Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai Bilemi

QUOTE(zivvilte @ 2010 12 16, 16:20)
As delto ir klausiu. Idomu kaip skiriasi kaina,o svarbiausia,gal pasirinkimas bus platesnis (as kalbu konkreciai apie striukes,nes kombiu tai pilna ir nete,o va striukiu-paltuku pvz isvis nera)

As Gariunu paviljonas jau atidarytas?

O jis uždarytas buvo??? Kad ne lyg...

Anksčiau buvo pas tą vyrą ir striukių, bet aš rugsėjį buvau...
Atsakyti
mes pirkom is pukuotuko, atsiunte greitai problemu nebuvo, o del prakaitavimo jei vaikas linkes tai prakaituos nuo bet kokios firmos kominzonu, tiesiog juos ploniau reikia renkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 11 07, 15:25)
drinks_cheers.gif
mes pernai turėjom, tai išvada viena- nevaikštantiems mažyliams jie tikrai tinkami  thumbup.gif  Neperpučiami, stori, nebaisu, kad nejudantis vaikas nesušals  thumbup.gif  Jei šilta, galima mažiau aprengti, kai vėsu, storesnį golfuką aprengiam ir ramu  thumbup.gif  Tačiau jau vaikštančiam vaikui nepatogu visiškai- ir dėl to, kad jie stori (išpūsti) ir dėl to, kad tikrai šilti, o kai vaikas bėgioja, juda, tai net tai, kad plonai apsirengęs nebepadeda  doh.gif
Bendra kokybė gera, galima skalbti, per pirmą skalbimą tikrai nenubluks ir pan  lotuliukas.gif  thumbup.gif

100 proc. sutinku thumbup.gif
Sėdinčiam vežime, dar nevaikštančiam vaikučiui tikrai labai puikus sprendimas, patys turėjom thumbup.gif
Tačiau dvimetukams, pilnai patiems judat lauke, ir dar kaip, lakstant, vartaliojantis po sniegą, patiems tampant rogutes biggrin.gif , tai jau nea, nė už ką nekiščiau savo vaikų į tokį schmoll.gif
Tik gailestis ima, pamačius tokius vaikučius vos "pasiridenančius", kaip kosmonautai. Ir labiausiai tooookia šiluma "rūpinasi" gan jaunos mamytės, prašom neįsižeisti 4u.gif
Kaip ir rašė kažkuri mamytė, kad tikrai puiku ir dvimetukams su jais prie -15 laipsnių ir daugiau, tačiau ar labai jau būname lauke per didelius šalčius cool.gif

Ir dar pastebėjimas, prie ko visgi "skandinaviška kokybė" g.gif "Bilemi" visiškai neatitinka skandinaviškos kokybės schmoll.gif Nebent vienu punktu - šilti.
Skandinaviška kokybė, tai PLONI ir ŠILTI, LAISVI, NEVARŽANTYS JUDESIŲ, LENGVI, NEPERPUČIAMI, NEPERŠLAMPAMI thumbup.gif
Ir dar daugeliui mamyčių nėra pilnai suprantamas šis apibūdinimas, o gaila... O kas jį puikiai supranta, tai gali likti suklaidintas, pirkdamas internetu "Bilemi" kombinezoną, kuris tikrai neatitinka "skandinaviškos kokybės" apibūdinimo...
Atsakyti
QUOTE(čia-čia-čia @ 2010 12 18, 02:43)
100 proc. sutinku  thumbup.gif
Sėdinčiam vežime, dar nevaikštančiam vaikučiui tikrai labai puikus sprendimas, patys turėjom  thumbup.gif 
Tačiau dvimetukams, pilnai patiems judat lauke, ir dar kaip, lakstant, vartaliojantis po sniegą, patiems tampant rogutes  biggrin.gif , tai jau nea, nė už ką nekiščiau savo vaikų į tokį  schmoll.gif 
Tik gailestis ima, pamačius tokius vaikučius vos "pasiridenančius", kaip kosmonautai. Ir labiausiai tooookia šiluma "rūpinasi" gan jaunos mamytės, prašom neįsižeisti  4u.gif
Kaip ir rašė kažkuri mamytė, kad tikrai puiku ir dvimetukams su jais prie -15 laipsnių ir daugiau, tačiau ar labai jau būname lauke per didelius šalčius  cool.gif

