Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 12:20)
Šitoj nuotraukoj tj man kažkodėl atrodo,kad didesnis dėmesys vaikui,o ne jo "kūriniui",to darbelio nelabai ir matos  wink.gif
user posted image

man viskas labai normaliai matosi cool.gif
Atsakyti
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 19, 12:31)
bet būtų smagiau kad ir darbas normaliai matytųsi, ne tik vaikas rolleyes.gif

va tą ir turėjau omeny drinks_cheers.gif
graži nuotrauka,nieko nesakau,tik pagrindinis kadras toj foto vaikas,o ne darbelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 21:01)
bet nu ne monstriukus g.gif net nepanašu smile.gif

va, ir beveik monstriukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2009 10 17, 11:48)

Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne  tik gražiausių  darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume  tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.

g.gif Nenoriu kabinėtis, tikrai...Kolkas visos foto thumbup.gif , bet nevisose foto matosi galutinis rezultatas unsure.gif
Atsakyti
user posted image
vaizdas gražus.
bet aprašymo nesupratau
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 13:37)
va, ir beveik monstriukai
user posted image

nu čia tai jau joa biggrin.gif

QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 14:30)
g.gif  Nenoriu kabinėtis, tikrai...Kolkas visos foto  thumbup.gif , bet nevisose foto matosi galutinis rezultatas  unsure.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:31)
user posted image
vaizdas gražus.
bet aprašymo nesupratau

nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 19, 15:38)
nu mama paaiškino -papasakojo visą meno procesą,kad maždaug žinotumėm kas ir kaip biggrin.gif

taip, taip. bet nematau nei 6 spalvų, nei 6 skirtingų teptukų potepių.
tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)

tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės  g.gif  4u.gif

tai gal čia tokią spalvą išgavo,ai net nežinau ką pasakyt tada,nes nelabai ryškumo nuotraukoje yra 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 19, 14:44)

tai tie skaičiai kažkaip nebetenka prasmės  g.gif  4u.gif

Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 10 19, 16:33)
Man atrodo, kad čia su raudonu nenuplautu teptuku įmerkė į geltoną guašą ir gavosi toks "piešinukas". Juk matosi, kad čia ne lape, o geltonam guaše viskas  mirksiukas.gif

gali būt g.gif
Atsakyti