Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

Joa, pasiaiskino, kad ziauriai susipyko su tewu, kuris yra jo wirsininkas ir nuolat ji eda, kad jis turi buti tobuliausias ir nuostabiausias, pareigingiausias ir pawyzdys kitiems darbuotojams g.gif tai tipo susinervines su draugu nuvare i bara, kur prisigere, tada dar nuleke i kazkoki kluba, kur dar prigere, o po to kokia 5val ryto smigo savo masinoj ir pramiegojo darba
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2008 04 05, 12:05)
Joa, pasiaiskino, kad ziauriai susipyko su tewu, kuris yra jo wirsininkas ir nuolat ji eda, kad jis turi buti tobuliausias ir nuostabiausias, pareigingiausias ir pawyzdys kitiems darbuotojams g.gif tai tipo susinervines su draugu nuvare i bara, kur prisigere, tada dar nuleke i kazkoki kluba, kur dar prigere, o po to kokia 5val ryto smigo savo masinoj ir pramiegojo darba

problema visvien neispresta.
Atsakyti
yra ir man panasiai buve pora kartu,kei nieko nepasako ir dingsta..o tu galvok ka nori verysad.gif paskui atsiranda su visais pasiaiskinimais kaip ir kas.ir visa problema tame,kad nepranesa..pasakytu viska ir butu viskas tvarkoi. nebutu nei pykciu is mano puse ir atsiprasinejimu is jo,kad negerai padariau, bet nepagalvojau buvau susierzines ir pan.
Atsakyti
Paskaiciau as cia komentaru, patarimu siai merginai, siaip pamastymu ir susidare ispudis, kad nemazai moteru pila kaip is knygos ivairias gyvenimo tiesas, taisykles, aukstas morales normas... Keistai skamba, juk jus negyvenate pagal jokia taisykliu knyga, kiekvienas zmogus ir jo atvejis individualus, visi turime pliusu ir minusu, visu musu gyvenimo prioritetai skirtingi... Ir sakyti merginai, kad jai reikai skirtis, mano nuomone yra net neetiska, juk nesate ilinde i sios moters kasdienybe, ju jausmus vienas kitam... Manau, kad galima paguosti, patarti, kaip elgtis, bet tik ne peikti, siulyti skirtis, ar tuo labiau aiskintis cia, kuriai labiau pasiseke, kad vyras yra seksualiai aktyvus doh.gif
O mano nuomone, jei jie vienas kita supranta, ir jei mergina suprato, kodel mylimasis taip pasielge, tai problema isspresta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 04 05, 10:49)
Paskaiciau as cia komentaru, patarimu siai merginai, siaip pamastymu ir susidare ispudis, kad nemazai moteru pila kaip is knygos ivairias gyvenimo tiesas, taisykles, aukstas morales normas... Keistai skamba, juk jus negyvenate pagal jokia taisykliu knyga, kiekvienas zmogus ir jo atvejis individualus, visi turime pliusu ir minusu, visu musu gyvenimo prioritetai skirtingi... Ir sakyti merginai, kad jai reikai skirtis, mano nuomone yra net neetiska, juk nesate ilinde i sios moters kasdienybe, ju jausmus vienas kitam... Manau, kad galima paguosti, patarti, kaip elgtis, bet tik ne peikti, siulyti skirtis, ar tuo labiau aiskintis cia, kuriai labiau pasiseke, kad vyras yra seksualiai aktyvus  doh.gif 
O mano nuomone, jei jie vienas kita supranta, ir jei mergina suprato, kodel mylimasis taip pasielge, tai problema isspresta  smile.gif

puikiai viska isdestei, saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2008 04 05, 13:49)
Paskaiciau as cia komentaru, patarimu siai merginai, siaip pamastymu ir susidare ispudis, kad nemazai moteru pila kaip is knygos ivairias gyvenimo tiesas, taisykles, aukstas morales normas... Keistai skamba, juk jus negyvenate pagal jokia taisykliu knyga, kiekvienas zmogus ir jo atvejis individualus, visi turime pliusu ir minusu, visu musu gyvenimo prioritetai skirtingi... Ir sakyti merginai, kad jai reikai skirtis, mano nuomone yra net neetiska, juk nesate ilinde i sios moters kasdienybe, ju jausmus vienas kitam... Manau, kad galima paguosti, patarti, kaip elgtis, bet tik ne peikti, siulyti skirtis, ar tuo labiau aiskintis cia, kuriai labiau pasiseke, kad vyras yra seksualiai aktyvus  doh.gif 
O mano nuomone, jei jie vienas kita supranta, ir jei mergina suprato, kodel mylimasis taip pasielge, tai problema isspresta  smile.gif

