Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

aga drasuole thumbup.gif

nu o del seliojimo su savo vyrais, kas seliojo o kas nuejo miegoti shreka ziuredamos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visoms mirksiukas.gif 4u.gif
naujokei mirksiukas.gif 4u.gif

nu pabaigsiu atsakyt i vakarykscius klausimus, nes teko staigiai kompa uzleist vakar blink.gif

tai va, mano vestuves buvo pries 5menesius beveik, o ne pries 5 metus tease.gif tease.gif

geros dieneles mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
SVEIKUTES, NU JUS IR GREIT PRIPLEPAT..NEBESPEJU.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 10 17, 09:07)
SVEIKUTES, NU JUS IR GREIT PRIPLEPAT..NEBESPEJU.. blush2.gif

atsilieki atsilieki lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na visoms gero sestadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 10:01)
aga drasuole  thumbup.gif

nu o del seliojimo su savo vyrais, kas seliojo o kas nuejo miegoti shreka ziuredamos  biggrin.gif

Nu ir labai smagu biggrin.gif Aš irgi mielai būčiau pažiūrėjus jei ne mokslai biggrin.gif
Mergaitės, o nuo kada priešpienis atsiranda? Man labai anksti pradėjo išbėginėti, gal kokia 20-21 sav. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 10 17, 09:13)
Nu ir labai smagu biggrin.gif  Aš irgi mielai būčiau pažiūrėjus jei ne mokslai biggrin.gif 
Mergaitės, o nuo kada priešpienis atsiranda? Man labai anksti pradėjo išbėginėti, gal kokia 20-21 sav. blink.gif

o man jo dar ir dabar nera blink.gif kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marytyy @ 2009 10 17, 09:13)
Na visoms gero sestadienio  4u.gif

gero sestadienio ir tau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as naujuose namuciuose ir sikart prisistatau smile.gif
Esu vilniete (27m.), laukiame pirmojo leliuko 2010 kovo 17 d. Nuojauta kuzda, kad bus berniukas bigsmile.gif , o pirmadieni turetu jau ir galutinai paaisketi (jei leliukas malones parodyti savo kojytes).

Ir dar praeitoj temelej sakiau, kad noriu kuo greiciau pajustu judesiukus. Tai atrodo, kad vakar jie pirmieji ir buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif jausmas toks, lyg leliukas butu kulvirscia apsisukes. Nespardo dar mamos, bet tikiu, kad atsigriebs uz prarasta laika veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. Kazkaip man neramu jau, as jauciu kad man krutines beveik neskauda, kodel?kodel ji neliko skausminga?Gal kas negerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MadCost: 17 spalio 2009 - 09:18
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 10:16)
o man jo dar ir dabar nera blink.gif  kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif

Nu va smile.gif Nes aš vis galvoju nuo ko priklauso tai g.gif Anksčiau rečiau būdavo, o dabar po kiekvienos nakties žiūriu patepliota būna...
Atsakyti
laba ryteli mamytes user posted image
kaip jums? mes susirgom... user posted image MB uzkrete matyt, nes nebeprasneku,akis skauda,tai dar gerai kad temp ner aukta...tik nakti kiek jau jos nuna taio visa dregna bunu.,..su arbatom eisiu i lovyte... user posted image turiu vaistuku dar tai su jais ir arbatomis tikimes isbryst is pataliuko doh.gif blush2.gif aisku ir cia uzleksim ....eidami iki wc blush2.gif
Papildyta:
o visoms naujoms prisijungusioms mamatytems po user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2009 10 17, 10:17)
Jungiuosi ir as naujuose namuciuose ir sikart prisistatau smile.gif
Esu vilniete (27m.), laukiame pirmojo leliuko 2010 kovo 17 d. Nuojauta kuzda, kad bus berniukas  bigsmile.gif , o pirmadieni turetu jau ir galutinai paaisketi (jei leliukas malones parodyti savo kojytes).

Ir dar praeitoj temelej sakiau, kad noriu kuo greiciau pajustu judesiukus. Tai atrodo, kad vakar jie pirmieji ir buvo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  jausmas toks, lyg leliukas butu kulvirscia apsisukes. Nespardo dar mamos, bet tikiu, kad atsigriebs uz prarasta laika veliau  lotuliukas.gif

Sveika 4u.gif Na turbūt čia jau judesiukai thumbup.gif Aš prisimenu net nesupratau ar čia judesiai ar ne kurį laiką, bet po to vis stiprėjo ir stiprėjo tai pasidarė aišku smile.gif O iš pat pradžių tai buvo toks jausmas lyg burbuliukai pilve sproginėtų lotuliukas.gif
Atsakyti