Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(laukine @ 2009 11 06, 21:48)
nežinau ar buvo toks klausimas, ale norejau pasidometi, ar galiu ne su savo vaikucio padaryto darbelio foto dalyvauti, o pvz su kriksto sunaus?  g.gif

nu ne nu, su savais vaikų darbais dalyvaujame wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 11 06, 23:09)
nu ne nu, su savais vaikų darbais dalyvaujame wink.gif

irnesakyk.gif yra kas dalyvauja ir ne su savo vaikais, bet kodel yra daroma problema is to?
cia kaip pvz. jeigu as neturiu vaiku ir mano krikstasunis man kaip sunus, kartu vienam name gyvenam, kodel as negaliu dalyvauti su jo foto schmoll.gif ka jus dokumentu prasysit irodyt kad as mama ar ne irnesakyk.gif o is profilio info kas ka turi tai vel,pati kazkada rasiau klaidinga info, nebutina atskleist kas esu is tiesu,pagal visus duomones.
Atsakyti
QUOTE(marbela @ 2009 11 07, 13:20)
cia kaip pvz. jeigu as neturiu vaiku ir mano krikstasunis man kaip sunus, kartu vienam name gyvenam, kodel as negaliu dalyvauti su jo foto  schmoll.gif ka jus dokumentu prasysit irodyt kad as mama ar ne irnesakyk.gif

bet su jo nuotrauka gali dalyvauti ir mama wink.gif . Ar mama interneto neturi? Taigi pasikviečiat, užregistruojat ir dalyvauja. Kur problema? Ot niekaip nesuprantu to įsikibimo, kad būtinai AŠ, jis man kaip sūnus. Na ir kas kad kaip. Juk gali dalyvauti tie, kam tas vaikas iš tiesų yra sūnus, o ne "kaip". Jis jums kaip sūnus, bet jūs jam vis tiek ne mama. Gal ir mano vaikas kažkam kaip savas vaikas atrodo, kaimynkai kokiai. Džiaugčiaus, kad myli žinoma, bet tai nereiškia, kad ji turi teisę savo ir dar be mano žinios nuožiūra dėlioti jo nuotraukas konkursuos ten kur ji užsimano.
O kas čia tikrins davė kas tą leidimą publikuot ne savo vaiko foto ar ne. Todėl ir yra toks reikalavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2009 - 14:13
o jei mama nesuinteresuota dalyvauti su savo vaiko piesiniais, bet va leidzia kriksto mamai tai padaryti uz ja smile.gif gal pvz. as noriu dalyvauti su savo sesers dukrytes piesiniais, kurie yra be galo grazus, ir noriu visiems tai parodyti... nes mano sesuo pati to nebegali padaryti, nes jos jau nebera... nesuprantu kodel tokios ribos nubrestos kad galiu dalyvauti tik su savo vaiko piesiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 07, 15:19)
o jei mama nesuinteresuota dalyvauti su savo vaiko piesiniais, bet va leidzia kriksto mamai tai padaryti uz ja smile.gif gal pvz. as noriu dalyvauti su savo sesers dukrytes piesiniais, kurie yra be galo grazus, ir noriu visiems tai parodyti... nes mano sesuo pati to nebegali padaryti, nes jos jau nebera... nesuprantu kodel tokios ribos nubrestos kad galiu dalyvauti tik su savo vaiko piesiniu  ax.gif

Dar karta pasiskaityk ko reikalauja konkursas
user posted image
turi būtų Jūsų mažylis, o jei neturit dar savo, tai linkim susilaukt ir dalyvaut su savo vaikų nuotraukom. Cia juk interneto klubas TĖVAMS, o kas vadinami tėvais, manau visi žinom.

Nors gal ir fainai būtų, jei galėtų tetos dalyvaut su dukterėčių, sunėnų fotkėm, tada ir mano abu vaikai galėtų visada puikuotis konkursuose po vieną smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 lapkričio 2009 - 14:32
QUOTE(coliuke @ 2009 11 07, 15:19)
o jei mama nesuinteresuota dalyvauti su savo vaiko piesiniais

Tai viską ir pasako smile.gif Reiškia mamai nereikia. Čia jos teisė. Nesant tėvų, vaikai turi globėjus su tomis pačiomis teisėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2009 - 14:47
nu kad mano dailininkas ant saves megejas menu uzsiimineti nelabai turiu ka parodyti, biggrin.gif bet va dukterecia labai graziai piesia, lipdo, klijuoja, visa i mama menininke wub.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 11 07, 13:43-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 07, 13:43)
Tai viską ir pasako smile.gif Reiškia mamai nereikia. Čia jos teisė. Kas neaiškaus?

nu gerai o mama sako, neturiu laiko as tokiems dalykams, gali tu dalyvauti su mano vaiko piesiniais rolleyes.gif g.gif

ai nesvarbu tiek to biggrin.gif siaip tik pamasciau kad va butent uzbresta kad mama gali dalyvaut, o gal senele nori dalyvaut su anuko piesiniu... nemanau kad cia labai kam tas kinderis svarbus, ne karve kainuoja, nuejei nupirkai ir viskas.... bet va gal parodyti nori, ka sugeba jos anukelis, ar kristasunis, dukterecia... ai dzin... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 07, 15:47)
nu gerai o mama sako, neturiu laiko as tokiems dalykams, gali tu dalyvauti su mano vaiko piesiniais  rolleyes.gif   g.gif 

neturi ir taškas, reiškia jai nereikia. Jei reikėtų, laiko tokiam reikalui tikrai rastų. O kiti mamų vietoj jos imituot neturi tik todėl, kad ji kažkam laiko neturi. Na jai tai neįdomu, tai kas, mes dėl to tėvais netampam, kad mums įdomu. Va aš irgi kol kas nerandu motyvo dalyvaut. Tai dabar turi atsirast krūva "mamų", kurios tai norės padaryt už mane, nes man vienodai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2009 - 14:52
hi jau vejus kalbi.... doh.gif smile.gif as aiskiai rasiau jog sakykim mociute nori pasidziaugt savo anuko darbu, ir parodyti koks jis talentingas, priciom dabar cia tapti "tevais" ar ieskoti kruvos "mamu" neisradinek cia tai ko nepasakiau... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 11 07, 15:57)
hi jau vejus kalbi....  doh.gif  smile.gif  as aiskiai rasiau jog sakykim mociute nori pasidziaugt savo anuko darbu

aš kažkodėl ten kur komentuoju perskaičiau apie krikšto mamą ar apie kažką kam mama sako "laiko as tokiems dalykams, gali tu dalyvauti su mano vaiko piesiniais". Atsiprašau, man turbūt vaidenasi karsta.gif
Močiutė, promočiutė senelis...ai. biggrin.gif Jūs močiutė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 lapkričio 2009 - 15:06
smile.gif+2009 11 07, 14:03-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 07, 14:03)
Močiutė, promočiutė senelis...ai.  biggrin.gif Jūs močiutė?

taip ateityje busima mociute bigsmile.gif bent tikiuosi ja tapti kazkada tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke: 07 lapkričio 2009 - 15:07
QUOTE(coliuke @ 2009 11 07, 14:19)
o jei mama nesuinteresuota dalyvauti su savo vaiko piesiniais, bet va leidzia kriksto mamai tai padaryti uz ja smile.gif gal

leidžia, ar niekas jos ir neklausia?
Atsakyti