Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

visada visada namuciuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 07 14, 10:40)
Jei gyveni su žmogum santuokoj,ar šiaip,tai jau bent būtų galima perspėt kad negrįšiu.Nelabai malonu kankintis visą naktį ir galvot,kur dingo,gal kas atsitiko g.gif Mūsų santuokos pradžioj buvo toks incidentas,su bendradarbiais šventė kovo 8,o aš su vaiku 7 mėn iki paryčių iš proto ėjau verysad.gif Kai grįžo paryčiais namo,nusiemiau šlepetę ir aptalžiau blush2.gif Apgynė mano tėtis,tik nežinau ar iš vyriško solidarumo,ar kad neužkapočiau negyvai g.gif Daugiau tokių įvykių nebuvo.Čia,aišku ne pavyzdys ir taip elgtis nerekomenduoju,bet čia buvo mano toks poelgis blush2.gif

būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti.

Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.

Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.

Tokiu pavyzdžiu ir vadovaukitės!
Atsakyti
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 02:00)
Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.

Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.

Kiekvienai asmenybei yra būtina saviraiška ir laisvalaikis, bet dar negirdėjau, kad vienas iš saviraiškos būdų yra nakvojimas svečiuose. Be to, kodėl kiti turėtų jūsų pavyzdžiu vadovautis - pvz mano vyras (ir ne tik jis) geriau jau mašinoj miegotų, nei neaišku kieno lovoj biggrin.gif Kas čia nenormalaus? Kiekvienam pagal savus poreikius.
Jeigu jūs kelias paras nežinotumėt kur yra jūsų žmona, su kuo, kokioj stadijoj ir jums dėl to giliai dzin, tai su kitais žmonėmis santykių klausimais apskritai neverta diskutuot. Sakykim, "kitas lygmuo".
Atsakyti
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 01:00)
būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti.

nesuprantu kas su tokiu zmogum galetu gyventi,draugai svarbiau uz seima doh.gif ,skristum is mano gyvenimo ir pats tapkes marinuotum,zinoma buna tokiu situaciju kad nori vyrai isgerti pabaliavoti,bet tam yra telefonas kad paskambinti ir pranesti kad negrysi,juk dabar tokie laikai uz cigarete gali negyvai uzdauzyti
Atsakyti
QUOTE(Jenter @ 2010 08 06, 23:00)

as tokiu dalyku netoleruociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 02:00)
būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti. <...>Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus

Kur nakvoji, ten keptas šlepetes ir ėsk nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 00:00)
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai.

Ir as MB buvau perspejusi, kad manes nelauktu sianakt, nes isvarau su bendradarbemis svest i kita miesta. Pasipuosiau, pasidaziau, susirinkau reikalingus daiktus ir dingau (po to kai pats uzsvente ir grizo kitai dienai ipusejus). Daugiau niekada nebuvo taip, kad negriztu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2010 08 07, 17:29)
Kur nakvoji, ten keptas šlepetes ir ėsk  nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Stela *: 07 rugpjūčio 2010 - 18:38
QUOTE(Tepaluota @ 2010 08 07, 19:29)
Kur nakvoji, ten keptas šlepetes ir ėsk  nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kaip tik sianakt turbut miegosiu viena biggrin.gif nes vyras isvaziavo svest draugo jubiliejaus i Kauno rajona, tai pati sakiau, kad jei isgersi daugiau nei 1 alaus, lieki nakvot ten arba eini pas tevus, bet jokiu vazinejimu nakti isgerusiam su masina schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 06 22, 18:09)
Vyras nenakvojantis ne namie nieko vertas schmoll.gif Nekenciu ir negerbiu tokiu vyru bash.gif

taip taip, geriau tegul isgeres su masina vazineja , gal uzsimus ar ka kita uzmus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 08 07, 22:00)

taip taip, geriau tegul isgeres su masina vazineja , gal uzsimus ar ka kita uzmus  cool.gif

Jei isgere, galima ir su taxi grizti .. Ne akmens amzius gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 08 07, 23:01)
Jei isgere, galima ir su taxi grizti .. Ne akmens amzius gi  mirksiukas.gif

O kam namie ta smarve? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lai ir miega kur geria.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 09:56)
O kam namie ta smarve?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Lai ir miega kur geria.

Tai kam tada isvis tas vyras reikalingas, jei elgiasi kaip svecias? Jeigu geria ir dar nesugeba namo grizt pernakvot lotuliukas.gif Tai galima paguldyt kitam kambary kur ar virtuvej, jei labai jaucias smarve biggrin.gif
Atsakyti