Siaip ka as pastebejau, kai dovanoji dovanas, svarbu, kad tam zmoguciui butu reakcija WOW:) Nustebimas ir patikimas, cia svarbiausia. Reikia gerai pazinot zmogu ir tada pagal jo hobius dovanoti, kaip pvz, marskineliai su zuvimi zvejui, tai liux:)))
As atradau labai faina dovana, pas viena profesionalia dailininke galima uzsisakyti savo vaiko arba artimo zmogaus portreta, kuri piesia is nuotraukos, nu labai graziai nupiesia ir nereali dovana, kuri tikrai ilgam islieka, kaip sakant nesusivalgo ir nesusipurskia:))))
Tai mano dovanos:
Is nuotraukos piestas vaiko portretas (70Lt) jei norit atsiusiu pavyzdzius bei dailininkes tel:)
Dormeo pagalve (80) cia tiekms kas skundziasi stuburu, tikrai fainas dalykas, bet zinau, kad ne visiems tinka.
Ekologiskos kosmetikos priemones (nuo 20lt). Irgi jegiskas reikalas jeigu tam pritari.
Knygos apie dekupaza, piesimo pamokas, karoliuku verima, mezgima ir pan, kas kam patinka (30lt)
Pacios gaminti ranku darbo auskarai draugems is ivairiu karoliuku (nuo 5lt) Taip tai gali buti tikrai pigu ir malonu gauti:)
Kuponas masazui (60lt), jau kaip sita ceki as myliu

Naktinukai su triusikeliais (80lt)
Mobilus telefonas, cia jau zinau, kad man dovanos:)))) Zinoma, tik tada jei tuo metu reikia, o man reikia...
O mano drauges sake, kad visoms panoms dovanos savo rankomis megztus zaisliukus, tai irgi labai tinka Kaledoms, vat...
Tai vat, bet sakau, su dovanom yra geriausia, kai tai nustebina arba yra pagal zmogaus gyvenimo poreikius, o ne siaip dovanoju, kad reikia...
Bet tema, panos tinkama pasirinkot, as tai galvojau, kad cia man vienai prasidejo Kaledu manija, o juk viskas dar tik po gero menesio:))))
Aciu, kad as ne viena tokia

Papildyta:

1. Jo zmona po eglute su raudonu kaspinu

2. Siltas salikas
3. Jei jis gamtos vaikis: poilsio kedute (nuo 25lt), zukles rinkinys su visokiom blizgem ir meskerem.
4. Puodelis, kuris yra pradzioje juodas, o kai ipili karsto vandens jis pabaltuoja ir tada pasirodo uzslepta mintis, pvz.: tavo uzrasas - Nu *****, as tave myliu ar dar kas nors:) jei kam idomu galesiu pasakyt kur isigyt
5. Jeigu jis ofisinis berniukas tai prabangus rasiklis
6. Pinigine arba odine vyriska tase, kiek graziu ju yra pirkti, bet tik ne tos pederastkes:)
7. Jo megstami kvepalai, bent jau maniskis visada istikimas vienam hugo boss kvapui, nes kiti jam tiesiog nelimpa...
Dar NEMOKAMA dovana, bet jei vyras domisi kosmoso reikalais tai Nasa 2011 metais organizuoja skrydi i Marsa ir tame tinklapyje galima uzsiregistruoti Varda ir Pavarde tada atsispausdinti sertifikata ir padovanoti, tai tikari faina dovana kosmonautikams, na as ja sau jau pasidovanojau ir 2011 stebesiu zines, nes per jas tikrai rodys kaip Nasa pasius i Marsa roveri, zinosiu, kad ten mano ir mano antros pusedes vardai skrenda kartu, siaip maloni dovana:)))))
Taip pat portretai is nuotrauku, nu zinokit, nerealiai pazistu kas tikroviskai is nuotraukos piesia, nuo 70lt, jei kas noresit ar vaiku ar giminiu portretus tai sakau, galesiu duoti kontakta, arba net pavyzdziu foto pavidale atsiusti:)
Tai tiek is manes