Aj jaj jaj, kaip protingai isdestyta... Kaip, svarbiausia, teisinga. O jus pati taip manote ar kalbate taip del to, kad tai yra "protinga" nuomone?
Jeigu zmogus ateina i foruma - reiskia, jis nezino ka daryti. jam reikia suzinoti, kaip elgiasi kitos, kaip reaguoja, sulaukti net pasiulymu skirtis, kad suprastu, kad jis nenori arba kad labai nori. Kuo daugiau nuomoniu perskaitys - tuo geriau supras ko nori. ir net jeigu kasnors peikia - labai gerai, zmogus pats sau atsirinks - kur jam tinka, kur ne. maziukas "bet" - reikia smegenu tureti ir jais naudotis. bukai vistai nei patarimai pades nei ka... kitavertus - joms ju ir nereikia (patarimu). biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku, kad nuomonių įvairovė padeda suprasti, kaip reikia elgtis. Kartais reikia pamatyti, kaip gyvena kiti ir ką jie galvoja, kad į savo problemą pažvelgtum iš kitos pusės mirksiukas.gif Ir galbūt ji pasirodys ne tokia jau ir didelė, arba atvirkščiai - kad per ilgai nelaikei to rimta problema smile.gif

O suprasti, kodėl mylimasis taip pasielgė - neužtenka. Problema neišspręsta. Matosi, kad temos autorei nepatinka tokie vaikino dingimai, o tai gali kartotis. Ir vėl nervai, pykčiai ir t.t.
Reikėtų keisti arba situaciją, arba požiūrį į tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga.: 06 balandžio 2008 - 13:52
QUOTE(Intimacy @ 2008 04 05, 13:49)

Tai matyt nesikreiptu i foruma pagalbos, jei manytu, kad problema issipres, kai jis visas pagiriotas kada nors teiksis pasirodyti. Man tai visu pirma nesuprantama, kai zmones sprendzia savo problemas alkoholiu, o ne pokalbiais, kompromisais ir pan. Tipo nuejau, prisigeriau, nusmigau kur nors, labas rytas ir problemos nebera. Dabar toks pasiteisinimas, paskui ras kitokiu - vaikai namuose verkia, pailset neduoda, zmona susiraukusi pyksta, tas anas, pinigu truksta - visada ras pasiteisinima prisigerti. Tik kol kas tai kainuoja tik merginos ir kitu zmoniu nervus, o veliau tai gali kainuoti sudauzytus gyvenimus. Mano tevas buvo alkoholikas, patikek, zinau ka sakau. Mano mama, kol jauna buvo, irgi galvojo, kad jis pasikeis, o paskui liko su dviem mazameciais vaikais ant ranku, kai tevelis susirado sugerove-pasnekove ir prapuole jau ne nakciai, o visam laikui.
Atsakyti
nesupratau,kame cia problema.jei tu zinai,kad jis 2kart per metus eis su draugais pasilinksmint vyriskoje kompanijoje ir gers ne piena,tai kodel tu jaudiniesi,kai ateina tas vienas kartas is tu 2?juk turetum jau zinoti,kad tai bus linksmybes visa nakti,kad jis tikrai gali negirdeti telefono budamas klube ar budamas girtas.taip pat ir gali nenoreti i ta telefona ziureti,nes ne tam jis issiruose atsiplaiduoti su draugais,kad maigytu mygtukus pasakodamas kaip jauciasi,ka veikia ir su kuo!jei tau konkreciai pasakyta,kad eina su draugais pasibut,tai kodel tu prie to taip sakant kimbi?jis pasake,kad iseis ir su kuo,ir tiek.
del darbo,tai velgi man viskas atrodo paprasta-po tokios nakties visai nesudetinga pramiegoti.aisku,jei tai nuolat kartojasi,tada negerai,bet juk tai 2kartai per metus!
Atsakyti
kukuruze7, esme tame, kad jis butent ir nepasake nei kad eis, nei kad baliavos. Pasake, kad darbe uztruks rolleyes.gif

O i foruma tikrai rasiau todel, kad nezinojau, kaip i tai paziureti, norejau kuo daugiau nuomoniu isgirsti tam, kad man tai padetu apsispresti ir pasirinkti savaja pozicija. As nesu pries isejimus su draugais, as esu pries dingimus be zinios para laiko, tokiu atveju negali zinot- ar jis vel su draugais, ar jam sikart gal kazkas nutiko
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2008 04 06, 18:29)
ar jis vel su draugais, ar jam sikart gal kazkas nutiko

tai kaip reikalai????
pasakei jam savo nuomone apie tokius dingimus naktim bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai tokiu dalyku netoleruociau schmoll.gif
kas cia gali but per negrizinejimai doh.gif ne ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 06 balandžio 2008 - 19:19