nes gi kanva irgi nepigi kad jos atkirpt tiek kad prikabint į rėmą galima būtų,o kai vos vos palieki tai išsitraukia paskui iš to rėmo ,aš jau su antpirščiais vargau ,ištisai išsipešdavo doh.gif ,žodžiu jei darbelis į aukštį mažiau nei 40 cm tai reikia siuvinėt su lankeliu,kitaip netaupiai kanva išeina...
Atsakyti
Gyte, labai gražu thumbup.gif
rugsėje, labai daili pagalvėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 23, 12:42)

Del DMC paleciu, tai berods turiu viena, nors as Anchor siuvineju, paziuresiu. O jums toks variantas netinka? Radau Ebay
3 svarai su siuntimu i LT.

Čia ne ta paletė, kurios ieško - ji popierinė (t.y spausdinta), o ieškoma su siūlų pavyzdžiais. Tai tokios ir ebay yra kažkur po 14-15 svarų, plius dar siuntimas. Pati ieškojau kažkada, bet vis kaina baido blush2.gif.

Beje, švyturiai gražūs, o rėmai dar geresni smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 10 23, 20:35)
Čia ne ta paletė, kurios ieško - ji popierinė (t.y spausdinta), o ieškoma su siūlų pavyzdžiais. Tai tokios ir ebay yra kažkur po 14-15 svarų, plius dar siuntimas. Pati ieškojau kažkada, bet vis kaina baido blush2.gif.

Beje, švyturiai gražūs, o rėmai dar geresni smile.gif.

Ania, na tai tada persiprasau. blush2.gif Uzmaciau viena akim ir toki varianta, JAV, berods 14 baksu plius siuntimas.

Va va, siuvinejau plusau, o komplimentai remams. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šarkas ryškus daiktai traukia biggrin.gif.
Vis pasigrožiu visų darbais, bet pati niekaip neprisėdu doh.gif. Verkia mano vilkai nesulaukdami pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 10 23, 21:35)
Šarkas ryškus daiktai traukia biggrin.gif.
Vis pasigrožiu visų darbais, bet pati niekaip neprisėdu doh.gif. Verkia mano vilkai nesulaukdami pabaigos.

Alia rimtai sarkynas, na bet ir as tokia pat. bigsmile.gif
As ir koki gera menesi nesiuvinejau ir nesiilgejau, bet jau kai paemiau adata, tai net burnoj saldu pasidare. Dabar pradejau Kaledini atviruka siuvineti. Pats laikas, liko du menesiukai minus siuntimo laikas. smile.gif O jus jau kaledinates?
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 23, 20:47)
Alia rimtai sarkynas, na bet ir as tokia pat.  bigsmile.gif
As ir koki gera menesi nesiuvinejau ir nesiilgejau, bet jau kai paemiau adata, tai net burnoj saldu pasidare.  Dabar pradejau Kaledini atviruka siuvineti. Pats laikas, liko du menesiukai minus siuntimo laikas.  smile.gif O jus jau kaledinates?

Aš dar ne, vakar valdžios nebuvo tai BS darbe siuvinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 23, 15:48)
Aciuks, senai matyta, pati kalta, senai besilankiau.  4u.gif

Jauciu reikia man tu remuku urmu uzsipirkti ir LT padaryti akcija atrakcija po kokius 15 lituku.  lotuliukas.gif

ideja - su atrakcija thumbup.gif drinks_cheers.gif

ai na as patyliukais ilendu, pasiziuriu, pasigroziu, pati truputi tulpes vis pabadau... mirksiukas.gif karts nuo karto parasau blush2.gif

o kas ten per atvirukas? pasirodyk ax.gif

rugseje, bet ir tempai... doh.gif labai daili pagalviuke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 spalio 2009 - 12:21
Sveikos,merginos.Aš čia su tokia problema.Draugė greitai turi mergytės susilaukti,tad išsirinkau man patinkančią atvirutę išsiuvinėti.
http://istar1.galler...ature=topscroll

Tik štai niekaip nesuvokiu,kaip išsispausdinti ryškesnę schemutę,nes kai paleidžiu per printerį,tai nieko ten neįžiūriu.O improvizuot nenoriu,aš tiksliukė ax.gif
Gal patarsit ar pagelbėsit kuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 13:59)
Gal patarsit ar pagelbėsit kuri  blush2.gif

paveiksliuko apačioj dešinėj pusėj spausk ant сохранить оригинал, tada gausi originalaus dydžio schemutę mirksiukas.gif

nors dabar patikrinau, man rodos, kad ten labai nekokybiška schema įdėta, tai nieko geriau ir nesigaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 24 spalio 2009 - 13:44