Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(žostautė @ 2009 10 16, 19:33)
Pasiskolinčiau palangių, ale tektų tada ir mane priimt ant grožėjimosi biggrin.gif
Nu psio, tikiuos šeštadieniais dirba jie, nuo ryto eisiu, bo dar tulpių kokių prisižūrėjau  doh.gif

Jie dirba šeštadienį iki 15,30 val. (bet geriau nuvažiuok anksčiau, nes ne visuomet iki to laiko būna) mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kai iškasiau amarilius iš lauko-nunešiau į rūsį. Šiandien apžiūrėjau, kad du svogūnai suminkštėję. Tai aplupinėjau. Buvo raudonligė. Ką man su jais daryti? Migdyti ar sodinti į vazoną. Dydis ne toks, kad galėtų žiedkočius išleisti.PatarkitKą daryti?
Atsakyti
Aš tai bandyčiau nulupti/ nupjauti visa kas negero, tada i kalio permanganatą, džiovičiau, zelionka po 3-4 dienų ir vėl džiovinčiau.. Tada migdyčiau, o pavasariop sodinčiau ir žiūrėčiau kaip jaučias.. ax.gif Na, bet gal profės patars ką mandriau... tongue.gif
Atsakyti
Aš vienam , parnešusi iš lauko, nupjaustinėjau visus "negražumus", ištepiau "zelionka", labai negiliai pasodinau ir padėjau miegoti. Žiūrėjau, lyg ir nesiplečia g.gif
Atsakyti
o mano baltas riminis amarilis bando antraji ziedstiebi leisti, nors dar tik 2 is 6 ziedu zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 17, 21:42)
o mano baltas riminis amarilis bando antraji ziedstiebi leisti, nors dar tik 2 is 6 ziedu zydi  wub.gif

6 žiedai, vauuuu bigsmile.gif Labai čia Tau pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 17, 20:39)
Aš vienam  , parnešusi iš lauko, nupjaustinėjau visus "negražumus", ištepiau "zelionka", labai negiliai pasodinau ir padėjau miegoti. Žiūrėjau, lyg ir nesiplečia  g.gif

Jeigu pasodinai-tai nelaistai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mader @ 2009 10 17, 21:42)
o mano baltas riminis amarilis bando antraji ziedstiebi leisti, nors dar tik 2 is 6 ziedu zydi  wub.gif

Iš RIMI jėginiai amariliai blink.gif tongue.gif kai rasiu RIMi amaralių - čiupsiu nežiūrėdama net į spalvą. Gal pasitaikys kokio neturiu? yess.gif
Atsakyti
Oi panos, aš išsiskyriau su Riminiu baltuku, mamai atidaviau doh.gif širdim skaudančia, net pinigėlį pamiršau pasiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 18, 09:42)
Oi panos, aš išsiskyriau su Riminiu baltuku, mamai atidaviau  doh.gif  širdim skaudančia, net pinigėlį pamiršau pasiimt  doh.gif

Vis savam, ne svetimam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 17, 22:32)
Jeigu pasodinai-tai nelaistai? g.gif
Papildyta:

Ne, nelaistau - migdau ax.gif , nors mačiau vaikus pradėjo auginti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 10 18, 09:42)
Oi panos, aš išsiskyriau su Riminiu baltuku, mamai atidaviau  doh.gif  širdim skaudančia, net pinigėlį pamiršau pasiimt  doh.gif

Negailėk, dar po to neaugs nono.gif juk mamai didis.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 11:38)
Negailėk, dar po to neaugs  nono.gif juk mamai  didis.gif

Dabar susitaikiau su netektim, bet kai reikėjo atiduot, ir dar sužinojau, kad veždama žiedkotį nulaužė, tai siutas buvo doh.gif
Atsakyti
va taip jau buna su naujais seimininkais doh.gif ....
Atsakyti