QUOTE(Spyglė @ 2010 07 14, 10:40)
Jei gyveni su žmogum santuokoj,ar šiaip,tai jau bent būtų galima perspėt kad negrįšiu.Nelabai malonu kankintis visą naktį ir galvot,kur dingo,gal kas atsitiko
Mūsų santuokos pradžioj buvo toks incidentas,su bendradarbiais šventė kovo 8,o aš su vaiku 7 mėn iki paryčių iš proto ėjau
Kai grįžo paryčiais namo,nusiemiau šlepetę ir aptalžiau
Apgynė mano tėtis,tik nežinau ar iš vyriško solidarumo,ar kad neužkapočiau negyvai
Daugiau tokių įvykių nebuvo.Čia,aišku ne pavyzdys ir taip elgtis nerekomenduoju,bet čia buvo mano toks poelgis 

būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti.
Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.
Tokiu pavyzdžiu ir vadovaukitės!
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 02:00)
Ir vyras, ir moteris turi teisę laisvalaikį leisti taip, kaip jam atrodo smagu ar naudinga. Įskaitant ir gėrimą su bendradarbiais / draugais ir taip toliau.
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai. Žmoną draugai visada kviečia, bet ji pati kartais nori ramiai pailsėti namuose viena. Taigi nesutarimų šitokiais klausimais nėra.
Kiekvienai asmenybei yra būtina saviraiška ir laisvalaikis, bet dar negirdėjau, kad vienas iš saviraiškos būdų yra nakvojimas svečiuose. Be to, kodėl kiti turėtų jūsų pavyzdžiu vadovautis - pvz mano vyras (ir ne tik jis) geriau jau mašinoj miegotų, nei neaišku kieno lovoj

Jeigu jūs kelias paras nežinotumėt kur yra jūsų žmona, su kuo, kokioj stadijoj ir jums dėl to giliai dzin, tai su kitais žmonėmis santykių klausimais apskritai neverta diskutuot. Sakykim, "kitas lygmuo".
QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 01:00)
būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti.
nesuprantu kas su tokiu zmogum galetu gyventi,draugai svarbiau uz seima

QUOTE(Jenter @ 2010 08 06, 23:00)
as tokiu dalyku netoleruociau

QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 02:00)
būtum mano žmona, tai vietoj šito post'o kulinarijos skyrelyje papasakotum, kaip sekės tą šlepetę marinuot, kept ir deguostuoti. <...>Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus
Kur nakvoji, ten keptas šlepetes ir ėsk

QUOTE(Jenter @ 2010 08 07, 00:00)
Būna, ir po dvi-tris naktis nakvoju ne namie, o pas draugus - kartais sugalvojam pašvęst kur nors užmiesty ar panašiai.
Ir as MB buvau perspejusi, kad manes nelauktu sianakt, nes isvarau su bendradarbemis svest i kita miesta. Pasipuosiau, pasidaziau, susirinkau reikalingus daiktus ir dingau (po to kai pats uzsvente ir grizo kitai dienai ipusejus). Daugiau niekada nebuvo taip, kad negriztu

Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2010 08 07, 17:29)

As kaip tik sianakt turbut miegosiu viena
nes vyras isvaziavo svest draugo jubiliejaus i Kauno rajona, tai pati sakiau, kad jei isgersi daugiau nei 1 alaus, lieki nakvot ten arba eini pas tevus, bet jokiu vazinejimu nakti isgerusiam su masina 
Papildyta:
taip taip, geriau tegul isgeres su masina vazineja , gal uzsimus ar ka kita uzmus

Papildyta:
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 06 22, 18:09)
taip taip, geriau tegul isgeres su masina vazineja , gal uzsimus ar ka kita uzmus

QUOTE(Leticija @ 2010 08 07, 22:00)
Jei isgere, galima ir su taxi grizti .. Ne akmens amzius gi

QUOTE(Domke @ 2010 08 07, 23:01)
O kam namie ta smarve?

QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 09:56)
Tai kam tada isvis tas vyras reikalingas, jei elgiasi kaip svecias? Jeigu geria ir dar nesugeba namo grizt pernakvot