Ir dar pastebėjimas, prie ko visgi "skandinaviška kokybė"  g.gif  "Bilemi" visiškai neatitinka skandinaviškos kokybės  schmoll.gif  Nebent vienu punktu - šilti.
Skandinaviška kokybė, tai PLONI ir ŠILTI, LAISVI, NEVARŽANTYS JUDESIŲ, LENGVI, NEPERPUČIAMI, NEPERŠLAMPAMI  thumbup.gif
Ir dar daugeliui mamyčių nėra pilnai suprantamas šis apibūdinimas, o gaila... O kas jį puikiai supranta, tai gali likti suklaidintas, pirkdamas internetu "Bilemi" kombinezoną, kuris tikrai neatitinka "skandinaviškos kokybės" apibūdinimo...

drinks_cheers.gif
Skandinavai pasiurptu, jei pamatytu kaip kai kurios "jautrios" (pasiskolinau tinkama zodi smile.gif mamytes rengia savo vaikus. Gydytojai rekomenduoja vaiksciuojancius vaikus rengti vienu drabuziu maziau, negu save (atvirksciai negu gulincius). Gaila man tu prirengtu vaikuciu. mamos to nenoredamos gadina jiems imuniteta. Skandinavai siuva neperpuciamus, neperslampamus plonycius, lengvucius kombinezonus, kurios reikia muveti ant termokostiumu. yra puikios apsaugos ant batuku ir pyrstines vos ne iki alkuniu. Pati atsimenu savo vaikyste, kaip nepatogiai buvau aprengta. savo dukra tikrai taip nerengsiu. Vienas minusas - skandinavu kainos. Bet tie kombinezonai ilgaamziai. Drauges vaikas jau trecias, kuris nesioja Danu firmos kombinezona ir jis vis dar kaip naujas smile.gif Yra ir pigesni, pvz Huppa.

Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 18, 10:45)
drinks_cheers.gif
Skandinavai pasiurptu, jei pamatytu kaip kai kurios "jautrios" (pasiskolinau tinkama zodi smile.gif mamytes rengia savo vaikus. Gydytojai rekomenduoja vaiksciuojancius vaikus rengti vienu drabuziu maziau, negu save (atvirksciai negu gulincius).  Gaila man tu prirengtu vaikuciu. mamos to nenoredamos gadina jiems imuniteta. Skandinavai siuva neperpuciamus, neperslampamus plonycius, lengvucius kombinezonus, kurios reikia muveti ant termokostiumu. yra puikios apsaugos ant batuku ir pyrstines vos ne iki alkuniu. Pati atsimenu savo vaikyste, kaip nepatogiai buvau aprengta. savo dukra tikrai taip nerengsiu. Vienas minusas - skandinavu kainos. Bet tie kombinezonai ilgaamziai. Drauges vaikas jau trecias, kuris nesioja Danu firmos kombinezona ir jis vis dar kaip naujas smile.gif Yra ir pigesni, pvz Huppa.

