Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

mums su vyru sitos kaledos bus trecios kartu ir jau tryse ax.gif tongue.gif

Nezinau ka mano maziukas siandien sumaste, bet siaubas, kaip visur nuo jo skauda, pajudeti net sunku doh.gif Taip galvyte spaudzia sonkaulius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 12:37)
tik nesupyk mirksiukas.gif  4u.gif  ax.gif

tikrai cia nera del ko pykti ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif

Tik Jus kai jau turesite savo leliukus nepamirskite ateiti ir pasidalinti patyrimais ir ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2009 10 17, 11:58)
mums su vyru sitos kaledos bus trecios kartu ir jau tryse  ax.gif  tongue.gif

Nezinau ka mano maziukas siandien sumaste, bet siaubas, kaip visur nuo jo skauda, pajudeti net sunku  doh.gif  Taip galvyte spaudzia sonkaulius  blink.gif

o mums antros kartu su vyru ir jau tryse wub.gif

o tavo mazylis dar neapsivertes? g.gif
Atsakyti
o kelinta savaite mazylis jau apsivercia zemyn galva? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 13:03)
o mums antros kartu su vyru ir jau tryse wub.gif

o tavo mazylis dar neapsivertes? g.gif

nea, ir gydytoja mano, kad neapsivers schmoll.gif as jau irgi baigiu susitaikyti su ta mintimi.
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 11:59)
tikrai cia nera del ko pykti  ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Tik Jus kai jau turesite savo leliukus nepamirskite ateiti ir pasidalinti patyrimais ir ispudziais  bigsmile.gif

o kodel tu nepasidarai liniuotes, kad rodytu? ax.gif

tai kai turesim laiko butinai uzeisim, nepaliksim jusu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 10 17, 12:04)
o kelinta savaite mazylis jau apsivercia zemyn galva?  ax.gif  4u.gif

na pas mane jis tai nuo dvidesimt kaskelintos savautes apsivertes blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(artisteee @ 2009 10 17, 12:05)
nea, ir gydytoja mano, kad neapsivers  schmoll.gif  as jau irgi baigiu susitaikyti su ta mintimi.

tai cezari darys tau? g.gif na svarbu, kad mazylis sveikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 17, 12:44)

Na mes su Judita turesim jau lapkriti wub.gif  wub.gif ir va jau visos sventes kartu su maziukais wub.gif  4u.gif  4u.gif

...aga ir lapkricio pirma su leliukais galesit svest jau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 10 17, 13:09)

tai cezari darys tau? g.gif  na svarbu, kad mazylis sveikas mirksiukas.gif

kai as klausiau gydytojos ar man darys cezari ji sake, kad vilties jog pagimdysiu pati tai jau labai mazai, bet sake sita spres ginekologai, o mano uzduotis isnesioti iki galo smile.gif
Atsakyti
oi, as tai net nzn, atrodo jau bus penktos Kaledos ir db jau trise bigsmile.gif wub.gif

Butinai kai turesim laiko, ateisim paplepet su jumis mirksiukas.gif vaikeliai miega, o Marta su Judita SM lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 14:13)
...aga ir lapkricio pirma su leliukais galesit svest jau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na cia jau nuo leliuku noro priklausys mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
...aga...taip, kaip vai2lia dabar mus aplanko, taip ir jus cia kisit savo nosytes... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juditab> as pasidariau liniuote tik daznai pamirstu varnele uzdeti kad ta liniuote rodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2009 10 17, 14:16)
...aga...taip, kaip vai2lia dabar mus aplanko, taip ir jus cia kisit savo nosytes... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif ax.gif 4u.gif na, svarbiausia geri norai mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti