Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(diasaja @ 2009 10 20, 21:41)
merginos, noriu paklausti tų, kurių amariliai miega vazonuose smile.gif Aš nunešusi į rūsį. Pamąsčiau gal geriau būtų, jeigu aš juos pasodinčiau ir nelaistyčiau. Nereikėtų žiemą su žemėmis kapstytis. doh.gif O jūs juos-miegančius -dabar kambaryje laikot, t.y. šiluma+saulė?

Laikau šilumoj, bet be saulės, sieninėj spintoj, net neleidžiu vyriui griaut, nes mano amarilkos netures, kur miegot blush2.gif
Aš tai persodinu, tada kai jau nužydėję būna, ir žemę kai perku, nu tik retais atvejais iš uošvienės atsivežu, tai nėra bėdų su pasodinimu.
Atsakyti
o saltai jie miegot gali?
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 10 20, 20:50)
o saltai jie miegot gali?

dar net ir geriau... skaiciau ,kad net rekomenduoja i saldytuva prie darzoviu tik NEGALIMA su obuoliais , nes paskui nezydes 4u.gif
Atsakyti
as saviskius migdau isvis nesildomam name,ant palangiu sustatyti,po truputilyg lapai vysta gelsta,bet,nauji is vidaus lenda,pagal viskaviena turiu pradet migdyt lapkricio viduri o kita sausi
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 20, 21:41)
merginos, noriu paklausti tų, kurių amariliai miega vazonuose smile.gif Aš nunešusi į rūsį. Pamąsčiau gal geriau būtų, jeigu aš juos pasodinčiau ir nelaistyčiau. Nereikėtų žiemą su žemėmis kapstytis. doh.gif O jūs juos-miegančius -dabar kambaryje laikot, t.y. šiluma+saulė?

Mano beveik visi pasodinti ir "paslėpti" kambarių kampuose. Nešalta, bet nei saulės, nei vandens jie negauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 20, 21:58)
Mano beveik visi pasodinti ir "paslėpti" kambarių kampuose. Nešalta, bet nei saulės, nei vandens jie negauna  blush2.gif

Tai jeigu ne ant palangių laikot, tai maniškiai tegul ir toliau miega rūsyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Dėl rezervacijų registro, tai g.gif Gal geriau pačios mergaitės, kai pamato, kad jų amarilčikas vaikuojasi- paskelbia aukcioną bigsmile.gif Nors aš savo rezervus susirašius turiu telefone hihihi.gif hihihi.gif O dėl turimų rūšių susidėjimo į parašą g.gif g.gif Aš šiaip ir kitose temose dalyvauju, tai tas mano parašas nebus ten įdomus ax.gif
Galim gal tą sąrašą į pirmą puslapį patalpinti bigsmile.gif Galiu tuo užsiimti ax.gif Siųskit man į až kas kokius turit mirksiukas.gif
Ale dabar pagalvojau, jei jau užsiėmiau registru, tai galiu ir rezervus prie to pačio parašyti irnesakyk.gif hihihi.gif hihihi.gif Siųskit savo info thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 spalio 2009 - 08:39
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 09:38)
Sveikos  mirksiukas.gif
Dėl rezervacijų registro, tai  g.gif Gal geriau pačios mergaitės, kai pamato, kad jų amarilčikas vaikuojasi- paskelbia aukcioną  bigsmile.gif Nors aš savo rezervus susirašius turiu telefone  hihihi.gif  hihihi.gif O dėl turimų rūšių susidėjimo į parašą  g.gif  g.gif Aš šiaip ir kitose temose dalyvauju, tai tas mano parašas nebus ten įdomus  ax.gif
Galim gal tą sąrašą į pirmą puslapį patalpinti  bigsmile.gif Galiu tuo užsiimti  ax.gif Siųskit man į až kas kokius turit  mirksiukas.gif
Ale dabar pagalvojau, jei jau užsiėmiau registru, tai galiu ir rezervus prie to pačio parašyti irnesakyk.gif  hihihi.gif  hihihi.gif Siųskit savo info  thumbup.gif  thumbup.gif

Pagalvojau, kad ganėtinai sudėtinga būtų tokią info apdorot ir suvaldyt, juk rezervacijos keičiasi, o taip pat ir visos kas kiek laiko naujokus tai įsigyjam, tai vienodus išdalinam, tai dar kaip migruoja tie svogūniukai.
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 21, 09:48)
Pagalvojau, kad ganėtinai sudėtinga būtų tokią info apdorot ir suvaldyt, juk rezervacijos keičiasi, o taip pat ir visos kas kiek laiko naujokus tai įsigyjam, tai vienodus išdalinam, tai dar kaip migruoja tie svogūniukai.

Nieko tokio irnesakyk.gif BANDOM bigsmile.gif Jei gausis šūds, tai tada nuleisim vandenį ir baigsim šitą dielą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 spalio 2009 - 08:50
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 09:49)
Nieko tokio  irnesakyk.gif BANDOM  bigsmile.gif Jei gausis šūds, tai tada nuleisim vandenį ir baigsim šitą dielą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Einu skaiciuot ir rasytis svogunu, bet tikslumas tai, nes neatsimenu ka turiu kol nezydi, nu bet einu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 21, 09:52)
Einu skaiciuot ir rasytis svogunu, bet tikslumas tai, nes neatsimenu ka turiu kol nezydi, nu bet einu  thumbup.gif

Aš irgi bandysiu daugmaž surašyti. O vakare lauks didysis surašymas, bet juk kiekvieną dieną bus galima taisyti ir koreaguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 21, 09:57)
Aš irgi bandysiu daugmaž surašyti. O vakare lauks  didysis surašymas, bet juk kiekvieną dieną bus galima taisyti ir koreaguoti  mirksiukas.gif

Parašiau į až, bet žinai tikslumas bus kai žydės, jei žydės 4u.gif
Atsakyti