Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(dzioaana @ 2012 03 11, 12:30)
Neįsivaizduoju,kaip mamai gali būti negražus JOS PAČIOS vaikas blink.gif  schmoll.gif

as tai labai lengvai isivaizduoju, kad mamai jos vaikas gali atrodyti negrazus. taciau manau, kad jeigu mama tam suteikia reiksmes - tai gali buti labai nesveika vaikui.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 03 11, 16:57)
as tai labai lengvai isivaizduoju, kad mamai jos vaikas gali atrodyti negrazus. taciau manau, kad jeigu mama tam suteikia reiksmes - tai gali buti labai nesveika vaikui.

aš tai labai lengvai įsivaizduoju, kad tokiai mamai ir pats gyvenimas nelabai mielas, tai su mama, kuriai gyvenimas nelabai mielas, ar ji suteiks tam reikšmės, ar tai slėps nuo vaiko - vaikui vis tiek nebus labai "sveika".
Bet ans užaugs, išgyvens ir kurs savo gyvenimą pats, jei tik to tikrai norės, palikęs toli toli visas išvaizdas ir t. t. ir pan. Ne viduramžiai, priemonių, kaip "atitaisyti" vaikystės negeroves, tikrai šiais laikais yra...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2012 03 11, 17:01)
Ne viduramžiai, priemonių, kaip "atitaisyti" vaikystės negeroves, tikrai šiais laikais yra...

bet kiek energijos reikia tiems vaikystes atitaisymams!
kam kurti problemas, jeigu galima ju nekurti?


kodel taip rasau: jeigu buvo uzduotas klausimas, vadinas, problema yra pastebeta ir ja galima vienaip ar kitaip isspresti uzuomazgoje jau dabar, o ne priversti vaikus skirti energija sios problemos sprendimui ateityje.
Atsakyti
atrodo, norom nenorom vis dėlto teks perskaityti temą nuo pradžių 4u.gif sugundei smile.gif

ne, nervai nelaiko, tik iki dešimto puslapio prisikasiau.
ir kadangi pati mama ko gero net nežino, kad apie ją buvo tema sukurta, tai... jei išvis ji tokia buvo.

bet kiek šūkių, kiek kategoriškų šūkių vienoj vietoj su rožiniais ir kitų spalvų smailikais bigsmile.gif

šimtas kiškių susirinko, net žalia girelė linko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 11 kovo 2012 - 17:25
QUOTE(linete33 @ 2012 03 11, 17:39)
poster_offtopic.gif  raukt reik tema,nes jau pievinat baisiai  doh.gif

Nepievina tik tos, kurios su pasibaisėjimu dejuoja :"kaip, KAIP mamai gali būti negražus jos vaikas????". Sorry, nesusilaikiau laugh.gif. Mergaitės, na patikėkit - gali mamai būti jos vaikas negražus. Bet ar bus tas vaikas nuo to mažiau tos mamos mylimas? Vaiką tėvai arba myli, arba ne - ir tai vargu ar priklauso nuo jo išvaizdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 12 kovo 2012 - 22:21
100 proc sutinku su sidabra, man irgi kartais nepatinka kai mano berniukas suraukia lupytes buna piktas ir tikrai negrazuolis, bet nuo to jo tikrai maziau nemyliu.
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2012 03 12, 22:19)
Mergaitės, na patikėkit - gali mamai būti jos vaikas negražus. Bet ar bus tas vaikas nuo to mažiau tos mamos mylimas? Vaiką tėvai arba myli, arba ne - ir tai vargu ar priklauso nuo jo išvaizdos.

taip, tevai vaika greiciausiai myli. taciau ar jie moka savo meile parodyti taip, kad vaikas jaustusi mylimas?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2012 03 13, 10:37)
taip, tevai vaika greiciausiai myli. taciau ar jie moka savo meile parodyti taip, kad vaikas jaustusi mylimas?


Viskas priklauso nuo paciu tevu savivertes smile.gif Jei tevai mano, kad yra grazus ar tokie is tiesu yra, tai ir vaikas jiems bus pats paciausias smile.gif is savo patirties galiu pasakyti, kad mama nuolat kartodavo, kad esu paprasciausia, nesu labai grazi ir pan. pastoviai bande sumazinti mano saviverte. Is to nieko gero neisejo. Ir jeigu buciau tokia pat pisimiste ir aplamai nepatenkinta gyvenimu kaip mano mama, tai tikriausiai is viso netureciau vaiku. Nes ji nuolat kartodavo, kad nei jos mamai, nei jai aplamai negalima buvo gimdyti lotuliukas.gif Bet ne tik aplinka, bet ir genetika daro poveiki charakteriui. Mano tevas labai linksmas ir optimistiskas zmogus, kuriam niekas ne motais. Todel ir as su tokia mama vis gi sugebejau issaugoti auksta saves vertinima. bet vis tiek turiu nuoskauda ir daug prisiminimu is vaikystes. kai as jai nesdavau savo "kurini" ar apsirengdavau graziai...o ji sakydavo nieko cia tokio ispudingo smile.gif
Ir kitoms mamoms linkiu kuo dazniau girti savo vaikus ir sakyti jiems, kad jie patys graziausi, gabiausi ir aplamai genijai smile.gif Nes jei tevai to nesakys, tai kiti tuo labiau smile.gif
Atsakyti
zinok man grazesniu uz suneli jokiu kitu vaiku nera smile.gif
Atsakyti
paskaiciau dar karteli sia temuke..senesnius ir sviezius komentarus, viena net issirinkau ir is pradziu sumakliavojau ir parasiau ilga ir nuodugnu komentara, bet tada istryniau.. o istryniau todel, kad tusti zodziai cia gincytis. pasakysiu tik tiek ,kad jei jusu vaikas nuo mylimo vyro ir vaiko norejot, tai vaikas savo mamai tiesiog negali but negrazus! ir nesamones sneka tos kurios raso, kad gali taip buti.
db pasakykit tiesa ar bent vienai sveiko proto mamai cia yra negrazus jos vaikas?nekalbam apie svetimus zmones, tik uz save.JUK TIKRAI NE!
o tos kuriom su galva ne viskas gerai, tai ir issigalvoja nesamoniu, kaip ir pvz ta mano drauge apie kuria snakejau auksciau, tai jai tikrai ne viskas su galva gerai taip sakyti apie savo pacios vaika.
gal izeisiu ka, bet debilu pilnas pasaulis, o gamtos yra sudaryta taip, kad viskas kas gyva turi daugintis. tik vieni dauginasi su protu ir meile, o debilai dauginasi is instinkto ir rezultatas to pazeista vaiko psihika, kad jis auga ir galvoja, kad jis negrazus, nes mama jam taip sako.tokius tik sterilizuot mano manymu.
Atsakyti
negražus vaikas, tai dar nieko.
bet va kai negražus suaugęs pasitaiko, tai nei bėk nei rėk.
aš čia apie aukščiau mus apšvietusią debilę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2012 03 14, 00:10)
negražus vaikas, tai dar nieko.
bet va kai negražus suaugęs pasitaiko, tai nei bėk nei rėk.
aš čia apie aukščiau mus apšvietusią debilę  ax.gif


vat tikrai butent jus ir reikia sviesti ax.gif
o grozio stereotipai pas kiekviena yra skirtingi.
Atsakyti