Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

QUOTE(vikta @ 2012 08 27, 16:01)
as dar nepirkau. tik uzmaciau kaip naujiena ecco. bet ir kaina nebloga 475 lt  doh.gif
tai jei dar trinsis - tai is vis butu kraupu moket. tada tik iseigai tokie

Pas mus Ecco visada neblogom kainom biggrin.gif Dalį kainos greičiausiai sudaro šitų batų patogumas.
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 27, 21:07)
Pas mus Ecco visada neblogom kainom biggrin.gif Dalį kainos greičiausiai sudaro šitų batų patogumas.

Tikriausiai, as atsimenu kai nusipirkau aukstakulnius ilgaaulius, tai net negalvojau, kad ju noresiu kol nepasimatavau, nezinau kaip jie taip sugeba padaryt? bigsmile.gif

O sie batukai, kazin turi koki pasiltinima viduj g.gif ar jie tik siaip rudeniniai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vikta @ 2012 08 27, 20:34)
yra dar spec apsaugos, kurios dedasi ant kulnu, bet kazkaip nesinori dar kazka detis vis lipant i masina, ar veziotis dar vienus batus

Man irgi nesinoretu, kazkaip ir tos apsaugos tai man negraziai atrodo, batu grozi uzdengia.

Maniskia va tokie http://shopeu.ecco.c...p;price=29-2400 ta oda ant kulno lygi, tad gal siu batu taip nesitrintu, nes tokie graubleti g.gif net nezinau, parduotuvej geriau pasakytu gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 28 rugpjūčio 2012 - 09:11
QUOTE(ssanta @ 2012 08 28, 10:05)
Maniskia va tokie http://shopeu.ecco.c...p;price=29-2400 ta oda ant kulno lygi, tad gal siu batu taip nesitrintu, nes tokie graubleti  g.gif  net nezinau, parduotuvej geriau pasakytu gal  g.gif

labai grazus Jusu batukai
man tai reikia butinai su rasitukais ar lipukais. nes auksta keltis ir dauguma lygiu batu po valandos nesiojimo pradeda spausti ties keltimi
Atsakyti

[quote=Lurdes,2006 03 19, 18:30]
Aš irgi paburbėsiu prieš ECCO wink.gif
Vyras pirko žieminius,tai gal brokas pasitaikė ar kas - vaikščiojant taip keistai girgždėjo vienas batas (visai ne taip,kaip būna kad nauji batai gurgžda),nu net žmonės einant atsisuka...

Oj negaliu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 29 rugpjūčio 2012 - 15:13
QUOTE(re55 @ 2012 08 27, 22:07)

Sveiki, turiu as tuos batelius kur vikta minejo, juodus lakuotus, avisi puikiai, oda vairuojant nesitrina, as jai labai patenkinta, del patogumo manau, net neverta diskutuoti, nes visi zino, kad jie puikios kokybes...ir neispasakyto patogumo, kulniukas net nesijaucia, kad yra......zodziu "riebiai" giriu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2012 08 28, 14:26)
labai grazus Jusu batukai
man tai reikia butinai su rasitukais ar lipukais. nes auksta keltis ir dauguma lygiu batu po valandos nesiojimo pradeda spausti ties keltimi

Aciu, as tiesa sakant, visai nesitikejau TOKIO patogumo. Na ir Daivuliukas pranese gera zinia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2012 04 04, 20:07)
Žiauriai "geri Ecco batai" .

user posted image

Ispustas burbulas apie kokybe, pirkti firmineje Ecco parduotuveje, nesioti apie 6 menesius. Isvada - pries perkant rimtai pagalvoti ar verta isleisti 600Lt.  thumbup.gif

Lygiai taip pat ir mano vyro Eco batams nutiko. O aš pati dvi poras esu pirkusi, tai pirma, kedukai, irgi kažkaip nesmagiai nešiojosi. Nu bet paskui nusipirkau tokius aulinius, tai juos jau dvi žiemas tryniau, ir vis dar čiki, atrodo kaip nauji, ir patogūs labai. Žodžiu, batai yra batai, vardas dar nereiškia, kad bus stebuklingi, na, o kainos, tai tik per nuolaidas juos pirkt...
Atsakyti
Tiek Ecco, tiek Gabor, tiek Geox gamina ir Vietname. Jų net dydžiai mažesni, nei gamintų pvz Slovakijoje. Taip kad, žiūrėti reikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Del sau pirktu batuku esu patenkinta, o vyras nusipirko tai viena koja kazkaip keistai sako trina.,.
Atsakyti
Prisiruošiau va šitus pirkti. Paklausiau, kur gaminti, sako Malaizijoje. Ir kažkaip padėjau atgal..
user posted image
Atsakyti
Laba,
teko pamatyt ir pasimatuot siuo Ecco batukus, baisiai faini.. Tik niekur nerandu ju pirkt internetu.. Suprantu, gal senesne kolekcija, bet baisiai tokiu noretume.. Gal kas esat mate kur ju pirkti yra ar bent modeli zinot? smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 10 03, 00:29)
Laba,
teko pamatyt ir pasimatuot siuo Ecco batukus, baisiai faini.. Tik niekur nerandu ju pirkt internetu.. Suprantu, gal senesne kolekcija, bet baisiai tokiu noretume.. Gal kas esat mate kur ju pirkti yra ar bent modeli zinot? smile.gif

Paziurekit, radau kazka panasaus, ne visai tiksliai tokie, bet pansasus.

http://www.pirk.lt/l...o-welt-sneaker/
Va, radau tiksliai toki modeli, tik spalva ne ta

http://www.pirk.lt/l...iai-ecco-wel-2/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 03 spalio 2012 - 18:26