Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 19, 10:57)
Ką nespėja apsiprast  doh.gif- jau geras dvi savaites dykai valgo  mad.gif Ir dar kažkoks nelegalas- paso foto ir snukinė foto SKIRIASI beee.gif  AŠ PASIPIKTINUSI aggressive.gif 

O dėl perpardavimo, tai pažiūrėsim koks išsiskleis  mirksiukas.gif Jei tikrai baltas, tai drąsiai perparduosiu, nes paprastą baltą TIKRAI turiu  mirksiukas.gif

Reikejo patyrinet nulauzta pumpuriuka mirksiukas.gif as visada tokius nelaimelius istiriu ax.gif ypac jei tai buna vieninteliai pumpurai kaip kad su viena orche buvo verysad.gif
Visiskai balta ir as kazkada turesiu (Lietuvos milzino vaikiukas auga)tik nezinau kada suzydes..ok,jei ka ,prie taviskio stoju pirmoji i eile mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 19 spalio 2009 - 11:32
QUOTE(zebrina @ 2009 10 19, 12:31)
Reikejo patyrinet nulauzta pumpuriuka mirksiukas.gif as visada tokius nelaimelius istiriu ax.gif ypac jei tai buna vieninteliai pumpurai kaip kad su viena orche buvo verysad.gif
Visiskai balta ir as kazkada turesiu (Lietuvos milzino vaikiukas auga)tik nezinau kada suzydes..ok,jei ka ,prie taviskio stoju pirmoji i eile mirksiukas.gif

Išdraskiau aš jį- radau baltai baltą, bet dar vilties turiu, kad paraudonuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebent iš gėdos, kad nepateisino vilčių lotuliukas.gif . O pumpurus krapštyt ar nepavojinga g.gif pumpure g.b. balti dar lapeliai, o kai pražys - jau su ružavu ar gelsvu atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 10 19, 13:24)
Nebent iš gėdos, kad nepateisino vilčių lotuliukas.gif . O pumpurus krapštyt ar nepavojinga g.gif  pumpure g.b. balti dar lapeliai, o kai pražys - jau su ružavu ar gelsvu atspalviu.

Kad ir iš gėdos galėtų paružavėti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dėl pumpuro krapštymo, tai sakiau, kad dribdamas iš vazono, nusilaužė vieną žiedą doh.gif Tai aš tą ir krapščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 19, 14:04)
Kad ir iš gėdos galėtų paružavėti tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dėl pumpuro krapštymo, tai sakiau, kad dribdamas iš vazono, nusilaužė vieną žiedą  doh.gif Tai aš tą ir krapščiau  ax.gif

O jau nekantrumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 19, 12:12)
Išdraskiau aš jį- radau baltai baltą, bet dar vilties turiu, kad paraudonuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kad butu pilnaviduris-nepanasu? g.gif ax.gif
Atsakyti
Oi nu mergos negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar nežinot, kad iš baimės balama, iš gėdos raustama, iš pykčio žaliuojama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Išgazdinai vaiką ir nori ružavo, gi sugėdint reikėjo, o ne gasdint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 19, 10:52)
Koks čia juokas, nespėja vaikas namuose apsiprasti, pradeda rodyt, kad jau kaip ir lytiškai aktyvus, o jin liepia pasikeist apatinius, nes jai balti nepatinka, maukis ružavais, čia vos ne iš berniuko, virsk mergyte  doh.gif
Ir dar grasina, kad visam forumui parodys, kaip atrodo, tavo dauginimosi aparatas, aš ir nuo tokios mamkos begčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 19, 14:39)
o kad butu pilnaviduris-nepanasu? g.gif  ax.gif

Nežinau g.gif toks kažkoks per kūdas kaip pilnaviduriui unsure.gif Nu bus matyt mirksiukas.gif Gal jau net ir šiandien rasiu pražydusį mirksiukas.gif
QUOTE(Teska @ 2009 10 19, 14:44)
Išgazdinai vaiką ir nori ružavo, gi sugėdint reikėjo, o ne gasdint  lotuliukas.gif

Tai iš kur aš jam gausiu dar vieną žydintį amarilį unsure.gif g.gif Buvau net pavyzdį priešais padėjus (jo pasą), bet kur tau- anas IŠDIDUS- pats sau baltas ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu gana apie tą vargšelį, nes dar tikrai pažaliuos iš pykčio, kad aš čia jį taip apšneku lotuliukas.gif lotuliukas.gif O visai galėtų pažaliuoti hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 19, 15:26)
Nu gana apie tą vargšelį, nes dar tikrai pažaliuos iš pykčio

Nu jau tiek apie jį vargšą prišnekėjot, kad turėtų visom vaivorykštės spalvom pasipuošt biggrin.gif
Atsakyti
Gavau iš Dvi amarilius 4u.gif O jau svogūnų dydis -XXL. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif clap.gif notworthy.gif notworthy.gif Čia skirta Dvi. Aš jau turiu abu svogūnus tongue.gif . Kai pražys vėl girsiuos.
P.S. tik ką iš Vilniaus Ermitažo - amariliai tik "royal red", bent jau pasai tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 19 spalio 2009 - 18:04