Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(stafuke @ 2011 03 17, 18:54)
Mano vargsiuke su nusalusiais lapais  verysad.gif

Visai ji nevargšiukė bigsmile.gif O kas ten šalia auga? ax.gif
Atsakyti
Is misko parsitempiau graziai apsamanojusia sakele ir ismeigiau salia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2011 03 17, 18:59)
Is misko parsitempiau graziai apsamanojusia sakele ir ismeigiau salia  hihihi.gif

biggrin.gif Gerai atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 18:05)
biggrin.gif Gerai atrodo  thumb_yello.gif

Dekui 4u.gif Ne toks tuscias vazonas atrodo ax.gif Tikiuosi greit nesudzius tos samaneles, nes reiks eit kitu ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
http://images109.fot...asara006-vi.jpg
AR si gelyte turetu buti giliau pasodonta?
Atsakyti
Sveikos, aš irgi įsijungiu į jūsų būrelį 4u.gif
Turiu gėlytę jau 2 metus, bet tik vat dabar sužinojau kaip ji vadinasi doh.gif kažkaip ji niekada nebuvo mano mėgstama gėlytė, na man tas jos išaugimas nepatinka, vienas stiebelis nesišakoja visai schmoll.gif
tai jau turbūt taip ir bus g.gif ar yra galimybė, kad ji dar išsišakos?
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 24, 11:50)
Sveikos, aš irgi įsijungiu į jūsų būrelį 4u.gif
Turiu gėlytę jau 2 metus, bet tik vat dabar sužinojau kaip ji vadinasi doh.gif kažkaip ji niekada nebuvo mano mėgstama gėlytė, na man tas jos išaugimas nepatinka, vienas stiebelis nesišakoja visai schmoll.gif
tai jau turbūt taip ir bus g.gif  ar yra galimybė, kad ji dar išsišakos?

galima nupjovus virsune ir toj nulauzimo vietoj isaugina 2-3 gal ir daugiau sakeliu
gal tikros ekspertes geriau paaiskins

as turiu 2 viena issibujojus o mazesnioji ant pavasario visai sublogo doh.gif kas jai gali but?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 24, 14:17)
galima nupjovus virsune ir toj nulauzimo vietoj isaugina 2-3 gal ir daugiau sakeliu
gal tikros ekspertes geriau paaiskins

as  turiu 2 viena issibujojus o mazesnioji ant pavasario visai sublogo  doh.gif  kas jai gali but?
user posted image

gražuolė kokia wub.gif
aš su ta viršūne jau senai galvoju blush2.gif bet sakau, kad nenudaiguočiau rolleyes.gif na bet vis niekaip nesiryžtu, nes net neįsivaizduoju iki kiek pjauti doh.gif ir kažkuo patepti reikia ar pabarstyti rolleyes.gif
Papildyta:
tad laukiu patarimų iš tų kurios tai darė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 24, 12:26)
gražuolė kokia wub.gif
aš su ta viršūne jau senai galvoju blush2.gif bet sakau, kad nenudaiguočiau rolleyes.gif na bet vis niekaip nesiryžtu, nes net neįsivaizduoju iki kiek pjauti doh.gif ir kažkuo patepti reikia ar pabarstyti rolleyes.gif
Papildyta:
tad laukiu patarimų iš tų kurios tai darė 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man nereikejo net galvot dukra sita pacia mazyle numete ir nuluzo viena is triju sakeliu grynai prie pat lapu tai as cinamonu apibarsciau o dabar jau isleidus nauja sakele ten mirksiukas.gif
Papildyta:
va cia nauja sakele
user posted image

o cia tikroji mano namu grazuole wub.gif
user posted image
Atsakyti
mano nupjautos virsunes jau taip graziai matosi islinde du guziukai wub.gif
ir ant antros sakos matosi kad tuoj bus pumpuriukas...taip kad pjaukit drasiai,tikrai ataugs..
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2011 03 24, 13:35)
  pjaukit drasiai,tikrai ataugs..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar padariau-nezinau ar gera darba....susodinau savo dvi dracenas i viena vazona...
viena ta su nupjauta virsune didesne,tai mazesne ikisau salia...vazonas didelis..jei augtu butu grazu..
bet ta didzioji dracena ir zalia is lapu krasteliai raudoni,o ta mazoji,zalia ir lapu pakrasciai balti... g.gif seip auginimas lig ir vienodas...nezinau gerai ar blogai padariau g.gif
Atsakyti