Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(jediara @ 2009 10 22, 19:25)
Pradėjo žydėti mano baltasis amarilis - savaitgalį "pasipuošime"  lotuliukas.gif  ir pasirodyime  blush2.gif

O kur pirkai? Dabar? 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, nesusilaikysiu ryt bėgsiu amarilių pirkti. Netoli manes tokie liūdni 6 svogūnai - 2 balti paprasti, 2 obuoliniai, 2 raudoni.. Pavargę tik po 13 Lt, bet vienas mačiau žiedą leidžia.. blush2.gif Tikrai nesusilaikysiu... Jau kokias 3 dienas aplinkui vaikštinėju.
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 10 22, 19:42)
Oi, merginos, nesusilaikysiu ryt bėgsiu amarilių pirkti. Netoli manes tokie liūdni 6 svogūnai - 2 balti paprasti, 2 obuoliniai, 2 raudoni.. Pavargę tik po 13 Lt, bet vienas mačiau žiedą leidžia..  blush2.gif Tikrai nesusilaikysiu... Jau kokias 3 dienas aplinkui vaikštinėju.

Ačiū, Dievui, kad mano kaime nebūna amarilių, nes kitaip šeimos biudžetui-BANKROTAS. Ryt būsiu Kaune. Gal kas kur užmatėt liūdnų amarilių? Priglausčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 19:28)

Oi ne schmoll.gif , tik paprastas blush2.gif

Ice tea, siuntinukas Tau paruoštas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 22, 18:50)
Oi ne schmoll.gif , tik paprastas  blush2.gif
Ice tea, siuntinukas Tau paruoštas  mirksiukas.gif

Tai vistiek grazu wub.gif as turbut jo vaika turiu,ane? mirksiukas.gif Uzsirasiau "Jediaros baltasis" smile.gif tik ydomu kiek reiks laukt ,kol zieduka parodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 19:55)
Tai vistiek grazu wub.gif as turbut jo vaika turiu,ane? mirksiukas.gif Uzsirasiau "Jediaros baltasis" smile.gif tik ydomu kiek reiks laukt ,kol zieduka parodys bigsmile.gif

Aha friends.gif 4u.gif Kitais metais tikrai turėtum žiedų sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 22 spalio 2009 - 18:57
QUOTE(milereta @ 2009 10 22, 18:42)
Oi, merginos, nesusilaikysiu ryt bėgsiu amarilių pirkti. Netoli manes tokie liūdni 6 svogūnai - 2 balti paprasti, 2 obuoliniai, 2 raudoni.. Pavargę tik po 13 Lt, bet vienas mačiau žiedą leidžia..  blush2.gif Tikrai nesusilaikysiu... Jau kokias 3 dienas aplinkui vaikštinėju.

ot faina tau smile.gif a obuolinio grazus svogunas? rolleyes.gif Gal man paimtum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 20:57)
ot faina tau smile.gif a obuolinio grazus svogunas? rolleyes.gif Gal man paimtum ax.gif

Šian su vaiku buvau, tai neapžiūrėjau kaip reik. Svogūnai dideli, tik labai daug lukštų matyt kokius 1 metus žemės nematę. Nulukštenus, nežinau ką rasiu. Jei nebijai rizikuot, galiu paiimt. Jei iš Vilniaus, tai pati gali atvažiuot ir pasižiūret.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 19:57)

Taaaaip, medžioklė prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 10 22, 19:03)
Šian su vaiku buvau, tai neapžiūrėjau kaip reik. Svogūnai dideli, tik labai daug lukštų matyt kokius 1 metus žemės nematę.  Nulukštenus, nežinau ką rasiu. Jei nebijai rizikuot, galiu paiimt. Jei iš Vilniaus, tai pati gali atvažiuot ir pasižiūret.

Jei buciau is Vilniaus ,be problemu atlekciau ,bet deja is "kaimo" as ax.gif o jie vazonuose,ar tinklelyje?Ar imanoma normaliai paspaust ir patyrinet? g.gif ax.gif
diasajanesijuok is ligoniu nono.gif as juk niekam nieko nepasizadejau lotuliukas.gif
Atsakyti
NU AS CIA ZIAURIAI ATSILIKAU, BET KAD NEZINAU NEI VIENO SAVO AMARILIO PAVADINIMO, GAL GALIT PASAKYT SITO PAVADINIMA, NORS SIEMET TAI DAR NEZYDEJO, CIA PERNYKSTE NUOTRAUKA.....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 22 spalio 2009 - 19:46
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 14:27)
Siek tiek ne i tema ,bet..gal kuri nori cimbydzio..mainyt i koki nors amarilcika? ax.gif keras nera didelis..6 bulves ,ir mazytis bulviukas biggrin.gif spalva arba zalsvas arba ruzavas-kreminis g.gif

oi kaip noreciau, bet tikriausai ne kaunas sad.gif

QUOTE(diasaja @ 2009 10 22, 18:47)
Ačiū, Dievui, kad mano kaime nebūna amarilių, nes kitaip šeimos biudžetui-BANKROTAS. Ryt būsiu Kaune. Gal kas kur užmatėt liūdnų amarilių? Priglausčiau blush2.gif

pas mane RED LION yra wink.gif
Atsakyti