Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(Fabula @ 2009 10 19, 09:20)
Labas rytas  bye1.gif

as darbe pusryciauju, va geriu arbata su avieciu uogioene, siandien kazkaip dar labiau jauciasi sloga. Jeigu pasidarys blogiau tai eisiu ryt atostogu.  blush2.gif

Kai sergi sloga ar persalimu, labai tai atsiliepia kudikiui?  unsure.gif

Jei negeri antibiotiku ir kitu vaistu tai tikrai neatsiliepa. Viskas bus gerai thumbup.gif Bet jei nepraeis siandien butinai imk biuleteni
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2009 10 19, 10:47)
o, geras, reiks pabandyti. siaip tai imbiero labai nemegstu, bet jau geriau jo skonis, nei pykinimas  schmoll.gif

vanduo su citrina man padedavo. Gydytoja sake metiniai saldainiai, bet man siaip ju kvapas net nepatikdavo biggrin.gif Ir viena dalyka ka valgyt galedavau obuoliai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif As siandien vel velyva, laimei bent jau miegasi, tai tikrai gerai, pabundu tik i tulika ir kai reikia verstis ant sono. Gal siandien i miesta issikrapstysiu smile.gif Nuo sito sedejimo namie apsukos suletejo, tai bek ir rek blink.gif

QUOTE(marytyy @ 2009 10 19, 10:53)
Jei negeri antibiotiku ir kitu vaistu tai tikrai neatsiliepa. Viskas bus gerai  thumbup.gif Bet jei nepraeis siandien butinai imk biuleteni

Jo, prigasdinkit mane del antibiotikiu, nes vos ne puse nestumo antibiotikais esu gydoma, ir leidziamais, ir geriamais doh.gif Ir kuo labiau i gala nestumas, tuo labiau nerimauju, kad tik viskas gerai mano maziukui butu. Taip noriu visa apciupineti ir apziureti jau dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 11:50)
Tai jau tikrai!!! blink.gif As vairavima laikiau su tuo pykinimu, tai meldziau Dievo, kad tik egzo diena neapsivemciau bash.gif Kartais ir noredavau pavemti, atrode, kad bus lengviau, bet taip ir nevemiau, gal viena karta g.gif Ir tai nuo to, kad ant tuscio skrandzio obuoliu pavalgiau lotuliukas.gif Ot saunuole blink.gif O su imbieru, tai taip galvoju, kad gal ir imbieriniai sausainiai tiktu, na, jie ne tokie astrus butu g.gif

Rimtai vairavima laikei? na ir kaip, nesuvimde per egza? g.gif smile.gif

O manes siaip tai nepykino, tai ir negaliu jums nieko patarti siuo klausimu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 10 19, 11:53)
Jei negeri antibiotiku ir kitu vaistu tai tikrai neatsiliepa. Viskas bus gerai  thumbup.gif Bet jei nepraeis siandien butinai imk biuleteni

Na jo, reikia atsargiai su tomis ligomis g.gif Tiesa pasakius mano gydytoja sake, kad kai susergi, gali is pradziu gydytis arbatytemis ir pan., bet jei matai, kad liga progresuoja, tai geriau paimti antibiotkus, zinoma tokius, kurie leidziami nesciosioms, nes geriau jie, negu kad liga uzsitemptu, tai vaikui dar labiau kenkia. Kiek tame tiesos nezinau, bet norisi tiketi gydytoja g.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(MartaP @ 2009 10 19, 12:04)
Rimtai vairavima laikei? na ir kaip, nesuvimde per egza? g.gif  smile.gif
O manes siaip tai nepykino, tai ir negaliu jums nieko patarti siuo klausimu.. ax.gif

Aha, laikiau, bet dar rugpjuti, maziukui tada buvo 9 savaites, tai toks slykstus laikotarpis doh.gif Bet viskas buvo gerai, matyt, taip buvau issigandusi ir susikaupusi ties vairavimu, kad uzmirsau apie pykina, is viso apie viska doh.gif bijau.gif
Papildyta:
Tiesa, kaip patiko sestadieni ,,sok su manimi" bigsmile.gif mirksiukas.gif Kiek skaiciau, ne viena mamaite zadejo ziureti sokiai.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 12:10)
Aha, laikiau, bet dar rugpjuti, maziukui tada buvo 9 savaites, tai toks slykstus laikotarpis doh.gif Bet viskas buvo gerai, matyt, taip buvau issigandusi ir susikaupusi ties vairavimu, kad uzmirsau apie pykina, is viso apie viska doh.gif  bijau.gif

