Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

QUOTE(Keiti @ 2010 02 06, 02:04)
Visada miegame namie arba ne namie, bet kartu smile.gif

Kol kas ir mes taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na gyvenam kartu dar neilgai, bet tokių atvejų nebuvo, visada pareidavo namolio... Jis sakė, kad jo namie tokia taisyklė galiojo ir kad mama iš tėvo visada reikalavo, kad jau kas jau kas, bet tegu namo pareina... tai vat tikiuosi, kad jis to ir laikysis... smile.gif
Atsakyti
visada miega namie, na neisivaizduoju is tikruju kaip galetu buti kitaip g.gif
kartais pasitaikydavo kol jaunesni buvom, kad atskirai kokia proga pasvest tekdavo, bet abu visada grizdavom i savo lova biggrin.gif
Atsakyti
Dar nebuvo taip, kad būtų negrįžęs nakvoti. schmoll.gif
Atsakyti
Visada namie, tik tada, kai darbas šaukia, tai ir aš, ir jis ne namie nakvojam. Bet tai būna retai smile.gif
Atsakyti
Visada gryzta smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi tokį darbą turi, kad ir taip dažnai namie nenakvoja, tai jau jei dar su draugeliais kur tasytusi tai išvis vyro nematyčiau lovoj doh.gif Jei kur išvažiuoja į baliuką su draugais, sutariam kada ji pasiimti, jei ragauja alkoholio.
Na nebent pas tėvus kur miega, ten daug padėti reikia, tai tenka būti ir kelias dienas, aš nemėgstu kaimo, tai šiausiu namo, o jis lieka ax.gif
Atsakyti
Per musu vos ne desimtmeti kartu buvo pora kartu,kai nenakvojo namuose... Susipykom, o jis tiesiog isejo ir... guodesi draugams, o nakvojo pas savo tevus...
Nebijau to pasakyti. Man skaudziausia buvo, kad nakvojo pas tevus, o man niekas is jo seimos nei paskambino nei ka... pasijutau ,,ale svetima''. verysad.gif
Paskui apturejome rimtus rimtus pokalbius. Daugiau tokiu ,,isejimu'' niekada nebuvo.
Gal atejo i prota g.gif
Atsakyti
Ir namie, ir ne namie kartu... o siaip pasitikiu juo,visa gyvenima vyro neprisaugosi... 4u.gif
Atsakyti
beveik visada nakvoja namie...jei negryztu pagalvociau kad kas nutiko... unsure.gif
nenakvoja namie kai dirba...arba kai isvaziuoja zvejoti per nakty 4u.gif
Atsakyti
Maniskis tai net kas 4 nakti buna ne namie (dirba pamainom biggrin.gif ).
Atsakyti
O maniskis, tik paraso zinute "mes truputi baliavojam".... ir galiu telefona isjungti ir eit miegot viena, nes tikrai negris, ir, tik jau dabar, kai paskutini kart pasidore, pasakiau, kad eitu valgyt, skalbtis ir t.t. ten, kur miegojo, nes.... neapsirikau, ne su baltom meskom baliavojo biggrin.gif
Atsakyti