Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 12:20)
Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos

man viskas labai normaliai matosi
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 12:31)
va tą ir turėjau omeny
graži nuotrauka,nieko nesakau,tik pagrindinis kadras toj foto vaikas,o ne darbelis
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:01)
va, ir beveik monstriukai
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 17, 11:48)
Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 13:37)
nu čia tai jau joa
QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 14:30)
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:31)
nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 15:38)
taip, taip. bet nematau nei 6 spalvų, nei 6 skirtingų teptukų potepių.
tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)
tai gal čia tokią spalvą išgavo,ai net nežinau ką pasakyt tada,nes nelabai ryškumo nuotraukoje yra
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)
Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas
QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 16:33)
Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas 
gali būt