Jautrios, o kam tos kabutes? Aceit nejautrios? Asmeniskai as vedu vaika laukan bele kokiu oru (na nebent lyja, tada jau abi neturim ka veikt) ir nera netinkamo oro, yra tik apranga netinkama. Be to, pabandytu 16men vaikas paklampot per pusnis, kur gi, todel sedi rogutese, kol geradare mama ji vezioja lotuliukas.gif tuomet judesio rogese maza, amzinai susale rankos, nors pirstines dvigubos, kojos, nors batai zieminiai ir visa vesi, nors aprengiu siltai it t.t. Sitoks kombinezonas man atrodo lb neblogai, svarbiausia, kad dukrai patinka. Pagaliau rankutes siltos!
Man neatrodo jie nei super stori nei kokie kitokie... Man patinka cool.gif Tiesa, galiu palygint tik su padevetu kombinezoneliu perleistu pusseseres ax.gif
Atsakyti
Jau 2 sezona nesiojam sios firmos kombinezona, labai patinka esu nes yra begalo siltas ir patogus vaikui, isties uztenka pavilkti vienbliuskute ar golfa po apacia nereikia jokiu papildomu liemeniu ar dzemperiu labai siltas.
Emem su palenkimu rankovem ir kelnes ir istempem 2 sezonam . Mat uz tokia kaina atnesios vaikas 2 sezonus ir nemanau kad jis brangus, nes vakar apsilankiau Vaiku mieste tai nuo kainu pakraupau ir nera siltu kombinezonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sabiene @ 2010 12 19, 18:47)
Jau 2 sezona nesiojam sios firmos kombinezona, labai patinka esu nes yra begalo siltas ir patogus vaikui, isties uztenka pavilkti vienbliuskute ar golfa po apacia nereikia jokiu papildomu liemeniu ar dzemperiu labai siltas.
Emem su palenkimu rankovem ir kelnes ir istempem 2 sezonam . Mat uz tokia kaina atnesios vaikas 2 sezonus ir nemanau kad jis brangus, nes vakar apsilankiau Vaiku mieste tai nuo kainu pakraupau ir nera siltu kombinezonu  g.gif

Va tradicinis musu mamu poziuris. Kuo storesnis, tuo silciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 20, 19:28)

jau geriau toks storesnis, nei bele koks plonesnis, brangiu geru su termo kazkuo, asmeniskai as, neiperku.. nes isivaizduoju, kad turetu kainuot ne viena simta litu.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 21, 02:00)
jau geriau toks storesnis, nei bele koks plonesnis, brangiu geru su termo kazkuo, asmeniskai as, neiperku.. nes isivaizduoju, kad turetu kainuot ne viena simta litu.

Tikrai, jau kainos tų skandinaviškų doh.gif , bet ir kokybė už tai kokia superinė jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 20, 18:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jus turbut juo net neciupinejot doh.gif biggrin.gif nes labai klystat jis nera storas ir pustas kaip kiti kombinezonai schmoll.gif toli grazu ne toksai lotuliukas.gif o atvirksciai is pirmo vzilgsnio net nepatykeciau kad jis yra siltas ir laikantis siluma kaip man aiskino bet kol neisabdem netikejom, dabar jau drasiai leidziu vaika i kiema be jokios baimes kad susals , nes ji pas mane labai saltakrauje smile.gif
Atsakyti
Nesiskundžiu dėl šiltumo.
Savo 6-mečiui pirkau iš mamukas10 (ar pan), o mažėlei 3-metei iš erikiuxxx, tai šiltumu nesiskundžia nė vienas vaiaks, kaifuoja kasdien dėl to, kad per pusnus namo iš mokyklos gryžinėja kasdien ir nė slogos nepasigauna vaikai.
Bet berniukiškas kombinezonas laaaaabai nekokybiškas - jau pirmą dieną suplėšė tą dalį kelnių kur ant batų turėtu užsidėti, taip pat per pirmą savaitę striukės užtrauktuką sugadino, nes nekokybiškas buvo.
Turiu 4 metų patirtį su Cocoodrilo, tai kaina ir lieka kaina.. jei pigiau tai nereikia tikėtis kokybės kuri bus tokia pat kaip 2x brangesnių prekių.

Papildyta:
bet jei anksčiau asipirkinėjote turguje tai tikrai nenuvils Bilemi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 21, 02:00)

Klaidingas požiūris biggrin.gif Mes pernai turėjom BILEMI, šįmet - LENNE. Pastarojo kokybė nepalyginama, jis daug panašesnis į skandinavišką kokybę, kuria labai giriasi BILEMI pardavėjai, bet... BILEMI mums kainavo daugiau doh.gif biggrin.gif Abu pirkom naujus, BILEMI turguje iš vienos čia minimų pardavėjų, LENNE- parduotuvėje prekybos centre 4u.gif
Atsakyti