Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

Gal kas man galit pasakyti kokie DMC dabartiniai kodai situ atspalviu:
35200
30712
30739
30746
30745
30739
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2009 10 15, 20:44)
Tik nepatiko Anchor melanžiniai - nėra gražaus perėjimo iš tamsaus į šviesų  schmoll.gif o kaip DMC? Kas siuvinėjot?

Aš siuvinėjau. Man labai gražiai perėjimai gavosi. Daugiau nuotraukų albume paraše.
user posted image user posted image
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 16, 08:55)
laba ryta, gal kam kavos

BS siuvinek vienu siulu, gausis dar dailiau.
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 16, 13:14)
Gal reiks kasiuluose kaulintis kad uzsakytu, butu jiems naujos prekes, nes man dar ir 2 Kreinik siulu reikia, kuriu irgi niekur nerandu doh.gif

Nebėgiok, parduotuvės neturi. Siųskis iš užsienio pati arba prisijung prie kokios nors merginos, kai užsakinėja kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 16 spalio 2009 - 13:34
Klausimas kuo ypatingi tie MH? Gal pagal spalvą galima atitaikyti paprastą biserį arba gutermano? Aš suprantu jog širdelės gėlytės ar kokie spec. bet paprasti karoliukai. g.gif
Atsakyti
nu va pabaigiau biggrin.gif palyginus su jumis profes ner nei ka lygintis bet as pradedancioji blush2.gif liko ireminti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 16, 14:33)
Aš siuvinėjau. Man labai gražiai perėjimai gavosi. Daugiau nuotraukų albume paraše.

Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
O čia tik kažkokias ypatingas schemas galima tokias siūlais siuvinėti, ar galima bet kokią? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, noriu kai ko jusų kvailai paklausti blush2.gif Jei schemoje paminėti pusiniai kryželiai, reiškia reikia siuvinėti stambiai - per keturis kanvos kvadratėlius. O jei pusinių nėra, reiškia galiu siuvinėti kaip noriu - arba po vieną kvadratėlį, arba po keturis. Ar taip supratau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 16, 19:34)
Merginos, noriu kai ko jusų kvailai paklausti  blush2.gif  Jei schemoje paminėti pusiniai kryželiai, reiškia reikia siuvinėti stambiai - per keturis kanvos kvadratėlius. O jei pusinių nėra, reiškia galiu siuvinėti kaip noriu - arba po vieną kvadratėlį, arba po keturis. Ar taip supratau?  ax.gif

ne taip ... siuvineji viska per viena kvadrateli ... o pusini darai ne X o tik \ ... mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 16, 19:34)
Merginos, noriu kai ko jusų kvailai paklausti  blush2.gif  Jei schemoje paminėti pusiniai kryželiai, reiškia reikia siuvinėti stambiai - per keturis kanvos kvadratėlius. O jei pusinių nėra, reiškia galiu siuvinėti kaip noriu - arba po vieną kvadratėlį, arba po keturis. Ar taip supratau?  ax.gif

visų pirma, niekas nesiuvinėja per keturis langelius cool.gif jei nori tokių stambių kryžiukų, pirkis 11 aidą cool.gif o pusinis kryželis - tai pusė normalaus, vietoj X, darai / arba \
Atsakyti
Nu bet gi mačiau siuvinėjimo pamokėlėse ten kažkokių kevirtinių kryžiukų pavyzdžius rolleyes.gif
http://www.paraskeva.ru/stejki.htm
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 16, 19:58)
Nu bet gi mačiau siuvinėjimo pamokėlėse ten kažkokių kevirtinių kryžiukų pavyzdžius  rolleyes.gif
http://www.paraskeva.ru/stejki.htm

cia kaip suprantu ant lino siuvineta tai ten siuliuku skaiciai juk ne po viena imi .. ir vaizdas labai padidintas ... o va aida irgi pasiziurek kad nera is vieno siulo tie kvadratukai padaryti ... nemoku paaiskinti ... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 10 16, 13:50)
Baigtas  guli, kita darba siuvineju, nesiu  kartu reminti, didesne nuolaida bus  tongue.gif
Labaiii laukiu  nuotraukos wub.gif

tai rodyk rodyk thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 16, 21:13)
tai rodyk rodyk  thumbup.gif  thumbup.gif

Negaliu smile.gif Dalyvausiu su juo viename konkurse, o prieš tai niekur platinti negalima...
Žodžiu, kai pasibaigs, tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 16, 14:33)

Kiek supratau čia DMC melanžiniai?

Beje, o apie kokį akcijinį liną iš KaSiulai jus čia vis kalbat?
Atsakyti