Nu geras, tu tikra saunuole thumbup.gif tikiu, tas vairavimas...man gi aktualu, pries savaite issilaikiau, tai db taip faina blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 12:12)
Tiesa, kaip patiko sestadieni ,,sok su manimi" bigsmile.gif  mirksiukas.gif Kiek skaiciau, ne viena mamaite zadejo ziureti sokiai.gif  nail.gif

As ziurejau, tai man labai patiko Gycio Ivanausko ir jo partneres tango bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif labai graziai is tikruju pasoko, ir gavo is visu komisijos nariu po 10-tuka!! mirksiukas.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 19, 12:13)
Nu geras, tu tikra saunuole thumbup.gif tikiu, tas vairavimas...man gi aktualu, pries savaite issilaikiau, tai db taip faina blush2.gif

Tiesa, taigi sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man tai isvis atrodo is fantastikos srities, kaip galima laikyti vairavima bunant jau tokio laiko nescia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu, as be pilvo budama drebejau kaip nezinau kas, o tau ir gimdyti greitai, bet vis tiek, susikaupei ir ,,padarei" juos lotuliukas.gif thumbup.gif devil.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Ziurejau ir as sestadieni Sok su manimi,nu Gytis Ivanauskas su savo partnere tikrai nerealiai pavare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 19, 12:15)
As ziurejau, tai man labai patiko Gycio Ivanausko ir jo partneres tango bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai graziai is tikruju pasoko, ir gavo is visu komisijos nariu po 10-tuka!! mirksiukas.gif  smile.gif  smile.gif

Man irgi patiko thumbup.gif thumbup.gif Ypatingai jo partneres kostiumas, kazkas nerealaus thumbup.gif thumbup.gif Kojytes jau tokios grazios, pati smulkute, zodziu, tikrai labai gracingai susoko thumbup.gif As tai va niekaip nesuprantu, kaip laiko Blekaiti blush2.gif Niu jo, visa pagarba jam uz tai, kad jis toks nerealus atletas, bet sokti jam visiskai nesiseka doh.gif Vienintelis dalykas, kuri jam gerai pavyksta, tai prajuokinti hah.gif Tos kojytes putlios, trumpos thumbup.gif Ir vis tiek gauna nieko balus, o kiti tai jau kaip per mesmale, taip sudirbami ir sukritikuojami kad siaubas protest.gif protest.gif protest.gif Nesazininga! g.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 10:27)
g.gif na tikrai negerai, kad taip maudzia. Ziurek, o gal cia kiek atsiliepe aukstakulniai batukai, ar, kad daugiau pavaiksciojai? g.gif Tiesa sakei, kad reikia zemakulnius aveti. Nors kazin, ar stipriai padeda, man tai nelabai ax.gif Zodziu, man tai kai suspaudzia, tai atrodo, kad vos ne subine, atsiprasant, skauda, as tai vadinu uodegyte blush2.gif

...na kad ir iki to vaiksciojimo kartais budavo...manau cia taip turi but, maziukas kaulus stumdo ir nieko cia nepadarysi, reikia kentet, tuo labiau, kad cia ne istisai maudzia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 12:17)
Tiesa, taigi sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif Man tai isvis atrodo is fantastikos srities, kaip galima laikyti vairavima bunant jau tokio laiko nescia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nerealu, as be pilvo budama drebejau kaip nezinau kas, o tau ir gimdyti greitai, bet vis tiek, susikaupei ir ,,padarei" juos lotuliukas.gif  thumbup.gif  devil.gif

Aciu labai ax.gif oj nesakyk, man tas vairavimas jau ir sapnavosi... schmoll.gif be to turejau susiimti ir issilaikyti dar pries gimdyma, todel kad pas mane teorijos egzas butu baigesis lapkricio 18d... doh.gif na bet dabar taip labai ramu, pagaliau as jas issilaikiau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 19, 12:21)
...na kad ir iki to vaiksciojimo kartais budavo...manau cia taip turi but, maziukas kaulus stumdo ir nieko cia nepadarysi, reikia kentet, tuo labiau, kad cia ne istisai maudzia... rolleyes.gif

Na jo, bliamba, reikia kenteti doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti