Asseni su Migle79, kiba kartu darėt
į Miglės tortą pažvelgus iš karto matosi, kokiai progai
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 23:28)
Jo, sėdėjom kartu ir lipdėm monikute, Asseni tau viską puikiai paaiškino. Tikrai, nėra nieko sudėtingo
Aš kai bandžiau iš saldainių masės padaryti ploną virvelę, tai š... gavos atsiprašant
tai dabar nežinau ar mano rankos kaltos ar masė ne tokios konsistencijos
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:37)
Aš kai bandžiau iš saldainių masės padaryti ploną virvelę, tai š... gavos atsiprašant
tai dabar nežinau ar mano rankos kaltos ar masė ne tokios konsistencijos 
Pabandyk iš marcipano ar pastilažo.QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 26, 00:42)
Ačiū Cipciuk
QUOTE(kirbe @ 2009 10 23, 18:00)
prasom....taip tegul ydeda kur priklauso....
visas darbas teuztruko valanda laiko...padariau 2 padeklus lapeliu ir tu kringeliuku truputy....
visas darbas teuztruko valanda laiko...padariau 2 padeklus lapeliu ir tu kringeliuku truputy....
Aciu kirbe uz lapeliu fotosesija. Dekui dar karteli
Merginos visu tortai.......
sveikos, ruosiuosi gaminti sokoladines rozes (sokoladas+medus) ir kilo klausimuku:
1. keik laiko galima laikyti saldytuve paruosta mase?
2. ar nulipdytas geles galima laikyti saldymo kameroje? o saldytuve? ir kiek laiko?
3. kokiu momentu deti i balta sokolada dazus? ant susmulkinto sokolado pries dedant ji tirpinti? ar pabaigoj, pries maisant su medumi? ar maisant su medumi ir dazus maisyti?
bijau, kad neturesiu kada lipinti tu roziu vakare, tai is anksto noreciau pasiruosti
1. keik laiko galima laikyti saldytuve paruosta mase?
2. ar nulipdytas geles galima laikyti saldymo kameroje? o saldytuve? ir kiek laiko?
3. kokiu momentu deti i balta sokolada dazus? ant susmulkinto sokolado pries dedant ji tirpinti? ar pabaigoj, pries maisant su medumi? ar maisant su medumi ir dazus maisyti?
bijau, kad neturesiu kada lipinti tu roziu vakare, tai is anksto noreciau pasiruosti
nu ką, nesutverta aš bezui, nors Tu ką
atrodo viskas taip aiškiai surašyta, reikia praktiškai padaryti, ššššššnipštas...... išplakiau du bezus, pirmasis ant šonų tai visiška tragedija, nedaviriau sirupo matyt.... antrą bezą kur ant torto viršaus perviriau
ir vėlgi turbūt, ir abu kartus antgaliai kimšosi nuo cukraus kristalų - ar tai karamelės gumuliukų, nes manmikseris ištaškė tiek greitai sukant, tiek lėtai plakant, visaip bandžiau pilt į tarpą tarp šluotelių, o jis viską ant puodo sienelių, tada staigus šalimas ir rezultate kemšasi antgaliai, tai praktiškai kas du lapelius atkimšinėjau, bet va formą laiko, nesuprantu ir labai greitai antras išsiplakė, o skanus gyvatė pasirodo besąs... nu vis tiek pasirodau, kad nenučiuožė
turėjo būt ale saulėgrąža, bet ant galo prisiminiau, kad vyras liepė padaryti, kad ant torto būtų kažkaip tai atvaizduotas 100, smulkių gėlių nebeturėjau, žodžiu pasidirbau naminiam valgymui nesąmonę
viduje medutis irgi su nuotykiais keptas, vienu žodžiu....


QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 14:41)
vyras liepė padaryti, kad ant torto būtų kažkaip tai atvaizduotas 100, smulkių gėlių nebeturėjau, žodžiu pasidirbau naminiam valgymui nesąmonę
man grazu - gal butu tike, jei is tu juoduliuku, kur saulegrazos viduriukas, dar butu vienetukas ir dar vienas nuliukas atsidare?
QUOTE(ooo @ 2009 10 26, 13:45)
man grazu - gal butu tike, jei is tu juoduliuku, kur saulegrazos viduriukas, dar butu vienetukas ir dar vienas nuliukas atsidare?
o tas viduriukas alia nuliukas vienas butu? 
tai, kad žinai, kaip naminiam valgymui, susikroviau ką beturėjau dėžutėse










