Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 25, 20:41)
O sitie Bakker siuncia i LIetuva? Kazkaip vokiskai as ne murmur...

Irgi nesiunchia. Reiketu turbut irgi bandyt rashyt, bet abejoju ar kas ish to isheitu unsure.gif As vokietijoj gyvenu, tai man kaip ir ner problemos ax.gif
o 'kalbet' tai bet kuria kalba lengva shiais laikais per google translate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 10 25, 21:54)
Irgi nesiunchia. Reiketu turbut irgi bandyt rashyt, bet abejoju ar kas ish to isheitu  unsure.gif As vokietijoj gyvenu, tai man kaip ir ner problemos  ax.gif
o 'kalbet' tai bet kuria kalba lengva shiais laikais per google translate  biggrin.gif

Vasarą esu rašiusi į Bakker -jie į Lietuvą nesiunčia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 10 25, 21:03)
Nepergyvenk. Aš baltą pilnavidurį nusipirkau pernai RIMI už 9,90. Turėjo būti paprastas baltas thumbup.gif

Na ir pasisekė Tau bigsmile.gif
Atsakyti
as kadangi naujoke, tai gal galetumet atsiusti linka, is kur parsisiunciat gumbus. Cia apziurejau ebeju - jau pora isigijau visai pigiai, ziuresiu, ka atsius. Duokit nuorodeliu ir kitu. O gal kur jau buvo surasyta cia kur nors forume?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 25, 22:59)
as kadangi naujoke, tai gal galetumet atsiusti linka, is kur parsisiunciat gumbus. Cia apziurejau ebeju - jau pora isigijau visai pigiai, ziuresiu, ka atsius. Duokit nuorodeliu ir kitu. O gal kur jau buvo surasyta cia kur nors forume?

Kokius užsakei? ax.gif
Atsakyti
diasaja, niu, gal ir panašus mastau.gif dar vėliau vėl nufotkinsiu, dabar jau jis vazoj pas mane. iš viso dabar daug gėlių turiu tongue.gif astromerijų, rožių, gerberų, vilkdalgių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 26, 07:54)
Kokius užsakei? ax.gif

imu pabandymui "bepasinius" - keleta oranziniu, viena baltai marga, viena lasisos spalvos su baltu viduriuku. Tai sitie su atsiuntimu gaunasi iki 20 Lt (vieni po 13, kiti po 15), o tie jau "su pasais", aiskiu vesliu tai brangesni. Be to, bjaurybes, aisku, ne visi i Lietuva siuncia...
Jeigu kam idomu pabandymui parsisiut kart, brukstelkit i AZ - kuo daugiau siuntiesi, tuo pigiau gaunasi, nes atsiuntimas pinga su kiekiu.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 26, 09:18)
imu pabandymui "bepasinius" - keleta oranziniu, viena baltai marga, viena lasisos spalvos su baltu viduriuku. Tai sitie su atsiuntimu gaunasi iki 20 Lt (vieni po 13, kiti po 15), o tie jau "su pasais", aiskiu vesliu tai brangesni. Be to, bjaurybes, aisku, ne visi i Lietuva siuncia...
Jeigu kam idomu pabandymui parsisiut kart, brukstelkit i AZ - kuo daugiau siuntiesi, tuo pigiau gaunasi, nes atsiuntimas pinga su kiekiu.

Tai labai normali kaina gaunasi. Mane tai dabar domina tik pilnaviduriai ax.gif
Atsakyti
user posted image

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi)
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby-zebrina, Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Rausvai oranžinis, Rausvakraštis baltas
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris, „Palangės grožis“
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Kolibris, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea)
Dvi Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (zebrina, Teska ir įtariami dar 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 7(Mader)
cunami White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Baltas
jediara (Jurbarko r.) White Nymph, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Frank Maguire, Pasadena, Blossom Peacock
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charizma,
Daluksa (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet, Arctic White
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2
Renita456 Baltas

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti

O is kur cia uzsaket, gal pasiziureti butu galima....?
Mane tai ir jau karstlige apeme gult einu su mintim apie amarilius ir keliuosi su tokiom paciom mintim reikes ir man i medziokle sauti, gal kokiu pigesniyu rasiu kur....
Ruosiausi sestadieni i mega nuvaziuoti paziureti tu gumbu, bet nenaudelis vyras mane i akropoli nuveze doh.gif
Nu tai nors maxe perziurejau , vis dar nera....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 26 spalio 2009 - 09:30

o tinklapiuko nuoroda butu imanoma...pasizvalgymui... ax.gif
Atsakyti
Mano gražuolis nužydėjo, tai dabar tikriausiai reikia nukirpt žiedinkoti, o kaip su lapeliais? juk jau turėtu ilsėtis????
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2009 10 26, 10:30)
Mano gražuolis nužydėjo, tai dabar tikriausiai reikia nukirpt žiedinkoti, o kaip su lapeliais? juk jau turėtu ilsėtis????

Jokiu būdu nepjauk lapų ir nemigdyk schmoll.gif Juk dabar svogūnas TURI maitintis ir stiprėti mirksiukas.gif Užmigdysi, kai lapai pradės gelsti rolleyes.gif
O žiedynkotį nukirpk palikdama kokius 5-7 cm, o kai galiukas nuvys, tada ištrauksi ir viskas mirksiukas.gif
O kokius amarilius augini bigsmile.gif
Atsakyti