Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(kristele10 @ 2012 02 13, 18:26)
O sakykit, tą koto viršų kai nupjaunat užtepat kuo ar taip ir paliekat? g.gif

Aš truputį anglimi pabarsčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 13, 18:27)
niekad niekuo netepu - uždžiūna natūraliai labai greit  mirksiukas.gif

Atlikau ir aš procedurą...Net nesitiki,kad tiek mažai darbo-jei tam pačiam vazone sukišam-ir bus rezultatai blink.gif
Atsakyti
mergaites pas mane tokia dracena, cia skolinta nuotrauja, ne ir ji auga istisus, dar nedidele, bet noriu kad butu kupeta, tai man jos virsu nupjauti?

user posted image
Atsakyti
Kad temoje nebūtų taip tylu, parodysiu kaip pradėjo augti prieš du mėnesius nupjautas dracenos kotas:
user posted image
Dar dviejose vietose įtrūko žievė, tai gal ir keturias šakas augins ax.gif

O pjoviau, nes vazone auga trys dideli stiebai, kurie turi po keletą viršūnių ir jau per daug lapijos vienoj vietoj susidarė...
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 03 28, 11:55)
Dar dviejose vietose įtrūko žievė, tai gal ir keturias šakas augins  ax.gif

Aš vakar irgi pjoviau flianciuką, tai įmerkiau į vandenį, lauksiu šaknų ir sodinsiu šalia, kad uždengtų apiplikusius kotus...

O šiandien pastebėjau. kad įtrūko oda ir kažkas žaliuoja blink.gif tai turbūt gali ir savaime jos šakotis, nes aš pačių kotų niekur nepjoviau g.gif aišku dar jeigu ten tikrai man šakosis, gal šiaip kažkas žalio šviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 11, 10:52)

http://public.fotki....899-resize.html

vat ir čia per vidurį "motininė" ir iš šonų "vaikai"  biggrin.gif

Na grozis neispasakytas, labai vesli grazi gelyte wub.gif
kazin kodel nudziuna lapu galiukai? nesuprantu niekaip , maniau ,kad kate apdrasko , bet padejau kur ji neprieina vistiek ziuriu ,kad naujas lapukas isleistas ir galiukas jo paziuves g.gif ka darau ne taip?
Atsakyti
help .... ka daryt ..... nupjoviau vaikucius ikisau salia.... visi didesni vaikuciai pradejo - kotas rauksletis g.gif ka daryt vandens perdaug ?vieta nekeista g.gif
Atsakyti
Pas mane pamerktas kotelis yra nuo rudenio,jau visas kuokštas lapų,bet šaknelės vos kokių pusės cm,kaži ar sodinti taip? ar laukti kol užaugs šaknys,kurios panašu nelabai auga g.gif
Atsakyti
Mergates gal galite atsakyti i klausima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 28, 13:41)
Na grozis neispasakytas, labai vesli grazi gelyte wub.gif
kazin kodel nudziuna lapu galiukai? nesuprantu niekaip , maniau ,kad kate apdrasko , bet padejau kur ji neprieina vistiek ziuriu  ,kad naujas lapukas isleistas ir galiukas jo paziuves g.gif ka darau ne taip?

Aš manau,kad nuo sauso oro.Vis dėl to žiema,radiatoriai...O dracena mėgsta dregną klimatą.Ją ko gero yra svarbiau kuo dažniau apipurkšti,net kelis kartus per dieną,nei laistyti.O kai perilgai užsibuna drėgna žemė,pradeda put šaknys.O čia tai jau mano bėda doh.gif .Niekaip negaliu išmokti saikingai laistyt. doh.gif
O čia mano augintinė[attachmentid=220804]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irishka11: 31 kovo 2012 - 07:52
QUOTE(Thea! @ 2012 03 29, 23:07)
Pas mane pamerktas kotelis yra nuo rudenio,jau visas kuokštas lapų,bet šaknelės vos kokių pusės cm,kaži ar sodinti taip? ar laukti kol užaugs šaknys,kurios panašu nelabai auga g.gif

Gal kokio stimuliatoriaus įpilkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 03 29, 22:07)

Tai ne merkti reikia! o įsodinti į žemę, vandenyje pūna, per daug šlapia.
Mano nupjautos viršūnėlės auga, bet kita problema, kaip pastorinti lapus. Viršūnėlės buvo labai suplonėjusios, todėl ir padauginau, tai vat šviesos jau daugiau negaliu paduoti, stovi netaip jau toli nuo lango, o viršunėlė tokia plona ir auga. Jaučiu,kad ir neišstorės, nes jei pats kotas nuo apačios plonas, negali jis viršuj išstorėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 31, 01:58)
Mergates gal galite atsakyti i klausima? 4u.gif

Nuo sauso oro.
Atsakyti