Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(benux @ 2010 01 30, 10:07)
4u.gif  ką veikiate?
aš eisiu lyginti kalną skalbinių  doh.gif Vėliau gal į lauką išsiruošime smile.gif

O, ir aš tuo užsiimu smile.gif Paskui eisiu pamedituoti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 30, 14:24)
O, ir aš tuo užsiimu smile.gif Paskui eisiu pamedituoti.

As irgi apie lyginima galvojau, bet jau nera jegu, kliente neseniai isleidau. Prikepiau blynuku, pavalgem, tai dabar visa tokia aptingusi, bet reikes sukaupti jegas ir bent is skalbynes skalbinius istraukti rolleyes.gif Ryt parai i darba, tai taip ne kas, kazkaip nemegstu sekmadieniais dirbti, kad ir koks ten tas darbas blush2.gif Jauciu su vaiku dar sliausim iki parduotuves, trinasi cia aplink mane, kad as jam duonos su cesnaku iskepciau, bet surio padazui neturim, o duona be jo neisivaizduojama, gi caraitis valgys rolleyes.gif Teks pamirst man savo tingini...
Atsakyti
As tai ryte dirbau smarkiai, paskui namie kepiau anti pirma karta gyvenime, tai pridejau i vidu visko (perliniu kruopu, grybu, slyvu), viriau rugstyniu sriuba, privalgiau visko, bet slyvu daugiausia, tai tuoj sprooooogsiu.... wink.gif issipuciau kaip balionas
Dar duona uzminkiau, sikart su saulegrazom, bet miltai kazkokie kitokie, kazkokia sausa tesla gavos, eisiu perminkyt, reik pilt dar vandens g.gif Jau cia ne pagal recepta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 sausio 2010 - 21:13
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 30, 21:12)
As tai ryte dirbau smarkiai, paskui namie kepiau anti pirma karta gyvenime, tai pridejau i vidu visko (perliniu kruopu, grybu, slyvu), viriau rugstyniu sriuba, privalgiau visko, bet slyvu daugiausia, tai tuoj sprooooogsiu.... wink.gif issipuciau kaip balionas
Dar duona uzminkiau, sikart su saulegrazom, bet miltai kazkokie kitokie, kazkokia sausa  tesla gavos, eisiu perminkyt, reik pilt dar vandens  g.gif  Jau cia ne pagal recepta.

Oho. Antį. Nesu kepus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 30, 21:18)
Oho. Antį. Nesu kepus...

Riebaliukai isbego ir liko tos anties visai nedaug ax.gif Be to pjaustosi labai sunkiai, privargau bepjaustydama.

Vakar viriau astunkojus, o pries savaite troskinau triusi biggrin.gif
Vis idomiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 sausio 2010 - 21:23
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 30, 22:21)
Riebaliukai isbego ir liko tos anties visai nedaug ax.gif Be to pjaustosi labai sunkiai, privargau bepjaustydama.

Vakar viriau astunkojus, o pries savaite troskinau triusi biggrin.gif
Vis idomiau.

Niu nieko sau bigsmile.gif Tai gal jau tau profesija reiketu pakeisti? Su Linu per susitikime IKI filmuotumeisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 30, 21:52)
Niu nieko sau  bigsmile.gif  Tai gal jau tau profesija reiketu pakeisti? Su Linu per susitikime IKI filmuotumeisi smile.gif

Visa beda, kad beveik neziuriu televizoriaus, tai nezinau, kas tas Linas ir ar jis man patiks lotuliukas.gif

Naura, gal jus ten moko dermatologijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 sausio 2010 - 22:10
Nauja tema-

http://www.supermama...howtopic=547302
Papildyta:
Noriu masažooo...

user posted image
Atsakyti
O as noriu lankyti joga...
Atsakyti
Jogą? Oi neee... schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti